Şimdi Ara

35BİN CİVARLARINDA HATCHBACK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar max bütçem 35bin ilk arabam olucak hatchback bi araba tavsiyeniz var mı yüksek km istemiyorum yakıt konusunda benzinli olursa 1.2 beni üzmeyecek bişey olabilir.aklımda olan araçlar 1.3 multıjet punto evo yada 1.2 joy clio 4 bunların dışında yada bu ikisinden hangisini tercih etmem gerekir.arabalar dan pek anlamıyorum dediğim gibi ilk aracım olucak.

• Bu arayış içerisindeydim bende aynı şekilde, ilk araba olarak 2014 model clio joy 1.5 dci dizel aldım. En ağır istanbul trafiğinde 6.5den yüksek tüketim verisi görmedim. Joy olduğuna bakma, oldukça donanımlı hill holder, cruise control, bluetooth sistemi vb vb bana yetiyor. Tavsiye ederim.
  • merhaba bende kesınlıkle aldıgınız arabayı alırdım ama suanda fıyatları baya yuksek dedıklerınız
  • Punto 2006 aracı, yüzü çok eskidi. Clio 4 alınır. Temizleri 37 38 civarı 35'e bulursan affetme.
  • bende oyle dusunuyorum sadece punto evoların bordo ıcı falan bıraz spor duruyor parcası daha ucuzdur ve yakıt.dıs gorunus olarak kıyaslanamazlar zaten bence.daha once kullanan var mı hangı paketı ıyı 1.2 olanın 1.5 dızel bulamam bu paralara
  • O paraya bravo alınır başka modele bakmaya bile gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bravoyu bı kac yerde daha gordum ama hıc bakmadım tıp olarak hosuma gıtmıyo cok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.