Şimdi Ara

386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
885
Cevap
14
Favori
156.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunu bilmiyordum hocam iyi oldu söylediğiniz.

• Kimnedio K kullanıcısına yanıt

Yok düşmüyor. Önceki dönemde gelen arkadaşların azınsanmayacak kısmı bakayaydı hatta bir arkadaşımıza ceza geldi. Bizzat şahit oldum. Dediğim yer de senin gideceğin yer.

• 3 Şubat'da da teslim olanlara şahit oldum, ama tavsiye etmem. Bölük kıdemlisi olur başa bela bir olaydır.

• Kabakalak K kullanıcısına yanıt

Benim arkadaşıma ilk başta yedek subaylık çıktı sonra covid testi olmadı sevk kağıdını almadı diğer sevkte er olarak yaptı bu yüzden bakaya kalınca yedek subaylık hakkı düşebilir dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ravetso R kullanıcısına yanıt

Yedek subay seçme algoritması hakkında birçok yorum okudum her kafadan bir ses çıkıyor. Komando olmak istiyorumu işaretleyince şansın artıyor diyen var şu dönemde gidersen büyük ihtimal çıkıyor diyen var. Bence direkt şans fazla kafa yormaya gerek yok. Sınıflandırıldığımda av. bile değildim ortalamam 2.35 mesela bana çıktı. Avukatlara genel olarak çıkıyor sanırım çevremdekiler hep yedek subay olarak yaptı

• Kimnedio K kullanıcısına yanıt

Test olmayıp sevk kağıdını almazsa evet Er olarak yapar. Sınıf okuluna katılım yapmayan (Herhangi bir sebepten) kişi gelecek dönemde Er olarak devam eder. Katılım yapıp da sağlık sebebiyle (15 günden fazla hava değişimi ya da başka bir rahatsızlık, mazeret olursa) Er olarak değil Yedek Subay Adayı olarak aynı yere katılır.

Ben bu durumdayım mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabakalak -- 24 Ocak 2022; 18:30:9 >
  • abzkvby A kullanıcısına yanıt

Açılmış ama ben eylülde askerlik tercih işlemlerimi yapmıştım o sıralar sınıflandırılmanız bekleniyor yazıyordu, şimdi açtığımda tercihleri baştan yaptırıyor, siz de kontrol edip bakabilir misiniz sizin ekranda ne yazıyor?

• maraz9 kullanıcısına yanıt

Baştan yapmanız sizin sınıflandırma yapabilmeniz anlamına gelmiyor.

Sizin askerlik durumunuzda ne yazıyor? Halen sınıflandırma bekleniyor mu yazıyor?

• maraz9 kullanıcısına yanıt

bende de aynı

• Bendede ayni, kasimin son haftasinda askerlik hizmet tercihlerimi yapmistim.
    Simdi bakinca, tekrardan askerlik hizmet tercihi acik bende.
    Bir problem olabilir mi?
    Bilen varsa yazarsa seviniriz

• Lansor34 L kullanıcısına yanıt

Bende de aynı çok karıştırmama taraftarindayim hizmet tercihini tekrardan yapıp farklı Mayıs celbine atmasın şimdi

• bnym97 kullanıcısına yanıt

Acaba yapsak Mayıs'a atar mı? Bende de aynı durum var.

• e-Devlet'ten hizmet tercihlerine giriş yaptım Yarısına kadar doldurunca bana en erken tarih olarak Mayıs ayını gösterdi ben de iptal ettim

• U2ME2 kullanıcısına yanıt
    Hic karıştırmayın dokunmayın ilişmeyin bile. Maazallah sorun olur sonra ah vah edersiniz. Herkeste durum ayni ben de dahil.

Şubatta gitmek isteyenler için sorun oluşturabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevinhakkindaknsmlyz -- 25 Ocak 2022; 17:8:0 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar kafileye nasıl bakacağız ayın 27 sinde bilgisi olan var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.