Şimdi Ara

3570 K ısı değerleri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3570 K işlemcim şu anda , H100 kullanmama rağmen 40 derece H100 3. kademede çalışıyor sizin ısı değerleri nedir kullananlar yazarsa sevinirim..

NOT: islemci OC li 4.2 de çalışıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timi555 -- 11 Şubat 2013; 21:33:47 >

• ısı değil sıcaklık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • intelin bu yeni seri işlemcileri bir önceki seriye nazaran az biraz daha sıcak çalışıyor diye biliyorum,
    ama 4.2 ghz de olmasına rağmen sıcaklık değerin çok abartılı değil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

intelin bu yeni seri işlemcileri bir önceki seriye nazaran az biraz daha sıcak çalışıyor diye biliyorum,

Abartı değil ama daha serin olmalıydı diye düşünüyorum, karşılaştırma yapmak iyi olur normalmi anlamak için..
  • quote:

Orijinalden alıntı: timi555

quote:

Orijinalden alıntı: Xtracer

intelin bu yeni seri işlemcileri bir önceki seriye nazaran az biraz daha sıcak çalışıyor diye biliyorum,

Abartı değil ama daha serin olmalıydı diye düşünüyorum, karşılaştırma yapmak iyi olur normalmi anlamak için..

ne kadar voltaj verdin?
  • MSI Z77-GD65 anakartta OC GENİE kullandım yani otomatik oc yaptım..
  • quote:

MSI Z77-GD65 anakartta OC GENİE kullandım yani otomatik oc yaptım..

hocam eger yukte 40 dereceyse super ha eger bosta 40 dereceyse fazla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

MSI Z77-GD65 anakartta OC GENİE kullandım yani otomatik oc yaptım..

hocam eger yukte 40 dereceyse super ha eger bosta 40 dereceyse fazla

4.2 de oc li malesef boşta
  • Oc genie ile oc yapinca biraz fazla voltaj veriyor isinmasi ondandir diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: SasabtrmS

Oc genie ile oc yapinca biraz fazla voltaj veriyor isinmasi ondandir diye dusunuyorum

voltaji arkadasin belirttigi gibi kendin deneyerek bulursan daha saglikli olur cunku otomatik oc fazla voltaj veriyordur

http://forum.donanimhaber.com/m_61189854/tm.htm

bu konuyuda bi incele istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedevi1903 -- 12 Şubat 2013; 9:54:40 >
  • quote:

Arkadaşlar 3570 K işlemcim şu anda , H100 kullanmama rağmen 40 derece H100 3. kademede çalışıyor sizin ısı değerleri nedir kullananlar yazarsa sevinirim..

Ben 3570k ile NOCTUA NH-D14 Kullanıyorum boşda 30 derece oyunda 45 aida64 prime testlerinde 55-60 derece 4ghz de.
    anakartın oc geniesini kullanma kendin çarpanı arttır voltaj veriyormuş ocgenie 4.2 e kadar voltajsız çıkabilirsin.
  • Hocam oyunda 45 derece olması zor bana gore hava sogutma ıle 55 derece falandır tabı oyuna ghore degısır ama oyun oynarken 10 derece artmaz işlemci benım işlemci boşta 29-32 arası oyunda max 55 prımede 60-65 arası OC suz 4 ghz de oyunda 45 derece dersen adama gülerler kendını kandırma prımede 65 olan işlemci oyundada 55 ı gorur bıde 4 ghz de dıyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 12 Şubat 2013; 10:47:34 >
  • quote:

Arkadaşlar 3570 K işlemcim şu anda , H100 kullanmama rağmen 40 derece H100 3. kademede çalışıyor sizin ısı değerleri nedir kullananlar yazarsa sevinirim..

Oda sıcaklığınız ne durumda? cpu 40 derece oluyor kasa içi hava sirkülasyonu iyi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6Clas

quote:

Oda sıcaklığınız ne durumda? cpu 40 derece oluyor kasa içi hava sirkülasyonu iyi mi?

EV sıcak ama kasa sirkülasyonu çok iyi durumda

[simage]http://****/c25MCx] 3570 K ısı değerleri ?

http://g1302.hizliresim.com/16/k/k6yp9.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi timi555 -- 17 Şubat 2013; 19:33:13 >

• oc genie den çıkar elle gir ayarları , 40 derece 4.2 ghz için ivy bridge için aslında çok değil. ama kullandığın soğutucuyu baz alarak söylüyorum. boşta 35i geçmemen lazım. kasa içi havalandırman nası ortam sıcaklıgı nedir onlarda düşünülmeli.
    ben xigmatek balderle 4ghzde i5 3570i 37lerde tutuyordum.
  • 3570K stok fanla stok hızda (Intel Turbo Boost açık) boşta çekirdek sıcaklıkları 28-32 derece arasında değişiyor. yükte 70-71

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DocZ -- 17 Şubat 2013; 23:58:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.