Şimdi Ara

360 Robot Süpürge (C50, S5, S6, S6 Pro, S7, S7 Pro, S9, S10) Kullanıcıları Kulübü (533. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13.398
Cevap
336
Favori
551.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatlarda kampanya falan olur mu acaba. su an cok yuksek. s7 alabiyorum. ama kampanya falan olursa s10 alabilirim. bekleyelim mi yoksa alayim mi sizce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • syttnc S kullanıcısına yanıt

Burda halen alacak olan insanları görüyorum. Sokağa atacak paranız yoksa almayın. Süpürge çalıştığında yerde su olmayacakmış. En ufak su olursa bozulurmuş ve garanti kapsamına girmezmiş.

Robot süpürge aldık, çalıştırmadan önce evi silmemiz lazımmış. Saçmalığa bak ya. Bunlar garanti kapsamına neyi sokuyor acaba ya. Sherman'a bulaşmayın sakın arkadaşlar. Ben yandım siz yanmayın.

O kadar para verdim. makinem çöp oldu 6 ay içinde.

• papkide P kullanıcısına yanıt

Ben s10 kullanıyorum çok memnunum 21 Aralık ta kesin kampanya olur ama fiyatlara ne kadar yanısır bilemiyorum bence bekleyin

Geçmiş olsun, umarım probleminiz çözülür. Nasıl bir arıza verdi? belki @Hepsirobot Ali beyin bir yorumu olabilir konu hakkında.

Saygılar

• Mars51 M kullanıcısına yanıt

Saolun teşekkür ederim. Yan fırça motor arızası verip duruyor. Anakart gitmiş dediklerine göre. Vidada pas görmüşler, sıvı teması var diyip direk garanti dışı diyorlar. 1700 lira para istiyorlar.

Vidada pas görüp, direk garanti dışı diyen bir firma. Şikayet edecem vs deyince de pişkin pişkin istediğini yap, birşey olmaz diyorlar. Alacak olanlar tekrar düşünsün ya da alıyorsanız garanti yok diye düşünün.

• duşveötesi D kullanıcısına yanıt
    En kötü çamur olur. Kalorife koysaydınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Geçmiş olsun.
    Sherman sudan korkar, haklısınız.
    Dilerseniz özelden yazın, bir şey yapabilir miyiz bakalım.
    Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hepsirobot -- 15 Aralık 2021; 0:19:29 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • duşveötesi D kullanıcısına yanıt

Kapağı açık bir şekilde oda sıcaklığında bekletin veya güneş gören bir yere koyun. Direk petek üstü plastiğin erken deforme olmasına neden olabilir.

• Geçmiş olsun hocam.

Yerde su birikintisi veya gölleme şeklinde su / Sıvı birikintisi var mıydı? @Hepsirobot Ali abi ana konuda bu konu için defalarca uyarıda bulundu aslında Sıvı-elektronik temasının riskleri vs... Sıvı teması olan elektronik cihazlar için TR kanunları ve genel bildiğiniz firmalar nasıl bir yaklaşımda bulunuyor abi merak ettim?

Yaşadığınız olayın detaylarını bilmiyorum ancak bir çok kez dile getirildi robot süpürge çalıştırılmadan önce saha ve zemin koşulları uygun hale getirilmeli hocam yani sadece yerdeki Çorapları oyuncakları kaldırmaktan ibaret değil olay. Bildiğim kadarıyla Sıvı sensörü olupta yerdeki su dan kaçınan bir robot daha yok...

Saygılar.

Allah Allah... sayfalar dolusu yorum var, sizin gibi şikayetçi olanda var, çok memnun olanda var... herkes mi hata yaptı diyorsunuz?

Herkesin evinde mop yapıyor bu cihazlar( benim yaptırdığım mop'u kimse yaptırmıyordur ) ama sizin şikayetinize benzer bir sıvı teması şikayeti takip ettiğim süreçte denk gelmedi. Cidden kafam karıştı hata mı ettik diye 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali_bu16 -- 15 Aralık 2021; 6:1:49 >
  • BOOOOOOOOOOO B kullanıcısına yanıt

21 aralıkta ne var ki 

• -Batuu- kullanıcısına yanıt

Bataryaların/pillerinde rodajı var hocam bir süre belli bir şarj deşarj döngüsünden sonra gerçek performansını verir. Kıyaslandığınız diğer markanın cihazıda 3200 mAh mıydı?

Ali abinin dediği gibi cihazlar sürekli maksimum güçte kullanılmamalıdır. Arabanızı sürekli top speed de kullanırsanız sonuçları ne olur gibi düşünün.

