Şimdi Ara

381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.213
Cevap
22
Favori
117.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba kasım celbiyle silah altına alınmayı düşünüyorum 09/07/2020 tarihi itibariyle 4 yıllık lisans mezunuyum. Ancak asal yoklama işlemlerinde

    381. Dönem (Kasım 2020 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları

    Neden tecilinizi iptal etmek istiyorsunuz sorusuna bu seçenekler çıkıyor. Bedelli yapmak istemiyorum, hem okuyup hem askere de gitmek istemiyorum. Burada hangi seçenek seçilmeli.


    Bu arada askerlik durum belgesinde hala ''ÖĞRENCİ ERTELİ'' yazıyor.




  • Hocam mezuniyetiniz E devlete düşmüş mü? Eğer düşmüşse askerlik şubeye gidip yapmanız gerekiyor diye biliyorum olmadı bi arayıp görüşün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hizmet tercihimi yaptım,

    ASKERLİK DURUM BELGESİ SORGULAMA SONUÇLARI (*)
    AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 30/10/2020 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İLE İLİŞİĞİ YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SINIF VE TERTİBAT BEKLİYOR

    Yazıyor. Bir yanlışlık yoktur değil mi?
  • cooler46 C kullanıcısına yanıt
    İkinci bir üniversite kaydınız var mı? Bende Haziran ayında mezun oldum fakat diğer bir lisans kaydım hala aktif ve ağustos sonunda tek ders sınavım var, Kasım celbine yetişmek için şimdiden başvuru yaptım. İlk lisans diplomam sistemde görünüyordu, bende seçeneği okurken askerliğimi yapmak istiyorum olarak işaretledim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LogosSigorta

    Hocam mezuniyetiniz E devlete düşmüş mü? Eğer düşmüşse askerlik şubeye gidip yapmanız gerekiyor diye biliyorum olmadı bi arayıp görüşün
    Evet son lisans mezuniyeti şuan e devlette görünüyor. Şubeye gitmek kesin gerekliyse e devletin burdaki işlevi ne yoklama için.

    Teşekkürler yorum için
  • Sistemde sorun da olabilir, ben de hem okuyum hem askerlik yapmak istiyorum işaretlemiştim sonra orada zaten mezuniyet durumun görünüyor istersen işleme devam et sonrasında düzeltilebiliyor zaten
  • Arkadaşlar bu celple beraber sadece kasım ve aralık ayında alınıyoruz değil mi askerliğe? Eylül'de kpss'ye girip askere gitmek isteyenler var mı benim gibi merak ettim
  • ve arkadaşlar çıkarsa yedek subay olarak yapmak istiyorum yedek subaylık tamamen rastgele mi çıkıyor yoksa belli kıstaslara bakılıp mı alınıyor?
  • Başvuru formunu doldururken '' Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir... '' sorunuyla karşılaştım. Bunun bir çözümü var mı yoksa askerlik şubesine mi gitmem lazım?
  • Shiro Battousai kullanıcısına yanıt
    İhtiyaçlarına göre rastgele çıkıyo hocam

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tıbbi görüntüleme teknikleri mezunuyum. Kasımda nasipse yedek astsubay yada er olarak gitmeyi düşünüyorum.Daha tecili bozmadım. Hepimiz için hayırlısı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carambols

    Tıbbi görüntüleme teknikleri mezunuyum. Kasımda nasipse yedek astsubay yada er olarak gitmeyi düşünüyorum.Daha tecili bozmadım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
    Kasımın kaçında gidiliyor acaba ? Kasımda gitmek için ne zamana kadar tecilli bozma şartımız var son gün
  • Oliver Wood kullanıcısına yanıt
    Son gün 31 Ağustos.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • temmuz ayı bitmeden muayene olup işlemleri yapacağım hayırlısıyla yerimizi alalım
  • Bende Kasım celbinde gitmek istiyorum. 19/06/2020 tarihli 1 aydır lisans mezunuyum. 1 ay içinde zaten yoklamamı yaptırmam gerekiyor. Size bir sorum var. E-devlet üzerinden yoklama yaptırdıktan sonra sadece aile hekimine gitmek yeterli oluyor mu? Askerlik şubesine gitmeye gerek var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CrytekGame

    Bende Kasım celbinde gitmek istiyorum. 19/06/2020 tarihli 1 aydır lisans mezunuyum. 1 ay içinde zaten yoklamamı yaptırmam gerekiyor. Size bir sorum var. E-devlet üzerinden yoklama yaptırdıktan sonra sadece aile hekimine gitmek yeterli oluyor mu? Askerlik şubesine gitmeye gerek var mı?
    Hayır. E-Devlet'ten yoklamanı yapacaksın, aile hekimine yönlendirecek. Aile hekimi askerliğe elverişli derse şubenin sistem üzerinden onayını bekleyeceksin. Bir gün sonra düşüyor genelde E-Devlet'e. Onay verildikten sonra hizmet tercih işlemlerine girip celp tarihini ve subay astsubay er-erbaş öncelikle hangisini istiyorsan sıralıyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shiro Battousai

    Başvuru formunu doldururken '' Okul Kayıt tarihi alanı boş olduğu için işleme e-devlet üzerinden devam edemezsiniz. En yakın askerlik şubesine müracaat etmeniz gerekmektedir... '' sorunuyla karşılaştım. Bunun bir çözümü var mı yoksa askerlik şubesine mi gitmem lazım?
    Mezuniyet belgenizle beraber askerlik şubesine gidin, oradaki memur mezuniyet bilgilerinizi e-devlet'e eliyle dolduracak ve sıkıntı çözülecek.
  • 381. Dönem icin tecillimi ağustosta bozduracağim. Hangi ay askere giderim. 25 ekimde kpss ye gireceğim sinavdan sonra gitmek istiyorum. Tercih hakkım var mı. Ekimde gidecek olsam ayin kaçındà giderim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cooler46 C kullanıcısına yanıt
    Bi değişiklik varmı bende de aynısı çıkıyo bir ay önce mezun olmama rağmen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yarabusevlm Y kullanıcısına yanıt
    En erken Kasım ayında gidebilirsiniz. Kasım celbi de Ağustos gibi 2 aya bölünürse Kasım veya Aralıkta gidersiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.