Bende gözükmüyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (532. sayfa)

-
-
Vay be uzun zaman sonra gelen bir güncelleme ben umudu kestiydim
. Şuan benim cihazda da gözükmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
selamlar. s7 pro kullanıyorum yaklaşık 4 5 aydır. bugün bir sorun başımıza geldi. toz haznesi takılı olmasına rağmen toz haznesi eksik uyarısı veriyor sürekli. ne yapsam düzelmedi. bir fikriniz var mı arkadaşlar
Merhaba, toz haznesine takılı olan filtrede bulunan mıknatıs yerinde mi kontrol eder misiniz ?
-
Benimki 197 3756 sizinki daha güncel gözüküyor ama bende güncelleme gözükmüyor
eyvallah hocam. ordaki mıknatıs düşmüş, temizlerken sanırım. velhasıl bir mıknatıs uydurdum oraya. şimdi çalışıyor çok teşekkür ederim
Güncellemeden sonra benim haritalar kafayı yedi oda isimleri birbirine giriyor. Sonra haritayı tekrar seçince düzeliyor. Yeni güncellemeden sonra tuhaflık hisseden var mı başka
Güncelleme bende gözükmüyor belkide bu tür sıkıntıları farkedip geri çektiler bi güncelleme daha verebilirler sizede herkesle birlikte
Merhaba. 360 s7 aldık bir haftadır kullanıyoruz. Xiaomi de kullanmıştık ama ona kıyasla şarjı çok hızlı bitiyor. 3.kademe vakumlamada 50 dakikada şarjı bitiyor. Bataryada problem olabilir mi yoksa normal midir?
Merhaba,
Cok eşya ve halı var ise çok da garip sayılmaz.
Ek yapayım: hiç bir robotun fanı sürekli en yüksek devirlerde kullanılsın diye tasarlanmamıştır. 50 dakika sürekli yüksek devirde çalışması hem fanı zorluyor (ve çok da uzun olmayan bir sürede bozuluyor) hem de ısındıkça giderek daha çok akım çekiyor ve bataryayı hızlı tüketiyor. Bu, her marka model için aynıdır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 13 Aralık 2021; 22:50:58 > -
O yüzden batarya büyük olmalı diyoruz. Ne kadar ekmek o kadar köfte. Ama 50 dk da sanki biraz az gibi 🤔
Bazı arkadaşların dediği gibi oda oda planlayıp parça parça temizlik yaptırın 😏
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar benim s10 un önündeki kauçuk ince tamponun çıkmasından sonra bugün fırça üstüne takılan gri parçanın fırçaya bakan siyah kauçuğu da parçalanıp koptu
parça parça eksiliyor robotum
-
Merhaba . gittigidiyor muhteşem cuma indiriminden robot alıp i faturası eline ulaşmayan var mı ? (sherman dan)
-
Benim de ulaşmamıştı. Sherman müşteri hizmetlerinden +90 850 340 8989 whatsapp hattından istersen gönderiyorlar.
teşekkür ederim. az önce yeniden gönderimini yaptılar.
-
Arkadaşlar S10 için odayı haritadan silme işlemi yapamıyor muyuz?
Bildiğim kadarıyla hayır. Ama bu konuda Shermandan istekte bulunulduğunu okumuştum kanuda.
-
sakin bulaşmayın 360 a arkadaşlar. sherman a falan da guvenmeyin. 6 ay sonra ana teker arızası verdi. sıvı teması var diyip 1700 lira istiyolar S7 icin. moplu sürüm sudan baska bisey kullanmadim. neymis sivi gelmiş. moplu surum su gelecek tabi. sakin bulasmayin arkadaslar pisman olursunuz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X