Şimdi Ara

37 Tl ye Minton 5+1 ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kütahya
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar yanlış okumadınız 37 tl ye 5+1 ses sistemi markası minton hts 9001 bass ve ses çıkışı süper ancak bi sorunu var 4. hoparlor girişinde sorun var çalıştırmıyo ve arada bi cızırtı falan yapıyo ama arada kapatıp açınca falan düzeliyor satma nedenimde evdekıler gürültüye kızdı bende creative 1+1 :D kurdum cihaz uzaktan kumandalıdır hem.

resimler:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuNSTuR -- 1 Kasım 2009; 16:52:43 >

HaKaN18 - SorrowOcean - losthell - doganreis - bigmucit34 - KACA52 - hasanates - coldfire3 - szrszn - pesimist_28 - sagoluyuz - ergin - LPR34 - nervium - (2x)Mr.Extrem - ahmetcan_34 - swes - sametokumus - (2x)ZbetK - metinkara - tupacamaru - (2x)X-Slim - Krombacher - Koray_Aykut- ymskn - cerdogan - Erkan07 - BesTCooL - zerogs - (6x)romantik83 - masaya - noxco - seyhan08 - borabd - burcink - floast - ksk_mehmet - karahan_yel - greenleafffff - exurtcies - bozbirik - turansam - Darkainu - freedanger - Profiphone - 654three2 - hasan_hzl - 07JoKeR06

Uzak durulması gerekenler: FeeL The PaiN(Kendisi dolandırıcıdır alışveriş yapmayınız)

• fiyat makul.ihtiyacım olsaydı alırdım.hayırlı satışlar
    Artık kesinlikle DH 2.el bölümü ve diğer bölümler üzerinden alışveriş yapmamaktayım. Yıllarca yaptığım alışverişlerimden gelen referanslar yüzünden hesabım çalınarak dolandırıcılık yapılmıştır. Konu tarafımca polise ve savcılığa suç duyurusu olarak aktarılmıştır. Benden gelen 2.el alışveriş mesajlarına itibar etmeyiniz.

https://forum.donanimhaber.com/dikkat-dh-hesabimdan-dolandiricilik-yapilmis--131134293#131134293
  • evet fiyat makul gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saksaf0n -- 21 Eylül 2009; 3:19:42 >
    Referanslarım da eskiden yaşadığım 1-2 olumsuzluk var idi. Bunların sebeplerini anlatmak istediğim kadarıyla aktarmaya çalıştım sizlere. İsteyen istediği kişiyle alışveriş yapabilir. Referanslarım karakterimdir.

• Elbette yalan ve kötüleme yok degilmi FenomenC! imzanla çelişiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenomenC!

Aynısı Arkadasımda war Cok sorun cıkartıyo + Cok Hor KullanıLmıs gibi gözüküyor 40 a alırım Kargo Senden Pm ULas...!

başka isteğin var mı?

fiyat makul.ihtiyacım olsaydı alırdım.hayırlı satışlar

tşkrler hocam

quote:

evet fiyat makul gibi

bu fiyata 2+1 zor veriyolar zaten

herkese yorumları için tşkrler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GuNSTuR -- 21 Eylül 2009; 19:33:46 >
    HaKaN18 - SorrowOcean - losthell - doganreis - bigmucit34 - KACA52 - hasanates - coldfire3 - szrszn - pesimist_28 - sagoluyuz - ergin - LPR34 - nervium - (2x)Mr.Extrem - ahmetcan_34 - swes - sametokumus - (2x)ZbetK - metinkara - tupacamaru - (2x)X-Slim - Krombacher - Koray_Aykut- ymskn - cerdogan - Erkan07 - BesTCooL - zerogs - (6x)romantik83 - masaya - noxco - seyhan08 - borabd - burcink - floast - ksk_mehmet - karahan_yel - greenleafffff - exurtcies - bozbirik - turansam - Darkainu - freedanger - Profiphone - 654three2 - hasan_hzl - 07JoKeR06

Uzak durulması gerekenler: FeeL The PaiN(Kendisi dolandırıcıdır alışveriş yapmayınız)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fiyat Çok İYi...
    Hayırlı satışlar Kardeş
    Arda1811 / By_hls / ist3 / madlive / Biyoman / korkmazmustafa / Miex / emre.s43 / webmetin / zephyrune / demonthanks / AliAkgl / trusen / elektronik__manyak / vogast / Trackler / Network KILLER / Murat... / uguroz89 / TechSsoft / Taichie / jokeer@ / selcom2008 / alfonso / alia58 / StranGe_PassenGer / Mikail13 / Ulash1907 / ramazantc/ player75 / aydd / iko82 / srkbrt / __END__ / üsoo / BeFeD / bred78 / siber06 / pArDon! / werrol

Tel : 0539 389 97 24
  • Fiyat çok iyi.Tamiri mümkünmüdür acaba?

