Şimdi Ara

353. Dönem (Kasım 2013) K.D ve Yedek Subay Aday Adayları ( 741 CENGAVER ASKER ) (1682. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.095
Cevap
207
Favori
1.528.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitiren arkadaslarin gozu aydin. ailelerine sevdiklerine kavustular darisi basimiza.
    atarsa 41..
    İzmir Yenifoca'dan selamlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz yılın temmuz ayında tecili bozdurup kasım celbi için başvuru yapmam ile başlayan askerlik maceram dün terhis belgemi alarak son buldu çok şükür.. :-) Darısı tüm şafak sayanlara ve henüz bot bağlamayanlara... :):) Bu konu başlığı efsane olacak inşallah, çok şey paylaşıldı bu başlık altında... ;) Tüm devrelerimin gözü aydın tezkeremiz hayırlı ve uğurlu olsun inşallah...
  • Şafak 2 izin kullanmasampazar çıkmıştım=/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bittiya
  • şu anda askerlik konusunda bişey hatırlayan var mı. Ben hiç bişey hatırlamıyorum vallahi beyin sildi sanki tüm o günleri
  • Hava değişimi aldım, 1 gün de istiratim vardı. Askerliğim yeni kanunla toplam 7 gün uzadı. Hava Değişiminden Dönüşte fizik tedavi almak için hastaneye gidip geliyorum. Şu an deli olmak üzereyim, bu hastaneye gittiğim süre askerlikten sayılıyor mu yoksa eklenecek mi? Sabah hastaneye gidiyorum fizik tedavi alıyorum, akşam mesai bitmeden dönüyorum. Gece nöbete devam...

- 353 KD -
  • Ne çabuk geçti bitti beeeee
  • quote:

Orijinalden alıntı: spookytr

Hava değişimi aldım, 1 gün de istiratim vardı. Askerliğim yeni kanunla toplam 7 gün uzadı. Hava Değişiminden Dönüşte fizik tedavi almak için hastaneye gidip geliyorum. Şu an deli olmak üzereyim, bu hastaneye gittiğim süre askerlikten sayılıyor mu yoksa eklenecek mi? Sabah hastaneye gidiyorum fizik tedavi alıyorum, akşam mesai bitmeden dönüyorum. Gece nöbete devam...

- 353 KD -

Tabi ki hayır. Sadece rapor olcak. Yani istirahat ve hava degisimi. Hastanede seni fizik tedavi için yatirsalar cok daha iyi okur.

• Herkese geçmiş olsun. Darısı 353 B lerin başına olsun inşallah.

Hayırdır, ben mi yapayım bu saatten sonra
  • ben 21 nisanda evime geldim ama hala asker gibiyim aklımdan gitmiyor gece çok az uyuyorum ve sabah 5.30 da uyanıyorum az yemek yiyorum her an bir emir gelecek diye tetikteyim... çok şükür evimdeyim ama bu psikolojiyi ne zaman atarım bilmiyorum.

arkadaşlar teskere belgemizi askerlik şubemize götürüp ben askerliğimi tamamladım gibi bilgi vermemiz gerekiyormu..
  • furkani kullanıcısına yanıt
    Yol izni 1 gün hocam. Son günü de sayıyorum. Şu an şafak 41 . Son günü saymazsam 40 oluyor. 2 gün izin kullanacağım hafta sonu. 5 Haziran'da çıkıyorum. Onca gün geçti ama bu 40 gün geçmez gibi geliyor. Şafak sıkıştırıyor yav

• quote:

Orijinalden alıntı: alpella84

Yol izni 1 gün hocam. Son günü de sayıyorum. Şu an şafak 41 . Son günü saymazsam 40 oluyor. 2 gün izin kullanacağım hafta sonu. 5 Haziran'da çıkıyorum. Onca gün geçti ama bu 40 gün geçmez gibi geliyor. Şafak sıkıştırıyor yav

Anladım hocam aynen bende şafak 40 diyorum :) Adana Fekeden selamlar.

• Senin durum ne oldu hacı ? Biz hala askerdeyiz Son 40 gün :)

@Yazılımcı Online
  • Senin durum ne oldu hacı ? Biz hala askerdeyiz Son 40 gün :)

@Yazılımcı Online
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

atarmı tutarmı bılmem ama bunaldım artık 69dan 43e zor ındım bu 43 bıtermı bılmıyorum.sanıyeler yıl gelıyor.

Kanka biter biter hatırlar mısın gitmek için gün saydığımızı şimdi de gelmek için 40 sayıyoruz :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cem650

ben 21 nisanda evime geldim ama hala asker gibiyim aklımdan gitmiyor gece çok az uyuyorum ve sabah 5.30 da uyanıyorum az yemek yiyorum her an bir emir gelecek diye tetikteyim... çok şükür evimdeyim ama bu psikolojiyi ne zaman atarım bilmiyorum.

arkadaşlar teskere belgemizi askerlik şubemize götürüp ben askerliğimi tamamladım gibi bilgi vermemiz gerekiyormu..

Ben nizamiyeden çıktığım an hatta daha öncesinden unuttum bile askerliği
  • Şafak : 41
  • quote:

Orijinalden alıntı: hillshade

Senin durum ne oldu hacı ? Biz hala askerdeyiz Son 40 gün :)

@Yazılımcı Online

biiti hocam döndüm pazartesi günü şu anda TMİ olarak evimdeyim İnanın askere sanki hiç gitmemiş gibi hissediyorsunuz. Askerdeyken bitmiyor gibi geliyor ama otobüse binince sanki 6 aylık bir rüya. Hatta ilk gece uyandığınızda orada kalkacakmış gibi oluyor, bakıyorsun odandasın amanın rüyaymıydı o günler diyorsun
  • Bitirdik Allah'a şükür , Allah tüm askerlerimize hayırlısı ile askerliklerini bitirmeyi nasip eylesin.
  • Bitiverdi ansızın.:) Ama biterken çok zordu. Geçmedi dev oldu zaman. Artık 354+ lar düşünsün :)
  • 
Sayfa: önceki 16801681168216831684
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.