Şimdi Ara

379 TL Samsung VCC45W0S3K/XTR Toz Torbasız Elektrikli Süpürge

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.831
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 379 TL Samsung VCC45W0S3K/XTR Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
    www.gittigidiyor.com
    Samsung VCC45W0S3K/XTR Elektrikli Süpürge Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/elektrikli-ev-aletleri/elektrikli-supurge-aksesuar/elektrikli-supurge/samsung-vcc45w0s3kxtr_spp_81688

• ürünü samsung türkiye 20 TL pahalıya satıyor, 20 lira için ben riske girmem şahsen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cigolayt

ürünü samsung türkiye 20 TL pahalıya satıyor, 20 lira için ben riske girmem şahsen :)
    379 TL Samsung VCC45W0S3K/XTR Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
  • nedense satıcıyı cadde sandım :D
  • Ben de sıcak fırsat diye samsungun indirim koduyla 350 liraya aldım. O kadar da sıcak fırsat değilmiş. :')

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

Ben de sıcak fırsat diye samsungun indirim koduyla 350 liraya aldım. O kadar da sıcak fırsat değilmiş. :')
    bende 250 liraya aldım samsung sitesinden 150 liralık indirim koduyla zaten daha sonra fiyatı 499 tl oldu 1 gün önce alsaydınız fiyatı 399 tl idi.
  • aslanhalim kullanıcısına yanıt
    İptal mi etsem o zaman bilemedim. Şu anda ürün de kalmamış.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Erdem2602 kullanıcısına yanıt
    Eğer aynı ürünü almak için iptal edecekseniz bence etmeyin 350 ye bile belki bulamazsınız daha sonra.Yok başka ürün alacağım derseniz olabilir tabi.Ürün bana bugun teslim edildi son derece şık ve güçlü bir cihaz.Samsung kalitesini yansıtıyor.250-350 civarı paralar bu dolar kurunda bana göre bu cihaz için bedava.
  • Bende neden 799 görünüyor anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bende neden 799 görünüyor anlamadım.
    Kampanya bitmiş sanırım. Supurge fiyatı bende de 799 TL görünüyor.

• 2016 yılında Samsung toz torbasız süpürge aldım. O dönem iyi de para ödedim. Garantisinin bitmesi akabinde çekişten düştü. Ama öyle böyle bir düşüş değil. Tüm parçaları tekrar vakumu güçlendirecek şekilde (hava kaçağını önleyecek) onardım. Ancak nafile.

Açıkçası ben Samsungun ürününden memnun kalmadım, belki bana denk geldi. Ama evlerde kullanılan 5-10 senelik makinelerin bile hala çalıştığını hatırlayınca, bence Samsung bu işte pek de başarılı gözükmedi.

Daha önce forumda paylaşılan Arnicanın toz torbasız ürününü aldım. Şu aşamada gayet memnunuz.
  • Samsung Türkiye
    Samsung VCC45W0S3K/XTR Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
    https://shop.samsung.com/tr/samsung-vcc45w0s3ktr-toz-torbasiz-elektrikli-supurge
    ben verilen hediye çekiyle 350 tlye aldım. Ama ürün şu an stokta yok. Belki stok yenilenir.

• quote:

Orijinalden alıntı: suatin

Bende neden 799 görünüyor anlamadım.
    Kampanya bitmiş sanırım. Supurge fiyatı bende de 799 TL görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.