Şimdi Ara

SEG 40182B 799TL KIPA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
4.856
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SEG 40182B TV de reklam geçti kipada 799 tl. Uygun fiyatlı tv düşünenler baksın..
     SEG 40182B 799TL KIPA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yirthan -- 7 Mart 2014; 10:30:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• A101 getirdiği model sanırım taksit olayi var bence uygun
  • Kullananlardan yorum yapacak olan varsa değerlendirelim

Edit :http://forum.donanimhaber.com/m_86617831/mpage_1/tm.htm
    inceledim sabah olsun pedere söyleyim alsın bi tane evdeki tüplüyü emekli etme vakti geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rock_starr -- 7 Mart 2014; 1:34:32 >
  • Yorum alabilirsek bende satın almayı düşünüyorum.
  • Arkadaşlar ben A101 den Aldın bu cihazı fazla birsey beklememek lazım benimkanımca cok uygun dahili uydu alıcısı var Askı aparatı için extra bir ücret ödemiyorsun kutu içinde askı aparatı mevcut bu fiyat bence cok uygun hatta bir adet daha almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirthan

SEG 40182B TV de reklam geçti kipada 799 tl. Uygun fiyatlı tv düşünenler baksın..

bnce güzelfiyat biraz büyük bu 32'' bulsam alırım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlist38 -- 7 Mart 2014; 10:09:03 >
  • 32 olsa iyi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung RT59EBPN ve RT59EMSW
    14 yıl önce açıldı
    Samsung 55QN90A 18499₺
    3 yıl önce açıldı
    AXEN ax032lm23-t2m TV
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerlist38

quote:

SEG 40182B TV de reklam geçti kipada 799 tl. Uygun fiyatlı tv düşünenler baksın..

40 inch önce gözünüze büyük gelecek sonra keşke 47 sini alsaydım.diyeceksiniz...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenerlist38

quote:

40 inch önce gözünüze büyük gelecek sonra keşke 47 sini alsaydım.diyeceksiniz...

http://www.kipa.com.tr/121/kampanyalar/dergiler-ve-gazeteler/07--20-mart-2014-dergisi

deve 1 akçe kalsın demiş adam sonra zengin olmuş deve 1000 akçe demişler nekadar varsa gönder demiş :)

• Merhaba. Yaklaşık 2 ay önce bu televizyondan aldım Real'den. Yan yana duran 32" Samsung, 42" Vestel (Fiyatı 1200TL idi) ve bu Seg vardı, gözüm kapalı gittim Seg aldım. İyi ki de almışım televizyonun renkleri çok canlı. Reyonda duran Samsung ve Vestel'den kat be kat iyiydi. Artılarını ve eksilerini yazayım siz karar verin :

Artıları:
    - Full HD çözünürlük 1920*1080 (Bu fiyat aralığındaki muadil modellerde 1366*768 çözünürlük var.)
    - Renkler çok canlı ve yerinde. Fiyatının çok çok üzerinde.
    - Kasası ince ve şık
    - Dahili HD uydu alıcısı var, yazılımı gayet güzel tek kumandayla her şey elinizin altında.
    - 40" boyut bana çok ideal geldi.

Eksileri:
    - Digitürk HD ile kullanıyorum 1080p ile izlediğimde alt yazıların olduğu yerde ve bazı çizgili şeylerde titreme yapıyor. Bu çok göze çarpan bir şey değil dikkat edince anlaşılıyor. 1080i'de sorun yok. Digitürk uydu alıcısıyla TV arasındaki uyumsuzluktan da olabilir. Dediğim gibi çok rahatsız bir şey değil.
    - Yenileme hızı düşük geldi bana. Gerçi her ne kadar yayın 50 Hz olsa bile TV 200-300 Hz olunca yağ gibi akıyor. Yüksek hızlı Full HD sahnelerde farkediliyor.
    - TV'de ölü piksel oluştu, çok üzülmüştüm çok ilginçtir kapatıp açınca düzeldi. Bazen bir kaç yerinde siyah nokta oluşuyor. Kapatıp açıyorum düzeliyor. Anlam veremedim.

Bu arada tv ayarından renkleri <dinamik> olan seçeneğe ayarlayın en iyi görüntü bu ayarda. (Ben hepsini denedim)

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, merak ettiğiniz bir şey olursa buradan devam ederiz. Şöyle bir gerçek var ki tam bir fiyat/performans ürünü. Aa yok Seg'miş falan diye düşünmeyin ben Samsung almaya gittim bunu aldım.

• Düşünmeden alın a101'den almistim gayet müthiş smart tv dahili hd uydu alicisi sorunsuz biss şifre de gidiliyor süper bence. Artik markaya bakilmamali lazim. Nasil ki General Mobile discovery telefonda onu yıktı. TV de aynı şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, kipanın kitapçığında ne smart tv diyo ne de dahili uydu alıcı? Aynı model midir?
  • Modelde yanlışlık olmasın a101 satarken smart ı belirtmişlerdi burada belirtilmemiş?
  • Ancak aynı model olmasına karşın, kutuda ve insert te dahili uydu alıcı ve smart tv yazılmamış.
    Kipa dan alanlar bu özelliklerin olup olmadığını doğrulayabilir mi ?
  • Ben de A101'den aldım, eğer aynı tv ise düşünmeden alın. Fiyatının çok üzerinde. Dahili usb oynatıcısı bile çok iyi. Smart özelliğini kullanmadım.
  • Sonunda B olanlarda uydu alicisi oluyor diye biliyorum. Bir saat sonra gidip bakicam smart neyse de uydu alici önemli.

• Arkadaşlar kipayı aradım ve bu üründe dahili uydu alıcı ve smart olmadıgını söylediler. Bilginize...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Arkadaşlar kipayı aradım ve bu üründe dahili uydu alıcı ve smart olmadıgını söylediler. Bilginize...

O zaman almaya değmez A101'in getirdiği model fiyatına göre harikaydı. Aynı model numarasını yazıp farklı özellikte ürün satmaları da ilginç ayrıca.
  • Şimdi ben de vesteli aradım onlar da öyle bir şey olmaması lazım smart ve uydu alıcısı var diyorlar bu modelde. Kipa model numarasını yanlış yazmış olabilir ya da Kipa'dakiler broşürde yazmadığı için yok deyip geçmişler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.