Şimdi Ara

356. Dönem İkmal Maliye Okul Komutanlığı Maltepe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar General Kenan Evren Kışlası Maltepe de Acemi birliği/Usta birliği askerlik yapacaklar bu başlık altında toplanalım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İstanbulun ortasında olmanıza rağmen dünyadan koptuğunuz bir ortam oluyor malesef askerlik.. Teslim olduğumuzda üstümüzü ve eşyalarımızı arayanlar bizimle aynı dönem olan sabah teslim olan üniforması verilen arkadaşlardı. O yüzden yanına törpülü tırnak makası alma sokmazlar diyenlere itibar etmeseydim keşke. Olabildiğince tedbirli gidin kıyafet ve malzeme açısından. Uzun bir süre kantin yüzü göremeyebiliyorsunuz. Ortam sadece kısa dönem askerlerle beraber olduğunuz için o kadar can sıkıcı değil hatta usta birliğine gittiğinizde orası evinizmiş ve ordan ayrılmış gibi oluyorsunuz. Komutanlar her ne kadar size farklı uzun dönemlere farklı davransa da askerlik bir gösteriş sanatı.. Sivilde sizin kültür ve sosyal seviyenizde olması için 40 fırın ekmek yemesi gereken insan ego tatmininden canınızı sıkabilir çok takmayın.. en büyük problemimiz su idi.. hem içmek için hemde duş konusunda.. yanınıza bol bozuk para alın ilk giderken. her hafta mutlaka ziyaretçi çağırın iki güne hemde. yoksa sırf boş kalmamanız için haftasonu size angarya birsürü iş yükleyebilirler. Sorunuz oldukça daha da yardımcı olmaya çalışırım

• çok teşekkürler bilgiler için. Acemilikte hep kısa dönemler olacaksa fazla zorluk olmaz o zaman. hırsızlık falan olabilir diye fazla birşey götürmemeyi düşünüyordum. kantin konusu sıkıntılıysa alayım biraz daha malzeme öyleyse. bozuk para konusunuda iyi hatırlattın tedarikli gitmek lazım öyleyse. @gryclt
  • Çok muhatap olmak zorunda kalmıyorsunuz en azından uzun dönemlerle. Hırsızlık her zaman dikkat edilmesi gereken konu. Malzemeden kastım çorap don atlet ve hijyen malzemeleri. Peçete ve sıvı sabun bile hayat kurtarır orada. Usta birliğin bir iki bina yanında uzun dönem askerleri eğitmek olacak egitim cavusu olursan ki en çok ona ihtiyaçları oluyor. Tek sıkıntısı aynı anda süründugun insanlara sen üç hafta sonra komutan oluyorsun. O yüzden mesafeyi korumak önemli uzunlarla..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.