Şimdi Ara

35. Tuyap Kitap Fuari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gidenler yayinevlerinin indirim miktarlarini yazarsa cok guzel olur. Birde Oz'un ciltlisini goren haber versin ben haftaici gidicem cunku

• Bide giden olursa türk tarıh kurumuyla türk dil kurumu stantlarında yuzde kaç ındırım var yazabılırmı?

• Yakinda gideceğim ama sadece gezmek icin su an imzalatacak kitabim yok, zaten kitap fiyatlari kitapyurdu da daha ucuz.

• Can %30
    İş bankası ve yky %25
    İletişim %20

Aklıma gelenler bunlar diğer büyük yayınevleri de yüzde 20-30 bandında indirim yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ROMA1927

Can %30
    İş bankası ve yky %25
    İletişim %20

Aklıma gelenler bunlar diğer büyük yayınevleri de yüzde 20-30 bandında indirim yapıyor

bence daha çok indirim yapılmalı bu indirimler gerçekten çok az fuara gitmenin gezmekten başka avantajı kalmıyor
    mesela fuarda yky %25 kitapyurdu'nda %35
    http://www.kitapyurdu.com/index.php?route=product/publisher_products/all&publisher_id=117&sort=purchased&order=DESC&limit=100

mesela can ve iletişim kitapyurdu ile aynı indirim yüzdesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okumaya Hevesli Genç -- 13 Kasım 2016; 0:17:4 >

• ROMA1927 kullanıcısına yanıt
    İndirimler azmis baya. Yalniz Can cogunlukla yuzde 25 ustune cikmazdi kriz var herhalde

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kadikoy'de otopark
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük ihtimalle ben de gideceğim. Eğer gidersem izlenimlerimi anlatacağım bol fotoğraflı bir konu açacağım arkadaşlar.
  • Aldığınız kitapları da yazın arkadaşlar keyifli geziler

• April yayinlarindan Bay Y'nin sonu ve Kamarilla kitaplarini 20 liraya aldim

• Bence fuarin son gunlerinde gitmek daha cazip oluyor bircok yayinevi kitaplari 10 ve 5 lira civarinda satiyorlar fazla kisi gelmediginden

• Öyleyse daha iyi. Ayın 16'sında veya 17'sinde gitmeyi planlıyorum çünkü.
  • Çoğu internet sitesi aynı indirimi hatta daha fazlasını yapıyor neredeyse. İmza günleri dışında gitmek ne kadar akıl karı şüpheli. Ben perşembe günü gidicem listemdeki kitapları belki daha ucuza kapatırım diye tabi bir umut
  • Toyoda kullanıcısına yanıt
    Ben de yarın gideceğim hayırlısı artıkın. Pek ümidim yok ama bakalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bugün fuara gittim. Koridor Yayınevi'nden; Obsesif-Chevy Stevens, Görme Duyma Konuşma-Daniel Palmer, Kurt Gölü-John Verdon, İnkılap Yayınevi'nden Denek ve Yabancı Cisim- Robin Cook aldım. %20 indirim mevcuttu. 5 kitaba 80 tl ödedim. Kitap kurdu iseniz kesinlikle gitmenizi tavsiye ediyorum. Benim gibi cinayet romanlarına sempatiniz varsa Koridor Yayinevi standını komple alabilirsiniz(ben yapamadım ah paranın gözü kör olsun) ciddi derecede güzel kitaplar var.
  • Son günlerde fiyatlar ucuzlamıyor hep aynı ayrıca içerisi tıklım tıklım daha ne kadar fazla kişi gelecek
    Hafta içi daha sakin oluyor genelde gidebilirsiniz işiniz yoksa

• Bu neya forum bitmiş Yok mu giden resim meşin atın ya biz İstanbul'da değiliz ki gidek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar nasıl arkadaslar bir ucuzluk söz konusu mu?
  • TÜYAP'a gittim, Harry Potter ve Lanetli Çocuk aldım. Son 80 sayfasında bir sayfa yazı var bir sayfa yazı yok. Kalkıp istanbulun bir ucundan diğer ucuna metrobüs işkencesiyle gittim, şu yaşadığım şeye bakın. Korsan alsam böyle olmazdı. Tekrar mı gitsem diye düşünüyorum şimdi. Yapıkredi yayınlarının rezilliği işte.
  • Geçen senelerden beri fuar hep beklenti altında kalmıştı. Gitmesem bile konuyu takip ettiğim için biliyorum.

Eskiden internet üzerinden kitap alışverişi yaygın olmadığı için fuar bize cazip geliyor. Şimdi ise internet ile fuar aynı fiyata

Şahsen imza dışında belki gezmek için gidilir onun dışında İstanbulun bir ucuna kitap için gitmek pek mantıklı bir hareket değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.