Şimdi Ara

3800 e kadar notebook tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Isınma ve kronik sorunları olmayan oyun ve günlük amaçlı tavsiyelerinizi istiyorum. Grafiklere çok takmam 1080p oynasam oyunları yeter. Notebook tavsiye bölümünde sabahtan beri mesaj gelmedi buraya sorayım dedim. Cevap verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• ben olsam bunu tercih ederdim. ancak modelde 1050 2gb mı 4gb mı emin değilim. indirim beklersen 1050ti 7300hq modeller düşüyor 3800 civarlarına.

• Dostum selamlar monster notebooklara bakabilirsin fiyat performans olarak seni en çok o firma tatmin eder.
  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Araştırmıştım ama geç kaldım bitmiş stokta yok sağol hocam birkaö kişi daha tavsiye etti ama paneli kötü diye yorum okumuştum bilgin var mı teşekkürler

• theSENTURKK T kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam bakıyorum

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    ne dersiniz çok satanlarda,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

ben olsam bunu tercih ederdim. ancak modelde 1050 2gb mı 4gb mı emin değilim. indirim beklersen 1050ti 7300hq modeller düşüyor 3800 civarlarına.

https://www.hepsiburada.com/asus-fx503vd-dm077-intel-core-i5-7300hq-8gb-256gb-ssd-gtx1050-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000AN1J5?magaza=Teknorya&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar-notebook.pla&gclid=CjwKCAjwmufZBRBJEiwAPJ3LpoaqfZe3cWG7ZJw8HATeR-3zv3mEvl73UGz6jSrqdJqEUD-xOnKW2hoCXmEQAvD_BwE
    Hocam bende arıyorum da gamebook, 3800 1050 ti model bulabilir miyiz gerçekten, Monster bile en ucuz 1050 ti 4300tl olmuşta

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi indirim beklemek gerek. İndirimle düşüyor fiyatlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: cmfalper

Araştırmıştım ama geç kaldım bitmiş stokta yok sağol hocam birkaö kişi daha tavsiye etti ama paneli kötü diye yorum okumuştum bilgin var mı teşekkürler
    Oyun için alacaksan tn panel öneririm. Video review var youtubeda oradan ekran kalitesini kendin bakabilirsin.

Anladım hocam sağol monster abra a5 v13.1 baktım. Önerir misin kronik sorun vs var mıdır araştırdım çok yorum yazan yok artık forumlara

• murattekno kullanıcısına yanıt
    Bulamayız hocam bulsak da 2gb belleğe sahip çoğu sanırım araştırmalarıma göre.

Ne zaman oluyor hocam genelde indirimler bayran seyran da yok yakın zamanda

• cmfalper kullanıcısına yanıt
    İnceleme videolarını ve yazılarını farklı sitelerde yapılan ilgili paylaşımlara bakmanız lazım. Sadece bu foruma odaklanmak dogru degil. Ama monster müşteri memnuniyeti konusunda başarılı marka.

Ayda 1 kere hepsiburada kdv indirimi yapıyor. Onu yakalayabilirsen alabilirsin. İndirimleri takip et

Haklısın hocam araştırıyorum sağol.

• Oyun için notebook tavsiye etmiyorum en kral işlemciyi ekran kartli alsan dahi sogutma yönünden zayif ve yetersiz kalicaktir işlemci ve karti sogutucak fan boyutlari halen yetersiz 2 yil garantisi var bi problemle karşilaşirsan kullanici hatasi diyip 2000-2500 tl masraf cikarticaklardir ya anakart ya ekran karti sorunuyla karşilaşman %99 ki pc ekran karti zamanla işlevini yitiriyorken notbooke para baglamak akil işi değil biraz daha bütçeyi zorla masa üstü topla derim en azindan parcalar hem ucuza hemde ömürlük olucaktir en fazla ekran karti konusunda rahat edersin.!!!

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Haklısın hocam ben de öyle düşünüyorum ama üniversiteye gidecem. Masaüstü alamam yani. =(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.