Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (704. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34.095
Cevap
206
Favori
1.539.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

bnm bide şöle bir sorunum var ben soguk biyerden sıcaga girdigim zaman acayip derecede kaşınıyom inş orda böyle bir sıkıntı yaşamam @kerberos18

askeriyede verilen iclikler sicakta kasindiriyormus sikinti yasayabilirsin ben gitmeden önce cikacagim bölgeye göre kaliteli bir termal iclik almaya düsünüyorum acemi ve usta birlige göre alisveris yapmayi düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyfox

1 kezban 1 mahmut diye bir dizi varmış hemide sansürsüz

http://www.mynet.com/sebastiyan/1-kezban-1-mahmut-izle-1-kezban-1-mahmut-1-bolum-sansursuz-vid-1849810/

bir iki bölüm izlemistim onu bos muhabbetler devrem ayrica ailecek izlenecek bir dizide degil

• quote:

Orijinalden alıntı: Kind

Hocam süper olmuş gerçekten, eline sağlık.

Hocam birde istatistik sayfasındaki 353.Dönem logosunu burada paylasırmısın kopayalamadım ordan. imzamıza falan ekleriz güzel olur.
  • Böyle bir sayfa bizi bekliyor olacak 25 Ekim'de..
    Full automatic

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER )

• kerberos18 kullanıcısına yanıt
    bnde termal içlik almayı düşünüyom ama duş zamanları skıntı çıkarmasın malum duş işn 5 dk felan zaman olcak onu çıkar giy zaman alcak @kerberos18
  • quote:

Orijinalden alıntı: arc2013

Böyle bir sayfa bizi bekliyor olacak 25 Ekim'de..
    Full automatic

Devrem sen nerelerdesin :=) özlettin kendini

• quote:

quote:

Hocam süper olmuş gerçekten, eline sağlık.

Hocam birde istatistik sayfasındaki 353.Dönem logosunu burada paylasırmısın kopayalamadım ordan. imzamıza falan ekleriz güzel olur.

http://m1308.hizliresim.com/1d/6/r5yzh.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: yasinbekir1907

bnde termal içlik almayı düşünüyom ama duş zamanları skıntı çıkarmasın malum duş işn 5 dk felan zaman olcak onu çıkar giy zaman alcak @kerberos18

Kim diyor 5 dakika diye devrem bosver sen onlari :=)))tamam saatlerce kalcak halin yokda okadarda degil napcak dusta komutan basinda seni mi beklicek :=))
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Full automatic

Okuyucuyum uzun zamandır..
    Liste için aklıma bişey geldikçe çıkıyorum ortaya :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerberos18

quote:

Full automatic

Okuyucuyum uzun zamandır..
    Liste için aklıma bişey geldikçe çıkıyorum ortaya :D

Atom karinca gibisin hic bos durmuyorsun gene:))))

• quote:

Orijinalden alıntı: 35alper88

quote:

Orijinalden alıntı: chemist33

quote:

Orijinalden alıntı: VictorMature

quote:

quote:

quote:

quote:

Asker cüzdanına kilide bavula vs gerek yok arkadaşlar boş yere paranızı harcamayın...

349 ksd dedenizden selamlar

Kardeş hemen bi şey sorayım sana ranzaları siz mi seçiyorsunuz üst-alt falan yoksa size ranza numarası mı veriyorlar ? Cevaplarsan sevinirim.Kendimiz seçiyorsak üst deha mı iyidir ?

Kendin seçiyorsun genelde, altta yatmak daha iyidir zaten üst tertipler veya çevresi olanlar hep alttadır. Yeni çömezler üsttedir :) bunun nedeni şudur alt ranza herşeyi göstermez mesela alt ranzadakiler çok rahat telefon vb kullanabilir ama üstteki yorganın altından ancak kullanabilir çünkü konutan vs içeri girerse ilk göreceği üst ranzalardir. Sonra alt ranzadaki üstte yatanın altına bişiler sıkıştırabilir mazgal kısmına, orayı çekmece gibi kullanırdım ben :) ve bi artısıda ışıklardır, nöbete tuvalete vs gidenler olacaktır ışık açılıp kapanır sürekli, üsttekinin gözüne gelir ama alt ranzada yatan hissetmez bile, hele ranzanın kenarlarını havluyla kapatırsa zindan gibi olur içersi :)

Özet: altta yat

alt ranzanın neresi iyi yafs :s üst ranzada ferah etmek varken insanın içi daralır alt tarafta her yer kapalı bi de alt ranzada kalsam ben elimi ayağımı kesin çarparım üstüne :)

Hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor uzun boylu olunca ama her halükarda alt derim ben dostum

boy 1,80 ama deli yatarım ben hele sabah kalkınca ellerimi havaya açıp gerilirim esnetirim vücudumu :) okulda yurtta kaldığım zaman 2.sene ilk 2-3 gün alt ranzada yatayım dedim rahat edemeyince gene üste geçtim :)Tabi sanırım bu da kişiden kişiye değişir

Ya benim aklıma takılan akşam koğuşlara gidince herkes yatakların üstüne pis elbiselerle oturup muhabbet eder yatak çamur pis falan olmasın hergün temizlemek zorunda kalmayalım aslında ben üst ranzayı seveerim ama arkadaşın önerilerini dinlemez lazım snucta tecrübe konuşuyo

Dostum ne çamuru allasen, er ryan ı kurtarmaya gitmiyonuz , bırakın artık şu amerikan savaş filmlerini

