Şimdi Ara

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.172
Cevap
56
Favori
447.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de aynı durumdayım da tecil ettirsen bile sınıflandırma değişmez askeriyede.Yani bu sistem en yakın agustos celbine gelir ki o zaman da sen yeniden form vs doldurmazsın su an cıkan birliğine su anki statünle gidersin.Ayrıca tecil ettirebilirsin tecil hakkın varsa sıkıntı çıkarmazlar sülüsü de almamışsın
  • onurkarakaya O kullanıcısına yanıt
    İki ucu b.lu değnek dedikleri durum şu anki durumumuz. Beni düşündüren ve can sıkan nokta tam da orası. Yeniden sınıflandırma yapılmayacağını biliyorum da bir umut hani meclisten mağdur olan bizlerin de durumuna bir el atılır belki diye kendimi avutuyorum.
  • RainMan14 R kullanıcısına yanıt
    Üvey evlat lisans mezunları gibi duruyor :D.Ben lehimize bi sey cıkacagını düşünmüyorum ama umarım yanılırım .
  • beyler şu başlık altında 374.dönem yedek subay ve kısa dönem erler kalsa ve bu konu konuşulsa daha iyi olur. yeni askerlik sistemini başka bir konu açıp orada tartışın. 5 sayfadır aynı şeyler yazılmış 374.dönem konu başlığı ama alakasız şeyler konuşuluyor.
  • Bu beyinsiz asker alma bölgesi calışanlarinı dün sabahtan beri aradım sürekli meşgul acmadılar telefonu.Sülüs e devletten alamadim Hakkinizda Siniflandirma Sonucu Yoktur yaziyordu.Bari bende onlara sorayim dedim acmadilar bir türlü.Ondan sonra akşam saat 5 buçuk gibi bir daha aradim mesai bitince yani o zaman açtilar ve aldiğım cevap şu (Pazartesi günü aradiginizda yardimci oluruz..) nasil sinirlendim anlatamam ya.Böyle boktan kişilieri koyuyolar oraya.Dedim.sabahtan beri ariyorum.meşgulsunuz bana diyor öyle birşey olmaz.Dedim bir daha ki sefere arayacam video.kaydina alacam.Oda tamamdır yapin dedi.İnsanla konuşma şekillerine bakar misi iz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bedellinin de 31 Bin tl olması biraz manidar olmuş
  • ahmetatasoy41 A kullanıcısına yanıt
    Ağrı 12.mekanize karargah bölüğü o kadar varmıdır ya :/

• Merhaba Arkadaşlar ben sevki aldım fakat anlamadığım bir şey var . ben 14ünde mi teslim olacağım yoksa 16sına kadar sürem mi var ?

374. Dönem ( Şubat 2019 Celbi) Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NaberOrtaam -- 9 Mart 2019; 17:5:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NaberOrtaam

Merhaba Arkadaşlar ben sevki aldım fakat anlamadığım bir şey var . ben 14ünde mi teslim olacağım yoksa 16sına kadar sürem mi var ?

Benim de aynısı. Şubede ki memur 16 mart saat 13.00 geçirmeden teslim olman gerek dedi. Yani 16 martta orada olmalısın. Ona göre çıkacağın günü ve gideceğin vasıtayı varış saatine göre ayarlarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Benim de aynısı. Şubede ki memur 16 mart saat 13.00 geçirmeden teslim olman gerek dedi. Yani 16 martta orada olmalısın. Ona göre çıkacağın günü ve gideceğin vasıtayı varış saatine göre ayarlarsın.

Alıntıları Göster
    oh rahatladım. ben 15inde teslim olabilirim muhtemelen aksama
  • Merhaba dostlar, Manisa Alaşehir acemi birliği için WhatsApp grubu var mıdır? En yakın arkadaşım oraya gidiyor ona paslayacağım

• Antalya 3.pyd.tgy, kimler var ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Giderken yanınızda neler götüreksiniz reisler?
    Gün yaklaştı hazırlk yapmak lazım :)
  • pwn3d09 kullanıcısına yanıt
  • Hayırlı olsun herkese.Şimdiden hayırlı tezkereler.Samsun Sıhhıyeden selamlar :) Bir kaç yakımın bana tırnak makası,3 don,3 atlet yanında götür dediler.Başka bir şeye gerek yok.Olursa kantinden uygun fiyata alırsın dediler.Yanınızda bir sırf çantası bulunsa yeter.
  • silüs almak için bekleyenler müjde !! :) e-devlet sistemi açıldı. ben şimdi aldım e-devlet üzerinden. sms geliyor mu diye soran olmuştu telefonuma sms de geldi evet. e-devlet'ten geldi sms. yani e-devletten almayanlara sms gitmemesi normaldir. sevk tarihi 14ü, 1 gün yol izni var 16sında katılacağım. ankara'dan istanbul'a gidiyorum 92 Lira yatacakmış bana. neyse herkese hayırlı olsun. demek ki neymiş? heyecana, telaşa mahal yokmuş ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pendi

Giderken yanınızda neler götüreksiniz reisler?
    Gün yaklaştı hazırlk yapmak lazım :)
    Pudra
    Ayakkabı boyası
    Vatka
    Terlik
    Çorap-İçlik-Atlet-Boxer (Haki)
    Şampuan
  • Beyler Rize İl Jandarma yok mu
  • Şubatta tecili bozdurduk mayısta askere gitmek için . Yedek subaylığı işaretledik. Sistem değişmiş.. banko yedek subay mı alırlar bizi simdi? 6 aylık gibi bir durum olmaz mı

• ririii kullanıcısına yanıt
    Tsk nin ihtiyacına göre kesin diye bi secenek maalesef yeni sistemde dahi olsa xaten ihtiyaç doğrultusunda ibaresi var

• 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.