Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (158. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
444.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hazır askerdesiniz en net bilgiyi bölük astsubayınız verir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar stajyer avukat olup da yedek subay çıkan var mı ruhsat olmadan çıkma ihtimali zor deniliyor bilgisi olan var mı?

• Bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atarsa 48.

Bitse de gitsek artık,az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 26 Temmuz 2019; 23:44:10 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Sizde mi izin kullandınız ben gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bqr19o7

Sizde mi izin kullandınız ben gibi
    Aynen kardeşim normalden 6 gün sonra çıkıyorum yol iznide vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 27 Temmuz 2019; 9:40:33 >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım hayırlısı bakalım geçer günler elbet siz hangi ildesiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: bqr19o7

Bende aynı durumdayım hayırlısı bakalım geçer günler elbet siz hangi ildesiniz
    İstanbul,siz?

• Ankarada bedelli bakıcılığı yapıyoruz😂

• Beyaz kan (WBC) düşüklüğü nedeni ile halsizlik yorgunluk dinlenememe oluyor. Bu nedenle olumsuz rapor alan çürük raporu alan oldu mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Atarsa 48.

Bitse de gitsek artık,az kaldı.
    Atarsa 4

Pazartesi, salı mesai yaparım, Çarşamba tezkere çarşısı verirler, Perşembe sabah yolculuk.

Öyle böyle bir şekilde bitirdik sonunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Atarsa 4

Pazartesi, salı mesai yaparım, Çarşamba tezkere çarşısı verirler, Perşembe sabah yolculuk.

Öyle böyle bir şekilde bitirdik sonunda.

Alıntıları Göster
    Şafak 4 diyebilmek çok uzakta görünüyor bana şuan bakınca sanki hiç gelmeyecekmiş gibi,a grubu istedim çıkmadı.

Bitmiş seninki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Şafak 4 diyebilmek çok uzakta görünüyor bana şuan bakınca sanki hiç gelmeyecekmiş gibi,a grubu istedim çıkmadı.

Bitmiş seninki.

Alıntıları Göster
    Bana da uzak görünüyordu ama günler geçiyor, seninki de illa ki bitecek hocam. Haftalar birbirini kovalıyor merak etmeyin. Bir bakmışsınız doğan güneş, bir bakmışsınız eve yolculuktasınız. O gün gelecek. Şimdiden hayırlı askerlikler, tezkereler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Bana da uzak görünüyordu ama günler geçiyor, seninki de illa ki bitecek hocam. Haftalar birbirini kovalıyor merak etmeyin. Bir bakmışsınız doğan güneş, bir bakmışsınız eve yolculuktasınız. O gün gelecek. Şimdiden hayırlı askerlikler, tezkereler.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim hocam,sanada hayırlı tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 28 Temmuz 2019; 8:8:44 >
  • Terhis

• Buraya yazdığım ilk mesajı hatırlıyorum da... Acemiliği gözümde büyütüp ustalıkta rahat ederim diye düşünüyordum. Fakat usta birliğine ayak bastığım ilk gün tam anlamıyla bir toplama kampına düştüğümü anlamıştım. Aklınıza gelebilecek her türlü ağır bedensel işlerin yapıldığı, sivil hat yüzünden bile askerliğin 10 gün uzatıldığı çok müstesna bir bölük... Üstüne üstlük birçok uzun dönem 150 gün bile askerlik yapmadan -24 gün izin ve 30 gün hava değişimi kullananlar- terhis olurken biz kısa dönemlerin tamı tamına 175 gün askerlik yapması... İzinlerimizi 12 gün olarak hesaplayıp buna göre plan program yaptığımız halde uzun dönemlerle bir tutulup izinlerimizin 6 güne düşürülmesi, birçoğumuzun askerliğinin 5-7 gün arasında uzaması, bizlere zerre kadar faydası olmayan bir yasa yüzünden yaptığımız bütün plan ve programların alt üst olması bir yana 1-2 gün değil, 7 gün fazladan askerlik yapmamız...

Allah Usta birliği Balıkesir olanların yardımcısı olsun, bize fazladan askerlik yaptıranları da nasıl biliyorsa öyle yapsın. Okumuş kesime bu denli düşmanlık beslemelerinin sebebini herkes biliyor sanırım.

• arkadaşlar 15 gün sonra lisans mezunu olarak gözükecem . ben subay olmak istiyorum . nasıl bir yol izlemeliyim ? yedek subaylik başvurusu en yakın şubat celbi mi ?

• GeburaeLL G kullanıcısına yanıt
    Balıkesir in neresi ??

• Bugün itibariyle bitti.

• 
Sayfa: önceki 155156157158159
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.