Şimdi Ara

366. Dönem [Şubat 2017] Uzun Dönem, Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayları (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.316
Cevap
60
Favori
246.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Orijinalden alıntı: azaq11

Herkese selamlar... İzmir'li arkadaşlara sorum olacak. Adnan Menederes Havalimanı'ndan Narlıdere'ye en kolay ve en ucuz nasıl giderim? İzmirim Kart'ım filan yok. Ayrıca, kartın satılmadığını okudum...

IZBAN a bin Adnan Menderesten. Halkapınar da in aktarmadan Metroya bin. Konakta in, tam indiğin yerde otobüsler var. Oradan sor otobüs numarasını.

Teşekkürler dostum. IZBAN için kart satılıyor mu Adnan Menderes'te?

Ayrıca, biy yerde şöyle bir yorum okudum...

"IZBAN'la Alsancak'a gidip, oradan 8, 554, 6 numaralı otobüslerden birine binebilirsin."

Hangisi daha kısa ve kolay olur?

• merhabalar 362 kd olarak yaptım ben askerliği. Acemi İkmal maliye okulu maltepe cennet gibi yer usta birliği çerkezköy 3.zırhlı tugaydı. Usta birlikleri genelde sıkıntılı olur acemiliğin tadını çıkarın sonra bol bol söveceksiniz. Devrecilik sıracılık gibi sacma sapan bır ton sey var cunku. Çok büyük beklentilerle gitmeyin hayal kırıklığı oluyor baya bir. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Yanınıza çok eşya almayın askeriyenin içerisinde çok daha ucuz. Askercell çıkartın mutlaka, saatinizin alt kısmı cıkıyorsa oraya da sivil hat saklayın içerde kullanırsınız saatlere dikkat ederek. Komutanlar pek kurcalamaz. Öğlen 12 de arama yapmaya çalışmazsanız. Aklınıza bir şey takılırsa mesaj atın cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tskoliq05

Bende izmir havaalanından manisa ya gideceğim nasıl giderim ne kadar sürer bilgin var mı ?

izban a bin. halkapınardan metro ya aktarma yap.
    Evka 3 de in. Tam indiğin yerin yolunda manisa otobüsleri geçiyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdo4

quote:

Herkese selamlar... İzmir'li arkadaşlara sorum olacak. Adnan Menederes Havalimanı'ndan Narlıdere'ye en kolay ve en ucuz nasıl giderim? İzmirim Kart'ım filan yok. Ayrıca, kartın satılmadığını okudum...

IZBAN a bin Adnan Menderesten. Halkapınar da in aktarmadan Metroya bin. Konakta in, tam indiğin yerde otobüsler var. Oradan sor otobüs numarasını.

Teşekkürler dostum. IZBAN için kart satılıyor mu Adnan Menderes'te?

Ayrıca, biy yerde şöyle bir yorum okudum...

"IZBAN'la Alsancak'a gidip, oradan 8, 554, 6 numaralı otobüslerden birine binebilirsin."

Hangisi daha kısa ve kolay olur?

izban gişesine sorarsın.

benim güzargah daha basit.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atlihans

quote:

Orijinalden alıntı: BULUTBEY60

Hocam nedir bu ktm, toplu teslim gibi bir şey mi, nasıl yapalım peki ayrıca bu birliklere teslimlerde en kısa zamanda askerlik süresini izinler kullanılmadan nasıl tamamlarız

Bu arada sen bilgi verebilirim dedikçe kafa şisiriyoruz hakkını da helal et

Ktm askerlerin birliklerine toplu halde teslim edilmek uzere aslkerlerin toplandigi yerdir.

En kisa sekilde nasil bitirirsiniz.

Hic izin yapmadan usta birligine teslim olmak disinda bir yolu yok:)

Saglik sorunlari disinda.

Hic onemli degil. Istediginiz kadar sorabilirsiniz

İzin kullanmamak tamam ama en püf noktalardan biri de bir yolunu bulup sürekli gececi olmak, şafak çifta atar derler hiç de şehir efsanesi değilmiş deneyin siz de görün

• Aynı yere düşen arkadaşları WhatsApp grubuna bekliyoruz. 🙂

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/GFd3dSB0O4z38xrtqatpaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ERMANFORMATİK kullanıcısına yanıt
    361 olarak onaylıyorum :)
  • Mersin yok galiba ? 😊😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tekrar merhaba,
    İzmir Foça'ya gelecek olan arkadaşlar bana ulaşabilirler mi ?
    İyi Forumlar
  • fff7 F kullanıcısına yanıt
    Hocam ozelden yaz bana ☺

