Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayatimda okudugum en yararli yazilardan biriydi bu devrem. resmen gitmis gelmis kadar oldum.
  • Hayırlı geceler devrelerim. Uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum; daha fazla dayanamadım bende sizlere katılmak istedim. İnşallah 25 ekimde herkes için hayırlısı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: virtuestar1907

Hayırlı geceler devrelerim. Uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum; daha fazla dayanamadım bende sizlere katılmak istedim. İnşallah 25 ekimde herkes için hayırlısı olur

Hos geldin dostum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluestar23

Tsk nın bilgisayarı hackleyip takvimden aralığı silmek lazım o zaman garanti devrem:)

Çare Redhack

İsmini kullandigin grup yasa disi örgüt baglantili biliyor musun bilmiyor musun söylemek istedim

Arkadaşım İlker Başbuğ'da yasa dışı örgüt kurmaktan suçlandı,bu ülkede adalet dediğimiz şey aslında çok da adil bi şey değiş açıkcası o yüzden bence problem yok bence.

İsim vermek istemedim ama sen böyle diyince biraz aciklayim ozaman
    redhack bir hacker grubu degil sadece ismi böyle önce burda bir ayrim yapilmasi gerekiyor..pkk nin propagandasi yapan bir grup,kurulus amacinada bakabilirsin,yaptigi eylemlerede

pkk nin propagandasi yapan bir grup mu ? Kardeş şok ettin beni

Pek inandırıcı gelmedi ama biraz araştırmam gerekecek.Adamların yaptığı çalışmalara baktığımızda hep gizli saklı örtülü yapılan işleri deşifre ediyorlar.Yinede araştıracağım teşekkur ederim.

Gezi parki olaylarinda sürekli yayin yapan bir kanalda gündeme geldi diye sanirim bu kani olsustu insanlarda ama bu grubun yaptigi en iyi isde siyasi propaganda ne yazik ki bazi gruplari arkasina almayida basardi fakat isin gercegini bilinmiyor.Cold hackden ayrilmis bir grup önce bir bu grubu bak sonra redhack kurulus amaci kürdis.. diye mi baslar kaynak istiyorsan atabilirim.Neyse fazlada konusup istemeden bu tür gruplari reklam yapmanin alemi yok devrem oke. Amam dedigim %100 gercek emin olabilirsin

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bluestar23

Tsk nın bilgisayarı hackleyip takvimden aralığı silmek lazım o zaman garanti devrem:)

Çare Redhack

İsmini kullandigin grup yasa disi örgüt baglantili biliyor musun bilmiyor musun söylemek istedim

-1

• tartisma cikmasin ama hadi diyelim inandim redhack'in pkkli olduguna. daga cikip adam oldurmektense redhack gibi televizyonlarda dusuncelerini aciklasinlar, gizli belgeleri ortaya cikarsinlar. basimin ustunde yerleri olur. aferin onlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: filolog35

devrem, zaman konusunda asker saati casio'dan daha güvenilirsin. Aynı yere çıkarsak saat almayacağım şafağı sana soracağım

her akşam saati senden öğrenir olduk :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adam haklı beyler

hayatimda okudugum en yararli yazilardan biriydi bu devrem. resmen gitmis gelmis kadar oldum.

Devrem daha alıntılarim olacak. Bunlar güzel faydali bilgiler kesinlikle lazim olacak biliyoruzki hepimiz Karşılaşıcaz boyle seylerle onun için her anlamda hazirlikli olmakta fayda var

• arkadaşlar merhabalar. ben de aranıza yeni katıldım. atılım üni - inşaat mühendisliği, yaş:27, kütük: ankara, ikametgah: antalya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopyakalpler

quote:

hayatimda okudugum en yararli yazilardan biriydi bu devrem. resmen gitmis gelmis kadar oldum.

Devrem daha alıntılarim olacak. Bunlar güzel faydali bilgiler kesinlikle lazim olacak biliyoruzki hepimiz Karşılaşıcaz boyle seylerle onun için her anlamda hazirlikli olmakta fayda var

Beyler bir şey sormak istiyorum bende exama hastalığı var yani halk arasında bilinen sedef hastalığı gib ama biraz daha farklı bi yerim kesildiğinde ya da küçük bir çizilme olsa bile o kesilen ya da çizilen yerde exama oluşuyor bu yüzden ben traş makinesi kullanmak zorundayım. Traş makinesi götürmek serbest mi eğer değilse küçücük kestiğim suratımda bile yaralar oluşacak nasıl çözebilirim bu durumu ?

• quote:

tartisma cikmasin ama hadi diyelim inandim redhack'in pkkli olduguna. daga cikip adam oldurmektense redhack gibi televizyonlarda dusuncelerini aciklasinlar, gizli belgeleri ortaya cikarsinlar. basimin ustunde yerleri olur. aferin onlara.

