ilk çağrı attı şaşırdım uzun numara sonra dedim kim acaba aradım bi kız çıktı kimsin dedim iş veya arkadaşlık için aradım dedi bende kapadım suratına sonra int de gördüm bu yorumu
+359 kodu ile başlayan ne olduğu merak edilesi cevapsız çağrı. bulgaristanın telefon kodu kendisi, birçok kişiye yapılan, bir tür telefon sahtekarlığı oluyor. bir kadın acıp iş aş vs ne olursa yaparım gibi uzun bir hayat hikayesi ve sonra kol böreği yanında fatura. edit:359888865488 numaralı telefon
benim 3 kontürüm gitti 10 saniyede aramayın sadece dikkat edin.
Mümkünatı yok aramam. Önemli bir durum olsaydı zaten kendi kontörlerini sakınmazdı.
10 dakika evvel +380934034461 nolu telden uzun uzadıya aradılar
öyle diyosunuzda, bu tip dolandırıcılıktan kek gibi size şu anda 10 kişi söyleyebilirim, ki bulunduğum yer 400 nüfuslu ufak bir ilçe, aramam deyipte arayıp tongaya düşen nicelerini gördüm, daha geçen gün 3 milyarını kaptırmış bi eleman bide şikayete geliyor, elinde bi tek tel no var başka bişey yok, bide yatırdığı banka hesabı, ha ne diyor bide biliyonmu, benim gibi kek çok var arkadaşlardan da utanıp şikayete gelemiyorlar diyor
bende aramam çağrıları ama uzun bi numara olunca dedim bu kim falan yurtdışındada akrabalar var kodları bilmiyorum neyse 3 kontür gitti ucuza kapattık