Şimdi Ara

360 dan 400 e

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geç mi artık konu eksiklerim dil bilgisi fizik geo ve diğer derslerden 4-5 konu var her konudan temelim var yaklaşık bi 10-12 net arttırmam lazım suan 95-100 arası geç mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Konu eksiklerini hallettikten sonra artırırsın geç falan değil. Biraz da dikkatli çözersen olur bu iş
  • sabrınsonuselamet kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler hocam sence konuları en geç ne zaman bitirmeliyim ve ek olarak dikkat çok önemli son denememde 385 yapabilirdim 6 soru işlem hatası acele edeyim derken...

• quote:

Orijinalden alıntı: Silverdevil21

Tamam teşekkürler hocam sence konuları en geç ne zaman bitirmeliyim ve ek olarak dikkat çok önemli son denememde 385 yapabilirdim 6 soru işlem hatası acele edeyim derken...

Hic gec degil. Son 35 gun kala soyle bir bastan rahat alinabilir konu eksiklikleri tamamlandiktan sonra. Su 5 gun konu eksigi tamamla + gunde 1 deneme coz. 30 gun kala gunde 2 deneme ya da 1 deneme + brans denemesi diye gidersin.
    Ben son 2 haftada 110'lardan 120'ye cikardim. Gercek sinavda 120'ydi tabi. Sinavdan onceki son denemem 117'ydi gecen sene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    asla geç değil değil 400 420 olur ygs ye az vakit yok değerlendirilirse iyi şeyler olur bende 420 civarı dolanıyorum hedef 440 matta geo düşürüyor eksikleri kapatmak lazım şimdi ne yap biliyonmu hemen çık forumdan (bende çıkcam) derhal başla.
  • Her gün 1 deneme ve eksik olduğum konulara mı yöneleyim ağır olmaz mı ama gerekli ve önemli derseniz yaparım başka çare yok

• Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Hocam netlerinizi yazar mısınız ? Tesekkürler sizede basarılar bu arada

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25.000'e kadar 2. el veya 0 araç
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    türkçe 30-35 arası nadirde olsa 36 (dil bilgisi tam olmasına rağmen) sağdan soldan yanlışlar geliyor anlamıyorum mat çok değişken 30 ve 40 arası ama çok değişken geoya bağlı oluyor genelde geo kolay gelirse bu sene süper olur geo temel kuvvetli değil o kadar fen 34-35 civarı sabitledim bu aralar(denge denemeden) sosyalde 20 civarı felan ama son zamanlarda coğrafya çalıştım artar inş zaten 160 lık deneme çoktandır yapmıyorum en son özdebire girdim 415 geldi töder 420 gelmişti sınavdan tırsıyorum çünkü geonun ters vurmasından korkuyorum türkçede odaklanamamaktan korkuyorum o anki psikolojiye bağlı puanlar birden aşağı çekilebilr ya da yüksek gelebilir bilmiyorum bu yüzden bu sınavdan nefret ediyorum bitsede gitse lys gelse artık ygs den ortalama bi puana razıyım ya
  • Asilzade101 kullanıcısına yanıt
    Deme ya öyle azlarda yetinmeye razı olma yoksa emeğine yazık olur ortamala niye gelsinki netlerin iyi eksiğin belli tamamde işte sıkma canını be hocam fende fiziği nasıl hallettin benim kimya 11-13 bio 8-11 fizik 5-9 arası fizikte yükselse yeterli

• quote:

Geç mi artık konu eksiklerim dil bilgisi fizik geo ve diğer derslerden 4-5 konu var her konudan temelim var yaklaşık bi 10-12 net arttırmam lazım suan 95-100 arası geç mi

Konuşmuştuk. Bence acilen şu 2 hafta eksikleri kapatıp deneme çözmeliyiz. 5 günde eksiklerin bitmesi imkansız.. (okul var)
    Toplam kaç konu eksiğinz var hocam
  • hocam bu kadar sürede kapatabilir miyiz hedef diş hekimligi
  • Dil bilgisi bendede problem..

• sabrınsonuselamet kullanıcısına yanıt
    16 tane felan

• imkansızı istemiyorsun
    O halde çok ağır konular değillerse Bir haftaya yayın konu eksiklerinizi bir an önce kapatıp deneme soru çözümü yapın bence
  • quote:

Her gün 1 deneme ve eksik olduğum konulara mı yöneleyim ağır olmaz mı ama gerekli ve önemli derseniz yaparım başka çare yok

Agir olmaz mi derken? Kolay olacagini kimse soylemedi ki hocam. Universite sinavi bu. Kazanmak istiyorsan zorlayacaksin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.