Ha silahla ha düşünceyle gizli belgeyle yapılan her türlü eylem teröristliktir. Adam dağa çıkmaz ama Türkiye'yi bölmek ister özerk bölge ister kendine? Aferimmi bunlara ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: chemist33

quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

quote:

Orijinalden alıntı: chemist33

quote:

quote:

quote:

Asker cüzdanına kilide bavula vs gerek yok arkadaşlar boş yere paranızı harcamayın...

349 ksd dedenizden selamlar

Kardeş hemen bi şey sorayım sana ranzaları siz mi seçiyorsunuz üst-alt falan yoksa size ranza numarası mı veriyorlar ? Cevaplarsan sevinirim.Kendimiz seçiyorsak üst deha mı iyidir ?

Kendin seçiyorsun genelde, altta yatmak daha iyidir zaten üst tertipler veya çevresi olanlar hep alttadır. Yeni çömezler üsttedir :) bunun nedeni şudur alt ranza herşeyi göstermez mesela alt ranzadakiler çok rahat telefon vb kullanabilir ama üstteki yorganın altından ancak kullanabilir çünkü konutan vs içeri girerse ilk göreceği üst ranzalardir. Sonra alt ranzadaki üstte yatanın altına bişiler sıkıştırabilir mazgal kısmına, orayı çekmece gibi kullanırdım ben :) ve bi artısıda ışıklardır, nöbete tuvalete vs gidenler olacaktır ışık açılıp kapanır sürekli, üsttekinin gözüne gelir ama alt ranzada yatan hissetmez bile, hele ranzanın kenarlarını havluyla kapatırsa zindan gibi olur içersi :)

Özet: altta yat

alt ranzanın neresi iyi yafs :s üst ranzada ferah etmek varken insanın içi daralır alt tarafta her yer kapalı bi de alt ranzada kalsam ben elimi ayağımı kesin çarparım üstüne :)

Hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor uzun boylu olunca ama her halükarda alt derim ben dostum

boy 1,80 ama deli yatarım ben hele sabah kalkınca ellerimi havaya açıp gerilirim esnetirim vücudumu :) okulda yurtta kaldığım zaman 2.sene ilk 2-3 gün alt ranzada yatayım dedim rahat edemeyince gene üste geçtim :)Tabi sanırım bu da kişiden kişiye değişir

Ya benim aklıma takılan akşam koğuşlara gidince herkes yatakların üstüne pis elbiselerle oturup muhabbet eder yatak çamur pis falan olmasın hergün temizlemek zorunda kalmayalım aslında ben üst ranzayı seveerim ama arkadaşın önerilerini dinlemez lazım snucta tecrübe konuşuyo

oturulur alttaki ranzaya :) yurttta kalırken ben odaya başka arkadaşlar gelse laflansa vs.. genellikle alt ranzalar kullanılırdı bir de üst baş toprak olacak haliyle duş imkanıda çok olmayacak bi de üstüne hareket kabiliyeti kısıtlanınca forza üst ranza derim :)
    bu arada gittim geldim 5 sf olmuş bu ne hız yav :)

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

adana haricinde heryer soguktur bir adanalıya @kerberos18

mersin var devrem:) bir de burda nemde çok 2 katı hisediyon sıcaklığı :=)
  • Bu gece kim nöbetci beyler
  • Anlaşılan kimse kalmamış benden başka yarın görüşürüz beyler ))
  • Z-Klavye kullanıcısına yanıt
    o dediğin yurtlarda da oluyordu ama yinede isteyen istediğinde yatıyordu o konuda sıkıntı olmaz devrem yeter ki boş olsun gittiğinde , dediğin gibi düşünmedim ama hareket kabiliyeti ve eline üste çarpmaman için üst ranza bana göre de daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kopyakalpler

Devrelerim hayırlı geceler. Aralığa kalmaktan korkuyorum kasımda gitmek istiyorum. Onun kıstası nedir neye göre kasım aralık dağılacak ?

rica ediyorum artik bu 888 kez sorulan soruyu sormayin , lutfen rica ediyorum yani , bıktım bu soruyu görmekten inan bak cok samimiyim , bıktım bu soruyu göre göre .

• quote:

Orijinalden alıntı: mastervadaaa

hepiniz uyuyorsunuz yaw bu kadar insan yuh YANİ AÇIKLANDI GİDİLCEK YERLER ASAL SİTESİNDEKİ DUYURUYA BAKIN 10 EKİMDE açıklanmıs bende bu aksam öğrendim ama e devlet şifrem olmadıgından bakamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: mastervadaaa

hepiniz uyuyorsunuz yaw bu kadar insan yuh YANİ AÇIKLANDI GİDİLCEK YERLER ASAL SİTESİNDEKİ DUYURUYA BAKIN 10 EKİMDE açıklanmıs bende bu aksam öğrendim ama e devlet şifrem olmadıgından bakamıyorum

Her kafadan insan var :))))

• 
Sayfa: önceki 714715716717718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.