Şimdi Ara

3500 TL (Monitörsüz ) Makina topladım . Yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  3500 TL (Monitörsüz ) Makina topladım . Yardımlarınızı bekliyorum

Pek fazla oyun oynamayacağım daha çok okul için gerekli . Sistemde eksik veya gereksiz dediğiniz parçalar hangileridir ? Daha çok C++ , SQL , Java ve Oracle ile çalışcam ha birde arada ufak tefek PS uygulamaları ve can sıkıntısında birkaç oyun oynarım herhalde .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krowner -- 18 Nisan 2016; 13:00:50 >

• 50 Lira fazlasına daha iyi performansa sahip aşağıdaki sistemi öneririm. İlerde bir de SSD eklenir mis gibi olur. Aşırı oyun oynamam, pek detay düşkünü de değilim derseniz GTX960 olabilir ekran kartı yine.

Eksen Bilgisayar

Bu da SSD eklenmiş, PSU 650W ile değiştirilmiş ve ekran kartı GTX 960 eklenmiş hâli. Bu arada elinizdeki monitör neydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 15 Nisan 2016; 14:16:17 >

• ACER G243HQ 23,6 LCD Monitörüm var zaten konsolumdan oynuyorum genellikle oyunlarımı hızlı açılsın etsin bi kaç tane fps tarzı oyunlarda sıkıntı çıkarmasın başka bişi istemiyorum ha birde sessiz olması ayrıca önemli bu yüzden amd sistem topladım . INTEL mi öneriyorsunuz ? eğer intel ise i7 bir işlemci koysak daha iyi olur benim için
  • AMD sistem yerine 6. nesil INTEL sistem kurmany öneririm, hem DDR4 lü hem de daha performansly bir sistem olacaktyr. Örne?in o paraya ?u sistemi alman çok daha akyllyca olur. Ayryca 3000 TL yi geçti?i için kulaklyk ve oyuncu mouse hediyesi var.

http://www.novabilgisayar.com/pc.asp

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Hocam İ7 eklememenizin sebebi çok fazla fiyat farkımı ? Aynı sistemi vatandan toplamaya kalksam nasıl tutar acaba ? Çok fazla fark çıkarmı acaba ?
  • Vatan vatan
    Vazgecin su vatan sevdasından artık

SSD siz sistem toplanmaz bu devirde artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 18 Nisan 2016; 12:34:28 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.