Şimdi Ara

355 TL Under armour ayakkabı (mobilde hopi ile 254tl ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
10.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Under Armour Charged Assert 8 kullanıyorum, 450 TL'ye almıştım çok rahat ayakkabılar. Ayakta hoş duruyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Reebok olanda goretex var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Notrinova -- 19 Haziran 2020; 15:49:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 2 tane var kırmızının rengi güzel bence ben burdayım diyor kalıbı 1 tık dar nike'a göre air max kullanıyorum air max bariz daha rahat bir ayakkabı bu biraz daha spor odaklı

355 TL Under armour ayakkabı (mobilde hopi ile 254tl )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 19 Haziran 2020; 16:19:57 >
  • Arkadaşlar alma arefesinde olanlara sesleniyorum. Almayın. Under Armourun düşük seviye modelleri kalite bakımından vasat. Birçok under armour modeli kullandım bunlar arasında 700 800 liralık model de var 400 liralık model de. Ben de boynerden aldım bu ayakkabıyı Bilen bilir geçen haftalarda 300e 100 vardi o kampanyada. Şunu söyleyebilirim ki sadece markasi Under Armour. Ne kalitesi, ne rahatlığı under armoura yakışmayacak cinsten. Gerçekten Under Armour giymek istiyosaniz En düşük Charged Assert 8 almalısınız. Altındakiler fasa fiso

• quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

bende 2 tane var kırmızının rengi güzel bence ben burdayım diyor kalıbı 1 tık dar nike'a göre air max kullanıyorum air max bariz daha rahat bir ayakkabı bu biraz daha spor odaklı

Ben de kısmi düz taban olmam yüzünden sadece air max serisinin yine sadece bazı modellerini kullanabiliyorum ama hem bulunabilir en düşük fiyat, hem bunun 1,5 katı, hem çok fazla sahtesi var, distribütörlerinden Barçın bile sahtesini satabiliyor. Zorunlu olmayanlar, Air Max yerine bu ürünlere yönelmeli, milli birlik ve beraberlik, bunu gerektirir

• dün kalıbı dar yazıldı diye yarım numara büyük aldım, bugün geniş sonra tekrar dar yazılmış kalıbı için neyse gelince göreceğiz, konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim.
  • Assert 8 Türkiye'ye gelir gelmez almıştım lacivertini 439a mağazasından. Cidden çok iyiler f/p bakımından. Geçen ay Amazonda indirime girdi assert 8'in grisi. 330 liraydi Ziraat 350/50yle 280e almis oldum. Şuan 2 rengi var 😂. Indirim bekliyorum denk getirebilirsem bu fiyatlardan siyahını da almak istiyorum. Hovr Rise ve Hovr Phantom SE de kullandım. Cidden ayakkabıları Adidasa Nike'a taş çıkartır. Onlara verdiğim paralara acıyorum şuan

• UçamayanSüperKahraman U kullanıcısına yanıt
    Sizinle aynı durumdayim

• Alacaktım ama gride olmuyor
  • Boyner önce bi haftalardır kargolamadığı siparişlerimizi kargolasın. Batakçı firmalar gibi bir dünya insan kargo bekliyor.

• Reebok ayakkabı çok güzel. 214 tl den fazla eder bence. Malzeme kalitesi iyi. Nike, adidas 41,5 giyerim 40,5 tam oturdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thekanarya

Reebok ayakkabı çok güzel. 214 tl den fazla eder bence. Malzeme kalitesi iyi. Nike, adidas 41,5 giyerim 40,5 tam oturdu.
    Bende sipariş verdim bakalım hocam kalıbı geniş diye sporda giydiğim numaranın 1 numara küçüğünü sipariş verdim umarım olur
    klasik ayakkabıda normalde 41 giyiyorum, nike 42 oluyor bunda 41 sipariş verdim
  • Bu under armor markası yeni mi çıktı moda mı nasıl kalitesi çok görüyorum bu ara ?
    Hovr Phantom SE için yorumlarınız nedir, özel sektörde uzun süreli ayakta kalıyorum, tabana kuvvet çalışıyorum bu nedenle UA serisinde ne önerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bende 2 tane var kırmızının rengi güzel bence ben burdayım diyor kalıbı 1 tık dar nike'a göre air max kullanıyorum air max bariz daha rahat bir ayakkabı bu biraz daha spor odaklı

Yıllardır air ve airmax kullanan bir olarak kesinlikle under armour modelleri daha rahat. Lakin her modeli aynı rahatlıkta olmayabiliyor. Rahatlık odaklı modellerini tercih edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yusuf24

Yıllardır air ve airmax kullanan bir olarak kesinlikle under armour modelleri daha rahat. Lakin her modeli aynı rahatlıkta olmayabiliyor. Rahatlık odaklı modellerini tercih edin.

Alıntıları Göster
    Tama ben zaten marka değil model üzerinden konuşuyurum? Sen rahatlık odaklı model tercih edin diyorsun ama model önermiyorsun
  • quote:

Tama ben zaten marka değil model üzerinden konuşuyurum? Sen rahatlık odaklı model tercih edin diyorsun ama model önermiyorsun

Alıntıları Göster
    Model öneririm de sizde modelden bahsetmemişsiniz ki. Nike air max demişsiniz. Zibilyon tane air max modeli var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf24 -- 20 Haziran 2020; 21:56:53 >
  • hayatgezi kullanıcısına yanıt
    Hocam uzun süreli rahatlık istiyosanız eğer charged tabanlara bakmayın. Hovr tabanlı çoğu model sizi tatmin edecektir. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama eğer bütçeniz varsa adidas ultra boost modeline de bakabilirsiniz. Uzun süreli kullanımda rahatsız etmeyeceğinden adım gibi eminim ama fiyatları biraz tuzlu. Phantom SE için yorum yapacak olursam, ayakkabı oldukça kaliteli oldukça güzel ve rahat. Ağırlığı da 300 gram ve ortalamada. Görüntü olarak da gayet hoş öneririm. Ama dediğim gibi alabiliyosanız ultra boost 20ye bakın derim. Alıp kullanmadım ama adidasa gidip denemişliğim var ve ondaki rahatlık başka hiçbir ayakkabıda yok. İmkanınız varsa gidip bi deneyin ne dediğimi anlarsınız :D
    Hocam ben puma neko engineer knit almıştım ama beklediğimden geniş oldu ve başka numara yok şu an 250 ye almıştım mecbur iade edeceğim, charged tabanlar bu puma kadar yumuşak mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanSüperKahraman

Arkadaşlar alma arefesinde olanlara sesleniyorum. Almayın. Under Armourun düşük seviye modelleri kalite bakımından vasat. Birçok under armour modeli kullandım bunlar arasında 700 800 liralık model de var 400 liralık model de. Ben de boynerden aldım bu ayakkabıyı Bilen bilir geçen haftalarda 300e 100 vardi o kampanyada. Şunu söyleyebilirim ki sadece markasi Under Armour. Ne kalitesi, ne rahatlığı under armoura yakışmayacak cinsten. Gerçekten Under Armour giymek istiyosaniz En düşük Charged Assert 8 almalısınız. Altındakiler fasa fiso
    +1 bende de kırmızılı siyahlı bir serisi var 3 sene önce 180 liraya almıştım. Decathlon'dan aynı sene aldığım 40 liralık o meşhur gri ayakkabıyla hiçbir farkı yok sıfır abartı.
    Sadece decathlondaki o gri ayakkabıların tabanı yağmurda kayacak şekilde onu da bir üst serisinde kauçuklarla vs destekliyorlar o da yanılmıyorsam 60 tl civarıydı o zamanlar.
    Konfor ve malzeme kalitesi bakımından hiçbir farkları yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.