Saygılar

• sakroz S kullanıcısına yanıt

Hocam zeminde robotu yıpratacak nesneler, süpürgelikler mi var acaba   daha da parçalanmadan sahaya mı inseniz  

• mali_bu16 kullanıcısına yanıt
    Bu gibi konular hukuki alana taşındığında doğrudan bilirkişiye gider. Moplu bir cihazın alt vidaları ya paslanmaz bir maddeden imal edilmelidir - krom/nikel alaşımları gibi - ya da paslanması makul karşılanmalıdır. Buradaki sorunu cihazı incelemeden deşmek yanlış olur.
    Arıza sadece yan fırçada ise ve robot çalışıyorsa bu zaten anakart arızası olmayabilir, zira anakarta bir damla su sistemin tamamını öldürür. Kaldı ki anakarta sadece moptan su gelmesi de oldukça zordur, hem koruması var hem de alt gövde tasarımı uygun değil.
    Dediğiniz gibi bir birikintiden geçmiş ise tabii ki diyecek bir şey yok.
    Orijinal mesaja verdiğim yanıtı tekrarlayayım, Sherman suyu pek sevmez, bu konuda hassaslar oldukça. Ama cihazı görmeden daha fazla ahkam kesmek doğru olmaz.
    Saygılarımla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Satıcı kurumların GittiGidiyor vs gibi en uzun gece indirimleri adı altında kampanyaları oluyor belki muhteşem cuma gibi indirimleri olabilir

• Hepsirobot kullanıcısına yanıt

Kesinlikle hocam bi vidada paslanma var diye direk sıvı temaslı deyip geçmek büyük acımasızlık, cihazın moplama sırasındaki tekerlerin hafif neminden bile o vida paslanabilir.

Cevaplarınız için teşekkürler. Diğer ürün Xiaomi mop pro, sanırım o da 3200mAh. Dediğiniz gibi inşallah rodajdan kaynaklıdır.

Aslında en üst seviye değil 4 kademe var 3.kademede kullanıyoruz. 3.kademenin şarjı bu kadar hızlı azaltmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ben de olumlu yorumlara aldanıp aldım cihazı zaten, markayı daha önce hiç duymamıştım. Cihanız arıza yapmaz inşallah hocam. Yaptığında ilk aradıkları şey sıvı temasına dair en ufak birşey. Buldukları an garanti kapsamı dışında diyecekler.

Cihaz geri gönderin dedim zaten. Geldiğinde sizinle irtabata geçerim hocam teşekkür ederim.

Ama Sherman suyu sevmez demek biraz olayı yumuşatıyor sanki.

Sherman cihaz arıza yaptığında, arıza ne olursa olsun sıvı teması arar bulduğu en ufak şeyde kullanıcı hatası deyip, para ister demek daha doğru.

İşte bu noktada yeterince bilgi, bilgiyi destekler görsel vs yok sadece söylem var... Robot servise gitti mi? Servis açtı mı? vs vs...

Kullanıcı arkadaşın son yorumundan;

''Süpürge çalıştığında yerde su olmayacakmış. En ufak su olursa bozulurmuş ve garanti kapsamına girmezmiş.

Robot süpürge aldık, çalıştırmadan önce evi silmemiz lazımmış. Saçmalığa bak ya.''

Yani benim anladığım yerde mop dışında bir su birikintisi veya gölleme olma olasılığı (tahmin)

Sizin verdiğiniz cevap;

''Geçmiş olsun.

Sherman sudan korkar, haklısınız.

Dilerseniz özelden yazın, bir şey yapabilir miyiz bakalım.

Saygılarımla''

ben bu yorumunuzda ''Ama cihazı görmeden daha fazla ahkam kesmek doğru olmaz.'' böyle bir ibare göremedim aksine Sudan korkar/suyu sevmez gibi söylemler sizin ilgili firma için olumsuz düşüncelere sahip olduğunuzu ve sonucunda şu tip tüketici yargılarına iter;

''Ama Sherman suyu sevmez demek biraz olayı yumuşatıyor sanki.

Sherman cihaz arıza yaptığında, arıza ne olursa olsun sıvı teması arar bulduğu en ufak şeyde kullanıcı hatası deyip, para ister demek daha doğru.''

Biz marka firma özelinde tecrübelerimizi yazdığımızda garip garip ithamlara maruz kalıyoruz :( bu yüzden artık şahsen ben forumda aktif değilim çok daha huzurlu ve mutluyum. Naçizane sizlerde bir büyüğümüz ve Robot süpürgeler konusunda üstadımız olarak bu tip veya tersine X marka karşıtı gibi ithamlara maruz kalmayın.

Saygılar.

• 
Sayfa: önceki 531532533534535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.