Şimdi Ara

3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
10
Favori
16.268
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu makineyi geçen hafta şans eseri Teknosa'da görmüştüm. Gerçekten çok şık bir kasası var. Fiyatı o zaman 3599 TL'ydi. 3-4 gün önce bilgisayarım bozuldu ve arayıştaydım. Dün akşamdan beri baktım, ettim ve az önce 1 adet satın aldım. Umarım pişman etmez. Teşekkürler fırsatı paylaştığınız için.
  • SchzophreniC kullanıcısına yanıt
    Hocam windows'u kurmadan ölü piksel var mı yok mu anlamanın bir yöntemi var mı acaba?
  • jskat J kullanıcısına yanıt
    ölü pilsel siritiyor mu? hangi durumlarda belli ediyor kendini?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Sağ köşe çerçeve ekranın aşağıya doğru kısmında çok rahatsız eden bi yer değil aslında ama olması can sıkıcı tabi ki 3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    RGB yani kırmızı, yeşil, mavi renklerini full ekranda açıp bakabiliyorsan kurmadan test edebilirsin.
    Benim bildiğim herhangi bir yöntem yok.
  • ışıklı klavye varmı bunda

--

Varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 26 Kasım 2019; 15:15:47 >
    Teknosa 30 gune kadar kosulsuz iade aliyor yenisini siparis verip bunu iade esin bence.

• Apu'dan dolayı mı kullanılabilir RAM 5.93 gösteriyor?
    3599 TL - Acer Swift 3 SF314-41-R46C AMD RYZEN5-3500 8GB Ram 256 GB SSD 14'' FHD (Teknosa)

• marxx kullanıcısına yanıt
    düşünmüyo değilim ama 1 piksel için uğraşmaya değer mi ona karar veremedim açıkçası. sizin cihazlar umarım sorunsuz gelir
  • Ben testi yaptım herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Kime göstersem makineyi çok beğendi yalnız. 2 arkadaş daha sipariş verecek.

Yalnız FN tuşlarını çalıştıramadım. Yeni konuda bunları konuşalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitrovic -- 26 Kasım 2019; 16:11:49 >
  • Mitrovic kullanıcısına yanıt
    Bende de FN'ye basmadan çalışıyor tuşlar

• Mitrovic kullanıcısına yanıt
    BIOS’da ayarı olması lazım.

• Teşekkürler. FN olmadan çalışyıor gerçekten de.

Bu arada konu açtım. Bana yardımcı olrusanız sevinirim.

Buradan devam edelim:
    https://forum.donanimhaber.com/acer-swift-3-sf314-41-r46c-ana-konu--140965794#140965794
    Hocam yolla gitsin kargoyla karsindaki teknosa sonucta n11 saticisi degil ki diretsin. Yolla ve yenisini al gitsin neden kusurlu urun alasin ki ileride satsan sorun cikar satmasan goze batar.

• Araseria kullanıcısına yanıt
    Bendeki urun de oyleydi default olarak o sekilde geliyor olmali :)

• marxx kullanıcısına yanıt
    önce teknosa ile görüştüm

geri gönderin servis baksın dediler ama daha sonra aklıma geldi belirli bi ölü piksel sayısına kadar sonra kabul etmediklerini hatırladım.

sonra emin olmak için acer servisi ile görüştüm 5 ölü piksele kadar değişim veya para iadesi olmuyo dediler.
    yıllar önceki sistem devam ediyo yani.
    yapacak bir şey yok çok kötü yerde değil en azından kullanmaya devam edicem :)
    1 ölü piksel sorun değil,evdeki lg tv de var yıllardır kullanılıyor umrumda bile değil şimdi..Lakin şu keyfi iade edenlere gıcık olmaya başladım iyice,sizin keyfi iadelerinizi de bize yolluyorlar yine,bu tüketici yasasının kesinlikle değişmesi lazım iyice suistimal ediyorlar..Cimere yazacam bunu

• bu konuda haklısınız mesela ip11 konusunda bi arkadaş alır kullanırım 14 gün dolmadan iade eder başka rengini alırım keyfime bakarım tarzı şeyler yazdı epey tepki topladı :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jskat -- 26 Kasım 2019; 17:19:49 >
    Millette kafa değişik çünkü,bu keyfi yapılan iadeler köy sandığına gitmiyor ki,yine biz müşterilere satılıyor..Amazon bile Amerika da Avrupa da 5 ölü piksele kadar iade almıyor artık,Hele hele dediğiniz gibi 14 gün kullan sonra keyfi iade et..bu iş kesinlikle kalkmalı..Lafa gelince burda firmalara kızıyoruz hep fiyatlar 2-3 misli şu bu diye, ama millet olarak zerre farkımız da yok kızdıklarımızdan.Ne zaman böyle bozulduk bilmiyorum ama tiksiniyor artık insan..

Ha alırsın ürünü,ama olur ya,sonra gözün kayar başka bir ürüne vs,kargo gelir evine, açmadan iade edersin amenna,ama aç kullan kullan ondan sonra da iade et..bunun adı kansızlıktır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 26 Kasım 2019; 17:28:57 >
  • Araseria kullanıcısına yanıt
    Evet hocam APU yüzünden 5.93 GB göstermesi normal
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.