Şimdi Ara

[350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci
    ürünün içi tozlu olması dışında sıkıntısı yok. satacağım için temizlemek açmak kurcalamak istemiyorum. onun dışında hiçbir sorunu bulunmamakta. test etmek için kendi sistemimin kablolarını kullandım, kablo gönderemeyeceğim. üzerinde sadece ekran kartının dvi vga adaptörü olacak. kasanın da monitörün de dahili hoparlörleri var. cüzi miktarda pazarlık yapabilirim.

Monitör: HP w17e
    1440x900
    17 inç

Kasa: HP Compaq DX2200 MT
    Pentium D 3.4GHz
    ATI X1300 / X1550
    3 GB RAM DDR2
    320GB Samsung HDD
    250w PSU
    CD okuyucusu, SD kart girişi, dahili hoparlör falan..

tek tek almak isteyen olursa, pek niyetim olmasa da tekli satmaya, kasa 300 ekran 150
    [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci [350 TL] HP kasa ve monitör + hediye 775pin pentium işlemci
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 450 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir, Buca Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.