Orijinalden alıntı: ygultekin82

Fiyat çok iyi.Tamiri mümkünmüdür acaba?

mümkündür tabi ama hiç götürüp göstermedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Tsusho

Elbette yalan ve kötüleme yok degilmi FenomenC! imzanla çelişiyorsun

• Yalan Yok kötüLeme Yok Yazmısım ßak Yalan sölemiyorum Markaya Bak MINTON Ne ßeklersin öle ßir Bahsetmissinki Kicker L7 Satıyosun Sanki kardesim Kötülemedimde Bilgilendirdim.. ßak Sanada Sorun Cıkarmıs..!
    Referanslarım da eskiden yaşadığım 1-2 olumsuzluk var idi. Bunların sebeplerini anlatmak istediğim kadarıyla aktarmaya çalıştım sizlere. İsteyen istediği kişiyle alışveriş yapabilir. Referanslarım karakterimdir.

• quote:

Yalan Yok kötüLeme Yok Yazmısım ßak Yalan sölemiyorum Markaya Bak MINTON Ne ßeklersin öle ßir Bahsetmissinki Kicker L7 Satıyosun Sanki kardesim Kötülemedimde Bilgilendirdim.. ßak Sanada Sorun Cıkarmıs..!

ilanımı kötülediğin için tşkr ederim verdiğin yorum içinde tşkr ederim

• Güvenilebilir bir arkadaşımızdır.Hayırlı satışlar dilerim.

GuNSTuR(x2) -- ilksav -- Pcdunyasi -- colibaly -- bimekan -- v.vural -- mcake± -- selchuk_ -- sewok -- sezerbaris -- yalnızkral -- komiks -- ramazantc -- BarbarosTUGRUL -- WoXeD -- garuda -- zawazingo -- dehanik
  • hocam p.m. gönderemiyorum sanırım problem var bende burdan yazayım dedim. seti almak istiyorum bana pm ile cep numaranızı yazarsanız sizi ararım. saygılar.

Alışveriş yaptıklarım: ömerözkan, blue mc, realcem, __VaSsiLi__ , zarvo, dr_playboy, Brain Wave, ali_cetinkaya, tristen, MENEME2002, vitalx, karagenc, hserdark, constantine1982, paramparca, _vitaly_cl, MUSELF, kachus, terapi_triyaki, abdus25, darkkazan, rattler, N1ghtfall_01, realcem, Batuhan Bayazit, thedarkside, MonStyLe, -BoZ-, crisis, dix1, crisis, Halit61, chnkty, FREEMAN, resul70, 1080p, alperixx, Apoca1ypse, stu(3), tusuka, Şahin Abi, catafalq, ostrich, Vku, chevix, djmixed, Yux[H]ell!cA, maverick_2006, ELECTRIFY, mccey, seker sey, underblood, yildiz_ , zorolum, Maximo1, velfecir, aegean,empire_loups, LoCoMaNia, tahir40, pegasus1881, ozgurozane, yawan, sgt_ayibogan, ve dahası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: maverickk

hocam p.m. gönderemiyorum sanırım problem var bende burdan yazayım dedim. seti almak istiyorum bana pm ile cep numaranızı yazarsanız sizi ararım. saygılar.

pm yolladım hocam sıze

• quote:

Aynısı Arkadasımda war Cok sorun cıkartıyo + Cok Hor KullanıLmıs gibi gözüküyor 40 a alırım Kargo Senden Pm ULas...!

bu kadarda ölücü olunmaz ya bu resimlerden nereden anladın arkadaşın hor kullandığını ??? bass ın altındaki 2 tane bantı gördün diye hor kullanılmış mı oluyor ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharapnell -- 25 Ekim 2009; 0:34:29 >

• quote:

bunu başka bir yerde sakın yapma arkadaşım helede yüz yüze alışverişlerde yoksa gözlerinin felan rengi değişebilir. sonra gözlük masrafı çıkar.
  • satıcı arkadaş babamın oğlu değil,akrabalığımda yok.ancak ürünü kötüleyenler haksızlık ediyorlar bence,üzerindeki hoparlör soketlerini ve kablolarını tek tek alsanız tanesi 1 tl den zaten 25-30 tl yapar.bu fiyata amatör bir 5+1 bence alınır,özellikle bilgisayarda oyun oynamayı sevenlere ideal olacağını düşünüyorum.hayırlı satışlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.