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• YTü Harita çalışıyor :D Polatlı'da yer ölçme tk.k. için bir kontenjan arc2013 devremizin :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hillshade -- 13 Ekim 2013; 18:34:12 >
  • kerberos18 kullanıcısına yanıt
    bizim iş hurafelere döndü gidene kadarda böle sürecek gibi @kerberos18
  • arkadaşlar askerlik meselesini benim anladğım neyin ne olduğunu yapmadan bilemeyiz
    askerlik nedeniyle düşüncelermizin şuanki durumuyla gidip geldikten sonraki durumunun çok değişeceğini düşünüyorum.
    o yüzden rahat olmamız gerek gereksiz stres yapmayalım sonuçta ne olursa olsun en fazla 5 ay çekeriz zorluğunu belkide çok güzel bir yere düşüp çok kolay bir şekilde askerliği bitireceğiz ve edindiğimiz çok güzel arkadaşlıklar olacak bilemeyiz.
    şimdiye kadar okurken çektiğiniz sıkıntıları düşünün öss si üniversitedeki sınav stresleri harç kitap paraları vs askerlik stresinin yanında eminim dağ gibidir o yüzden rahat relaxxxxxxxxx.....
  • Alpecino kullanıcısına yanıt
    okadar sınav stresi yaşadım gittim dışarda okudum ama bölesini yaşamadım sonuçta sınava girdiginde dışarda okumaya gittiginde herşey snn elinde ama burda öle olmucak şansın yazı turaya kalmış iyide olabilir kötüde bu belirsizlik zaten insanlara heyecan yaptırıyo yoksa oraya vardıktan sonra herhangi bir heyecanın kalacagını sanmıyom @Alpecino
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpecino

arkadaşlar askerlik meselesini benim anladğım neyin ne olduğunu yapmadan bilemeyiz
    askerlik nedeniyle düşüncelermizin şuanki durumuyla gidip geldikten sonraki durumunun çok değişeceğini düşünüyorum.
    o yüzden rahat olmamız gerek gereksiz stres yapmayalım sonuçta ne olursa olsun en fazla 5 ay çekeriz zorluğunu belkide çok güzel bir yere düşüp çok kolay bir şekilde askerliği bitireceğiz ve edindiğimiz çok güzel arkadaşlıklar olacak bilemeyiz.
    şimdiye kadar okurken çektiğiniz sıkıntıları düşünün öss si üniversitedeki sınav stresleri harç kitap paraları vs askerlik stresinin yanında eminim dağ gibidir o yüzden rahat relaxxxxxxxxx.....

Sünnet ve askerlik erkek adam icin dünyaya geldikten sonraki 2 önemli evre:=)) heyecan olmasi normaldir devrem

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Asker cüzdanına kilide bavula vs gerek yok arkadaşlar boş yere paranızı harcamayın...

349 ksd dedenizden selamlar

Kardeş hemen bi şey sorayım sana ranzaları siz mi seçiyorsunuz üst-alt falan yoksa size ranza numarası mı veriyorlar ? Cevaplarsan sevinirim.Kendimiz seçiyorsak üst deha mı iyidir ?

Kendin seçiyorsun genelde, altta yatmak daha iyidir zaten üst tertipler veya çevresi olanlar hep alttadır. Yeni çömezler üsttedir :) bunun nedeni şudur alt ranza herşeyi göstermez mesela alt ranzadakiler çok rahat telefon vb kullanabilir ama üstteki yorganın altından ancak kullanabilir çünkü konutan vs içeri girerse ilk göreceği üst ranzalardir. Sonra alt ranzadaki üstte yatanın altına bişiler sıkıştırabilir mazgal kısmına, orayı çekmece gibi kullanırdım ben :) ve bi artısıda ışıklardır, nöbete tuvalete vs gidenler olacaktır ışık açılıp kapanır sürekli, üsttekinin gözüne gelir ama alt ranzada yatan hissetmez bile, hele ranzanın kenarlarını havluyla kapatırsa zindan gibi olur içersi :)

Özet: altta yat

alt ranzanın neresi iyi yafs :s üst ranzada ferah etmek varken insanın içi daralır alt tarafta her yer kapalı bi de alt ranzada kalsam ben elimi ayağımı kesin çarparım üstüne :)

Hareket kabiliyetin biraz kısıtlanıyor uzun boylu olunca ama her halükarda alt derim ben dostum

boy 1,80 ama deli yatarım ben hele sabah kalkınca ellerimi havaya açıp gerilirim esnetirim vücudumu :) okulda yurtta kaldığım zaman 2.sene ilk 2-3 gün alt ranzada yatayım dedim rahat edemeyince gene üste geçtim :)Tabi sanırım bu da kişiden kişiye değişir

Ya benim aklıma takılan akşam koğuşlara gidince herkes yatakların üstüne pis elbiselerle oturup muhabbet eder yatak çamur pis falan olmasın hergün temizlemek zorunda kalmayalım aslında ben üst ranzayı seveerim ama arkadaşın önerilerini dinlemez lazım snucta tecrübe konuşuyo

Dostum ne çamuru allasen, er ryan ı kurtarmaya gitmiyonuz , bırakın artık şu amerikan savaş filmlerini

Ulen arkadaş sesli güldüm ya

• iki grup olacak bu grp ayrımı neye göre yapılacak kişi sayısı kaç olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: manga_01234

iki grup olacak bu grp ayrımı neye göre yapılacak kişi sayısı kaç olacak

valla askeriyede mantik olmadigina gore grup ayrimi herhangi bir mantiga gore yapilmaz bence.
  • 
Sayfa: önceki 702703704705706
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.