|
Merhabalar arkadaşlar Yeni bir sistem topladım geçen hafta.ryzen 5 3600.,Asus tüf gaming b550 plus anakart 16 GB gskill 3600 MHz ram,500 GB Kingston M2 SSD.asus dual rtx 2060 6 gb ekran kartı.kasada önde 3 arkada 1 olmak üzere 4 tane 12lik RGB fan var işlemcide ise rgbli kule soğutucu bulunuyor. Genelde yüksek sistem ve grafik gücü isteyen oyunlar oynuyorum witcher 3, cyberpunk,GTA 5,NFS heat vb.oyunlari en yüksek veya ultra ayarlarda 1080 p de 60 FPS de sabit bir şekilde oynamaktayim. Oyun oynarken yoğun yük altında CPU 80 dereceleri GPU ise 70,77 derecelere çıkıyor ama herhangi bir FPS düşmesi yaşamıyorum.sistem bostayken CPU 50 GPU da yine 50 ye yakın seyrediyor.bu değerler yüksek mıdır bana ne öneriyorsunuz.ozellikle CPU için bir manuel fan ayarı gerekirmi bunu nasıl yapabilirim basit bir şekilde bana anlatacak arkadaş varmı acaba.cok fazla teknik bilgim yok.kisacasi bu değerler beni endiselendirmelimidir.yardimlarinizi bekliyorum herkese iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt