Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (715. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tsk nın bilgisayarı hackleyip takvimden aralığı silmek lazım o zaman garanti devrem:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancell61

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

nie kılo aldım ya has gusel 106 ya fitlemiştim kendımı bos oturmaktan yıne kılo aldık ya

Nasil kilo aliyorsan bizede söyle devrem :=)) ben spor yapmadan kilo asla alamam varmi bir ters diyetin:=)))

kardeş ben unıversıteye hazırlanırken aynı boy 75-80 arasıydım ıster ınan ıster ınanma :) ama bı sınav stresı falan sonra yaz stresı kola cıp delı goturdum ınan o yaz unı hazırlığına 95 cıvarıyla basladm sonra yavaş yavaş ılerledı ben sporsuzumdur yürümemde cok ve yerım devamlı

ıllede kılo almak ıstyosan her gece saat 12 de yemek ye yat 1 ay sonra gorurum senı :) ben 2 senedır kolayı azalttm yoksa ınan her gun 1-2 lt arası tüketiyodum marketımızın olması bunada büyük etkendı tabı suan kız arkadasmdan dolayı gunduzlerı hıc ıcemyorum :):) kola en buyuk kılo etkenıydı benım ıcın

+1 Kardeş kola ile ilgili dediklerine tamamiyle katılıyorum bende kolayı bırakarak 5 kilo kadar verdim

• Cengavercengo kullanıcısına yanıt
    Devrem k.bakma son playstation oynama zamanlarım oldugundan onun başındaydım.Ya iyi güzel hoş da şöyle bir durum var ne değişecekki ?Hepsi alaturka değilmi?Ayrıca bir şey sorcam sevk öncesi hazırlık işlemlerinden sonra bana bir evrak vermediler, size verdilermi?İlk tecil bozdurduğumda haziranda vermişlerdi.
  • Haftaya cuma açıklanıyor lan, vay mk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluestar23

Tsk nın bilgisayarı hackleyip takvimden aralığı silmek lazım o zaman garanti devrem:)

Çare Redhack
  • quote:

Orijinalden alıntı: SercanYildirim87

Devrem k.bakma son playstation oynama zamanlarım oldugundan onun başındaydım.Ya iyi güzel hoş da şöyle bir durum var ne değişecekki ?Hepsi alaturka değilmi?Ayrıca bir şey sorcam sevk öncesi hazırlık işlemlerinden sonra bana bir evrak vermediler, size verdilermi?İlk tecil bozdurduğumda haziranda vermişlerdi.

tecili bozdurduktan sonra verdikleri evrağa benzer evrak veriyolar bilgi amaçli yine tek farkı aşağıda sınıflandırılacağın tarih falan yazıyo
  • quote:

Ps3 oynuyorsaniz tekken revolution veya pes 2012 varsa kapisalim

• quote:

:))) İett qeyf muhabbeti gibi :D

internette yazılan şunu götürün, bunu da yanınıza alın şeklindeki listelere pek fazla itimat etmeyin. %90'ını hiç kullanmayacaksınız. sizin götürdüğünüz malzemenin bir o kadarı kadar da orada size verilecek. elinizde iki tane kocaman çantayı taşımaya çalışırken, dolap düzenlerken falan bir ton küfür edeceksiniz "niye bu kadar şey aldım lan ben?" diye.

sadece temel ihtiyaçlarınızı alın, onlar da 2-3 haftalık falan olsun. gidip 3 aylık malzemeyi dışarıdan yüklenip gelmeyin. dışarıda satılanların çok daha ucuzu içeride kantinde satılıyor zaten. boşu boşuna kazıklanmayın.

• Sanito mu sanita mı neymiş icerde verdikleri macun ve fırça. Çok dandikmis

• noracism kullanıcısına yanıt
    böyle insanlarda var devrem. çok değil o bilgiyi vermediği adamlar da onun bıldıklerını 5-10-15 sene sonra öğrenır . işte bu sebeple biz her gelişmeden teknolojiden geri kalıyoruz (bence). belki o profesörün o bildiği konular içerisinde görmediği birşey vardır ve öğrenci bunu farkedecektir ya da bildiklerini daha da ileriye götürecektir. ama nefs işte para makam sevdası insana herşeyi yaptırır.
  • dün gece rüyamda Batman çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollo-07

valla o konularda bende isteklisi varmıdır bilmem :)
    devrem sana jeoloji mühendisi bir arkadaşın üniversitede hocasının söylediği cümleyi aktarıyorum.
    -şimdilik aktaracağım bu kadar derste siz burdan mezun olup gittikten sonra ben sizlere hesap numaramı vereceğim ona siz belirli miktarda para yatıracaksınız ve bende size bu derste olmayan bilgileri incelikleri vereceğim. (bunu söyleyende profesör)
    şaka espri olarak söylemiştir desemde gayet ciddiymiş. üniversitede hocalar not sakınırken öğrencilerinden nasıl gelişmesi beklenir ki ülkenin.

