Bildiğim kadarıyla avukat, sağlık çalışanlarına her zaman ihtiyaç oluyor yani çıkma ihtimali diğerlerine göre çok yüksek ama şans faktörü de devreye giriyor bazıları da diploma notu, komandoya evet demiş olmanız çıkma ihtimalini artırıyor diyor |
386. Dönem (Şubat 2022 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (17. sayfa)

-
-
Aynen bende şubat celbinde gidiyorum,kısmet artık bundan sonrası, hakkımızda hayırlısı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ankarada acemide görüşürüz diyelim o zaman
-
Kasım 2020de sınıflandırılmışım daha sonra yüksek lisans ile tecil ettirdim.yakın bir zamanda tecil bozdurdum şubat 3te gitmek için.askerlik şubesindeki memur yedek subay olarak sınıflandırılmışsın dedi(ankara topçu ve füze okulu) tekrar sınıflandırmaya girer miyim yerim statüm değişir mi
Hayır bir kere sınıflandırma işlemi yapılıyor
arkadaşlar üni ortalamam 2.08 yine de yedek astsubaylık için başvuru yaptım sizce çıkma olasılığı nedir
-
Yedek subaylık çıkarsa, eğitim süresi hakkında bilgisi olan var mı?
Geçen yıl yedek subaylık yapan bir arkadaşım bu sürecin 25 gün olduğunu söylemişti
@Saruman96
Şans meselesi. Dönem arkadaşlarınızdan kaçına çıktıysa sizin de şansınız o kadar.
@Lansor34
Meslek kurası 4 hafta
Takım komutanı 10 hafta
Eğitim görüyor.
Askeriyelerde barfiks veya dips için demirler var mıdır? Varsa eğitim harici kullanabilir miyiz? Bilenler aydınlatırsa sevinirim
-
Meslek Kuraları 40 gün acemide kalır. Takım Komutanları 70 gün kalır. Meslek Kuraları 1 ay eğitim görüyor gözükse de aslında 6 haftanın tamamında eğitim görüyor. (Şahsen gördüm)
-
Var. Eğitim harici kullanabilir misin onu bilemem oradaki birliğin emirlerine bağlı.
-
Yeniden sınıflandırılmak mümkün ama özel bir durumun falan olması lazım sen arada tecil yapmışsın o da ilginç. Yerin bile belli o da ilginç. Bir de Polatlı.
-
Hukuk fakültesi mezunu stajyer avukatım bizim bölümde daha önceki senelerde yedek subay alım durumu nedir bilen ya da tecrübe eden var mı?
-
Hava kuvvetlerinde meslek kurası olarak gelenlerin yaklaşık %5-6'sı hukuk mezunu. 373. Dönem havacı meslek kurası yedek subaylarda, hukuk mezunları arasında mesleğini icra eden de vardı, yeni mezun olup gelen de vardı.
Dönem arkadaşlarınızdan (bedelli gidenler hariç) kaçına çıktıysa sizin de şansınız o kadar.
Sanırım bakaya kalınca yedek subay hakkın düşüyormuş bakaya düşmedim.tecil hakkın olduktan sonra son gün bile tecil ettirebiliyorsun.1.5 sene evvel sınıflandırılınca acaba yeniden güncellenir mi diye aklımda soru isaretleri vardı çünkü o zamanın ihtiyaçlarına göre sınıflandırıldım ama sistemde yerim statüm mesleğim yazıyor.değişmez diye umuyorum
Cuma günü açıklanıyor. Yalnız insanların hazırlanması için sadece 4-5 gün süre tanımak da hangi aklın ürünüdür merak ediyorum.
3 Şubat'ta gitme ihtimalimiz varsa bir ay önceden belli olsa ya arkadaş bu...
-
Dönem arkadaşlarımdan daha askerliğe giden yok o yüzden forumlarda soruyorum belki bizim dönemden vardır giden birileri ya da bir önceki dönem
-
3 Şubatta teslim olmuyoruz en erken 5 şubat 3 şubatın üstüne ikametine göre yol izni veriyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talhakarabacak -- 24 Ocak 2022; 13:47:51 > -
Askerlik hizmet tercihi ne zaman açılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X