Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (705. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=2QEU8qbp_xA ahey ahey dinleyin tertipler
  • quote:

Orijinalden alıntı: manga_01234

iki grup olacak bu grp ayrımı neye göre yapılacak kişi sayısı kaç olacak

valla grup ayrımı ihtiyaca göre yapılıyor yani kesin bir kriteri yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

Arkadaşlar Türk Hava Yollarının sitesinde şöyle bi bilgiye ulaştım sizlerinde haberi olsun ;

Asker İndirimi
    TSK’da askerlik hizmetini yapmakta olan ER ve ERBAŞ personele İç Hat ekonomi ücretleri üzerinden %25 indirim uygulanır. Promosyon ücretlerde uygulanmaz.

Dostum hatırladıgım kadarıyla sen bi kaç kişiyle izmir muhabbeti yapmıştın.Eğer izmirden gidiceksen ankara-istanbul gibi bi kaç il dışında thy direk uçuşu yok izmirden aktarmalı uçarsın.Aktarmalı oluncada promosyon girseler bile gitcegimiz tarihe sana uymaz aktarmalı uçuş oldugu için :) Ben acentede çalışıyorum uçak bileti kesiyorum.Yerleriniz belli olunca bana pm atın o tarihde hangi havayolu en ucuza ben söylerim size.Araştırırken az çok öğrenmişsin zaten her havayolu şirketi asker indirimi uygulamıyor :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ohayon

quote:

Arkadaşlar Türk Hava Yollarının sitesinde şöyle bi bilgiye ulaştım sizlerinde haberi olsun ;

Asker İndirimi
    TSK’da askerlik hizmetini yapmakta olan ER ve ERBAŞ personele İç Hat ekonomi ücretleri üzerinden %25 indirim uygulanır. Promosyon ücretlerde uygulanmaz.

Dostum hatırladıgım kadarıyla sen bi kaç kişiyle izmir muhabbeti yapmıştın.Eğer izmirden gidiceksen ankara-istanbul gibi bi kaç il dışında thy direk uçuşu yok izmirden aktarmalı uçarsın.Aktarmalı oluncada promosyon girseler bile gitcegimiz tarihe sana uymaz aktarmalı uçuş oldugu için :) Ben acentede çalışıyorum uçak bileti kesiyorum.Yerleriniz belli olunca bana pm atın o tarihde hangi havayolu en ucuza ben söylerim size.Araştırırken az çok öğrenmişsin zaten her havayolu şirketi asker indirimi uygulamıyor :)

Teşekkürler belli olsunda kapını çalarız :)))

• İlgili arkadaş beni de listeye ekleyebilir mi rica etsem? İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği mezunuyum. Kısa Dönem er olmak istiyorum. Kütük: Silivri-İSTANBUL
  • quote:

quote:

Asker İndirimi

Teşeuur ederim kardeş ilgin için arkadaşlarıma ekliyorum seni

• quote:

Orijinalden alıntı: wdaf

quote:

quote:

Asker İndirimi

Teşekkürler belli olsunda kapını çalarız :)))

eyvallah devrem ne demek.O tarihlerde çıkışımı verdiğimden çalışmıyor olcam biletinizi kesemem ama hangi havayolu şirketinde o tarih için en ucuz söylerim size.Uçak ile ulaşım sağlıyacaklar yerler belli oldugu gibi almaya baksın.Çünkü uçaklarda sabit fiyat yoktur uçak doldukça bir üst sınıftan yer verir fiyatlar yükselir.Aynı uçakla 49 tl ye de gidenler olur 349 da :)

• 35alper88 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır devrem haberleşiriz yine.Burdan forumdan tanıştıgımız blabla35 var izmirden face falanda ekledik.O da izmirden acentede çalışıyor.Aynı dönem olarak birbirimize mümkün olabilidiğince yardımcı olabildiğimiz konularda olalım zaten.
  • ooooo oooo daha bayramda millete diyecez , abi daha açıklanmadı 25inde açıklanacak bayramda en çok bu cümleyi kullanacaz
  • Herkese şimdiden iyi bayramlar devreler!

http://m.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrelerim bayramda baklava böreğe dikkat edelim yoksa yalan olur o barfiksler, koşular, mekikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperen067

ooooo oooo daha bayramda millete diyecez , abi daha açıklanmadı 25inde açıklanacak bayramda en çok bu cümleyi kullanacaz

Ben su 25 ekimde açıklancak demekten bıktım artık.Aynı adamlara aynı cümleyi en az 2-3 sefer kullandım ama yok her karşılaştıgımda eee nereye düştün diye soruyorlar her gördüklerinde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

YTü Harita çalışıyor :D Polatlı'da yer ölçme tk.k. için bir kontenjan arc2013 devremizin :D

İnşallah hillshade.
    Beraber gidecekmişiz gibime geliyor ama 12 gün sonra görecez bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: planet caravan

Herkese şimdiden iyi bayramlar devreler!

http://m.youtube.com/watch?v=NLBN_KfN_sY

hayırlı bayramlar devrem ;

tüm dh ve asker kardeşlerimin bayramını şimdiden kutlarım

• Alın benden de size bi video izledikçe gülerim bunu ;

http://www.youtube.com/watch?v=b5NnExYc2i8
  • açıklanmadığını bildiğim halde hergün e-devlete giriyorum.kafayımı yedim daha gitmeden
  • Güzel kardeşlerim , şu 25 ' i yaklaştıkça stres olmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egemen86

İlgili arkadaş beni de listeye ekleyebilir mi rica etsem? İstanbul Üniversitesi Su Ürünleri Mühendisliği mezunuyum. Kısa Dönem er olmak istiyorum. Kütük: Silivri-İSTANBUL

Aşağıdaki linke tıklıyarak ön kayıt yap ilgili arkadaş seni listeye ekler

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AkjJZadnJjihdGFMUXdmb19icXlGbDY1TXJxTUFpTmc#gid=11

• quote:

Orijinalden alıntı: anil_1907

Arkadaslar yardimci olabildiysem ne mutlu bana ilerleyen zamanlarda yine sorularinizi cevaplarim.

Allah gonlunuze gore bir yer nasip eder insallah.

Çok yardımcı oldun kardeş saolasın iyi ettin foruma girip bizi aydınlatmakla :D biz de nasip olursa gidelim de torunlara öncülük ederiz sorularını cevaplarız

• quote:

Orijinalden alıntı: civilengine-er

açıklanmadığını bildiğim halde hergün e-devlete giriyorum.kafayımı yedim daha gitmeden

hiç sorma artık o pskolojik oldu girmesek eksik birşey yaptım diyorum
  • 
Sayfa: önceki 703704705706707
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.