Bildirim
368. Dönem [Ağustos 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları [GÜNCEL] (155. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam acemi usta amasya 15. tugay bir seni görebildim. 5.5 ay beraberiz aynı yerler acemi 12. alay usta 22. alay benimde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
0538 425 9889 hocam aynı yerdeyiz üçümüzde. 2. grup wp mesaj atarsanız önceden tanışmış oluruz
Havacı olan varsa yardımcı olurum. kütahya'ya düşenler..
Varım diyor :) acemilikte usta birligide maltepe whatsapp grubu varsa haberleselim.
Usta birliği 52 nci mot.p.tüm 6 ncı mot.p.a. KH ve kh hiz. Bl İstanbul eyüp olan var mı
Yok.mu yahu benden bır tane daha numunelık.mı seçildik?
ACEMİ: Kastamonu
Usta: Şırnak il jandarma.
Amasya acemi usta jandarma whatsapp grup varsa link atar misiniz?
Aynı yerdeyiz dostum haberleşelim 05366821515
-
Eğitim Birliği15 İNCİ P.EĞT.TUG. 12 NCİ P.EĞT.A. / AMASYA MERKEZ / AMASYA
Celp Grubu2
Esas BirliğiK.K.LOJ.K.LIĞI MÜHT.K.LIĞI 1 İNCİ MÜHT.BLG.K.LIĞI 13 ÜNCÜ MÜHT.BL.K.LIĞI / TEKİRDAĞ ÇERKEZKÖY / TEKİRDAĞ
Hepimize hayırlı tezkereler..
Hocam en az 10 kişi oluruz buradan , bi grup falan kursak süper olur. -
Arkadaşlar herkese hayırlı olsun. Çok net bir sorum var? Yerler belli olduktan sonra yüksek lisansa kabul edilirsek askerlik tecil olur mu?
ya hu konu sahibine kaç kere mesaj attım dönüş yok. şu excel'e önce tc hariç her bilgimizin girilmesini isteyip telefon numarası dahil sonra bunu değiştirmek ya da silmek hakkını kapatmak ne demek ben neden değiştiremiyorum ? bir süreliğine açın değişiklik yapmam gerek. -
quote:
Orijinalden alıntı: Samet3838kay
İzmir/Narlıdere ikiside aynı yer. Teslim tarihi: 15/09/2017 Kısa Dönem Er
Burda askerliğini yapacak arkadaşlar var mı?
benimde izmir narlıdere istikham kısa dönem 2 yerde aynı kardeşim. -
Acemi ve usta birliklerimiz aynı. Hakkımızda hayırlısı olsun kardeşim. Özelden iletişime geçelim
ACEMİ ORDU İL JANDARMA USTA BİRLİĞİ ORDU İL JANDARMA YOK MUUUUU HİÇ ARKADAŞLAR? -
hocam şimdi bilenlere bi sorum olaracak 2. celp olarak çıkanlar askeriye ile olan işlerini ne zaman gidip halledecek (şu an edevlet ten yer bakıyorum başka bişey yapamıyorum).
askeriye ye ne zaman gitmeliyiz ne yapmalıyız? bi de 13-15eylül gidip birliğe teslim olma tarihimiz mi ? -
Askerliği Amasya/Amasya çıkanlara yardımcı olabilirim 365kd
365. Kd yaptim ben kasimda gittim. Acemilik cok kalabalik olacak büyük ihtimal. Tum ihtiyaclarini al orada alirim diye düşünme vakit kalmayacak almana. Ustalik da ise bol bol acemi askerlerle ugrasican eger kantinci ya da lojistige secilmezsen bölükte yazici revirci tarzi birsey olur kalirsin. Durmadan acemi geldiği için cok yogun olacan gene. Kışın cok soguk oluyor hazirligini ona gore yap kis goreceksin çünkü orada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X