Şimdi Ara

3500 TL, Toplama, Oyun Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    3100 TL'ye 2 sene önce Dizüstü aldım istediğim oyunları sorunsuz oynatıyordu fakat sistemin kasıldığını hissediyordum. Çabuk ısınması, eğlencesi ve performans masaüstündeki tadı vermediği için,

Şimdi ise yaklaşık bu fiyatlarda bir Masaüstü düşünüyorum kasmadan sıkıntısız oyunları ve adobe gibi ürünleri kullanabileceğim 3500 TL'lik bir oyun bilgisayarı düşünüyorum.
    Kablosuz mouse kesinlikle olmalı, klavye de kablosuz olabilir fakat kaliteli ve uygun fiyata bulmak zor olduğu için şart değil.
    intel i7 serisi ve minimum 12GB ram içeren, işlemci soğutucusu (soğutucu önerileriniz özellikle önemli), Windows'un çabuk şiştiğini biliyoruz ve kopyalamalarda ve açılışta sıkıntı yaşamak istemiyorum o yüzden ek olarak SSD olabilir veya HDD'deki önbellek önemli.
    Yıllarca dizüstü bilgisayarlardaki ısınmalardan dolayı, ısınma konusunda biraz hassasım. Ekran kartının da ısınmaması/ soğutucusunun kendisine yetmesi müthiş olur.
    Tabi Power Supply'in de önemli olduğunu söyleceksiniz şimdi bana.

Yıllar sonra tekrar masaüstüne döneceğim için Önerileriniz benim için altın değerinde.
    Fiyatı 100-200 esnetebilirim. Ama genel itibariyle 3500 TL.
    ( Monitör, tepkime süresi iyi olan en az 20" veya 21" ama monitör dışında kasa ve diğer donanımlar için iyi önerileriniz varsa fiyata monitör hariç olabilir.)

Teşekkürler.

• dizüstünüz Casper ise hava filtreleri tıkanmıştır o yüzden sıcak havayı dışarı atamadığı için ısınıyordur.
    youtube tan içinin nasıl açıldığını gösteren temizliğini nasıl yapıldığını anlatan videolar var. onları seyret filtreleri temizle bak ısınma probleminden eser kalmayacaktır.
    yavaşlığı içinde 1 tane ssd al ve RAM belleğin 4gb ise onu 8 gb yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozbey08

dizüstünüz Casper ise hava filtreleri tıkanmıştır o yüzden sıcak havayı dışarı atamadığı için ısınıyordur.
    youtube tan içinin nasıl açıldığını gösteren temizliğini nasıl yapıldığını anlatan videolar var. onları seyret filtreleri temizle bak ısınma probleminden eser kalmayacaktır.
    yavaşlığı içinde 1 tane ssd al ve RAM belleğin 4gb ise onu 8 gb yap.

Dizüstüm Asus N550JV, aldığımdan beri aynı şeyi yapıyor malesef.
    hdd ye ek olarak ssd takılamıyormuş. Ancak hdd çıkarılarak takılabiliyormuş. 2TB HDDyi de çıkartmak işime gelmedi 250gb ssd için.
    Ram bellek ise 12GB ve gayet yeterli geliyor ve işlemcim i7 4700. Ama dediğim gibi masaüstü tadını vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1800 liraya oyun sistem tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.