Yanlis anlama devrem üniversiteler ve mesleklere saygim var fakat ülkemizde pek cok kurumda calisan hocalar bu sekilde ya yeterli düzeyde bilgi sahibi degiller yada bilgilerini paylasmayi sevmiyorlar elinde havali ama bos bir diploma sonrada egosu tavan yapmis bir ögrenci toplulugu is begenmemizlik sonuc ortada konusulacak cok konu var bununla ilgili ama nekadar konussakda konustugumuzla kaliyoruz
    Gecen misal bir video izledim ülkemiz yararina isler yapmakta gönüllü olan milleyetci bir hacker grubunun sözcüsü biz hükümetle irtibat kurmaya calistik bizden yararlanin diye,ne bir para nede baska birsey gözetmeksizin gönüllüyüz diye ciddiye alinmamislar karsi cevap veren milletvekili halada diyor biz siber güvenlik konusunda lisans ve yüksek lisans yapanlara kolaylik sagliyoruz diyor.Anlamiyor mu dicem ama ayip olacak bilgisayar tamamen bir istekle,beceri,zeka hepsini sayabilirsin bu konuda basarili olabilmek icin üniversite okumak mi gerekli sadece üniversite mezunlari mi bu isi yapabilir bunu anlamakta zorluk cekiyorlar malesef elimizde beyin gücünün farkina varmak gerekli bunu diplomaya bagladigimiz zaman iste yerinde sayan bir toplum ögrenmek istese bile ögretebilecek kisilerin bu konuda yetersizligi veya isteksizligi gibi bir cok sorun.

• quote:

sve seve devrem benım kılonun azalmış döndugumu goreyım sana et bıle dikerim kılo al dıye

Sen beni güldürdün ya allah'da seni güldürsün:=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerberos18 -- 14 Ekim 2013; 1:51:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

quote:

Çare Redhack

İsmini kullandigin grup yasa disi örgüt baglantili biliyor musun bilmiyor musun söylemek istedim
  • he iyi bari.Orda bir kadın vardı zannedersin Başkomutan...sordum bir evrak vermeyecekmisiniz yok dedi , ilk gün gitmiştim Kadıköy askerlik şubesine onlarda bilmiyordu sanırım , ayrıca fifa 14 ,gta kasıyorum :)) ya bu tuvalet sorununu nasıl çözcez o büyük sıkıntı ben yapamam eğilerek kalkarak devreler ya. :)
  • quote:

quote:

quote:

Çare Redhack

İsmini kullandigin grup yasa disi örgüt baglantili biliyor musun bilmiyor musun söylemek istedim

Arkadaşım İlker Başbuğ'da yasa dışı örgüt kurmaktan suçlandı,bu ülkede adalet dediğimiz şey aslında çok da adil bi şey değiş açıkcası o yüzden bence problem yok bence.

• quote:

he iyi bari.Orda bir kadın vardı zannedersin Başkomutan...sordum bir evrak vermeyecekmisiniz yok dedi , ilk gün gitmiştim Kadıköy askerlik şubesine onlarda bilmiyordu sanırım , ayrıca fifa 14 ,gta kasıyorum :)) ya bu tuvalet sorununu nasıl çözcez o büyük sıkıntı ben yapamam eğilerek kalkarak devreler ya. :)

Bence tuvalet konusunu hiç kafana takma o kadar spor yaptıktan sonra ayakların-dizlerin ve bacakların alışacak çalışmaya.Ayrıca dahada hijyenik alaturka tuvaletler
  • kerberos18 kullanıcısına yanıt
    haklısın devrem söyledikerinde.yeri geldiğinde çok iyi vatan millet sakarya derler. yrd doç hasan hocam vardı hep derdi- gençlerin üzerinde ölü toprak var silkinin ayağa kalkın uyanın :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çare Redhack

Arkadaşım İlker Başbuğ'da yasa dışı örgüt kurmaktan suçlandı,bu ülkede adalet dediğimiz şey aslında çok da adil bi şey değiş açıkcası o yüzden bence problem yok bence.

İsim vermek istemedim ama sen böyle diyince biraz aciklayim ozaman
    redhack bir hacker grubu degil sadece ismi böyle önce burda bir ayrim yapilmasi gerekiyor..pkk nin propagandasi yapan bir grup,kurulus amacinada bakabilirsin,yaptigi eylemlerede

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çare Redhack

İsim vermek istemedim ama sen böyle diyince biraz aciklayim ozaman
    redhack bir hacker grubu degil sadece ismi böyle önce burda bir ayrim yapilmasi gerekiyor..pkk nin propagandasi yapan bir grup,kurulus amacinada bakabilirsin,yaptigi eylemlerede

pkk nin propagandasi yapan bir grup mu ? Kardeş şok ettin beni

Pek inandırıcı gelmedi ama biraz araştırmam gerekecek.Adamların yaptığı çalışmalara baktığımızda hep gizli saklı örtülü yapılan işleri deşifre ediyorlar.Yinede araştıracağım teşekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 713714715716717
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.