• quote:

Orijinalden alıntı: caglardogan35

Aynen beyler benim 14. Zirhli birlik watsapp grubu falan kuralim numaralari verelim

Hocam ozelden mesaj at bana

• Aynı yere düşen arkadaşları WhatsApp grubuna bekliyoruz. 🙂

WhatsApp.com
    WhatsApp Grup Daveti
    https://chat.whatsapp.com/GFd3dSB0O4z38xrtqatpaw

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• şafak ayın 1 inden itibaren mi başlıyor gençler :)
  • Isparta il jandarma komutanligina gelen var mi ? Yada orada askerligini yapmis ve bilgi verebilecek olan birisi? Hepimize kazasiz belasiz hayirli teskereler inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_ihsan21

quote:

Orijinalden alıntı: Atlihans

quote:

Orijinalden alıntı: BULUTBEY60

Hocam nedir bu ktm, toplu teslim gibi bir şey mi, nasıl yapalım peki ayrıca bu birliklere teslimlerde en kısa zamanda askerlik süresini izinler kullanılmadan nasıl tamamlarız

Bu arada sen bilgi verebilirim dedikçe kafa şisiriyoruz hakkını da helal et

Ktm askerlerin birliklerine toplu halde teslim edilmek uzere aslkerlerin toplandigi yerdir.

En kisa sekilde nasil bitirirsiniz.

Hic izin yapmadan usta birligine teslim olmak disinda bir yolu yok:)

Saglik sorunlari disinda.

Hic onemli degil. Istediginiz kadar sorabilirsiniz

İzin kullanmamak tamam ama en püf noktalardan biri de bir yolunu bulup sürekli gececi olmak, şafak çifta atar derler hiç de şehir efsanesi değilmiş deneyin siz de görün

Evet gececi olmak çok güzel oluyor. Özellikle kış aylarında. Ben Kıbrıs'tan tertip emriyle Ardahan'a gittim. Ardahan'da AMM idim. Gececiydim ve gerçekten çok güzel gidiyordu askerlik.

Gerçi bana bakmayın. 15 aylıktı askerlik ben gittiğimde. 7 buçuk ay yaptım geldim :)

Askerlik 12 aya düştü. Çapraz bağ koptu 3 ay ordan gitti. 25 gün ekstradan izin kopardım çok az askerlik yaptım.

:)

• Özelden bir arkadaşımıza yazarken buraya da kopyalayayım dedim :) İşinize yarayacaktır.

Sıracılık sistemi var ama bazı yerlerde devrecilik (KKTC de özellikle ) yapılıyor.

Elbette ilk zamanlar biraz sıkıntılı geçecektir.

Karşınıza çok cahil cühela çıkacaktır. Normal hayatta bir baltaya sap olmayanlar Üni mezununa laf geçirdiğinde kendisini çok büyük iş yapmış olarak göreceklerdir.

Bu tarz şeyler askerde çok çıkacaktır karşınıza.

KD olmanız zorunlarına gidecek ve kıskançlıktan da olsa biraz zorluk çıkartacaklardır.

Tek önerim; Bu tarz şeyleri fazla kafanıza takmadan 4 buçuk ay gibi bir sürenin biteceğini düşünerek sadece verilen görevi yerine getirin ve hayatı akışına bırakın.
    Başka türlü askerlik bitmez.
    Askerde isim yok. Sayıdan ibaret olacaksınız hepiniz. Fazla bir şey beklemeyin. Gelip geçecek ve kısa sürede askerliği bitirip döneceksiniz.
    Şimdiden hayırlı teskereler.

• ardaaga A kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

Benimde acemi birliği ve usta birliği sizinle aynı
    Acemi: 15. Piyade er eğitim Tugayı Samsun
    Usta: kara harp okulu Çankaya/Ankara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10can -- 27 Ocak 2017; 2:22:18 >
  • S.a. Beyler bende Başka Girneye düşen yok mu acaba bana ulaşabilir mi veya Whatsaap grubu var mıdır ? Varsa beni de ekleyebilir misiniz ? 05443022300

• acemilik: Balıkesir Merkez
    usta: Kırıkkale Merkez Mühimmat Komutanlığı

whatsApp grup varsa beni de ekleyin dostlar
  • İL J.K.LIĞI/BALIKESİR / BALIKESİR / BALIKESİR acemilik
    İL J.K.LIĞI/BALIKESİR / BALIKESİR / BALIKESİR ustalık

watsap gurub varsa ekleyin: 0507 284 87 74
  • 
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.