Şimdi Ara

35 Mbps internetin aşırı yavaş olması

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Turknet kullanıyorum. 35Mbps hızım var. Youtube'den 4K 60 FPS içerikleri donmadan izleyebiliyorum. O sırada video saniyede 29 ila 32 Mbps veri harcıyor. Fakat sadece Youtube'de hız var internet aşırı yavaş. Hız testlerim indirme 3 yükleme 2 dolaylarında. Birçok kez destek kaydı açtım kablolarım ankastre kutusu ve modemimden kaynaklı sorun yaşıyorsun dediler. Ben sorun yaşıyor olsaydım Youtube'da 4K videoları izleyemeyeceğimi düşünüyorum. Modem hat değerimi ve güncel hız testimi yükledim lütfen bir bakar mısınız bu sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevineceğim.
    .35 Mbps internetin aşırı yavaş olması35 Mbps internetin aşırı yavaş olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmurat3551 -- 20 Mart 2018; 23:40:4 >

• UDP paketlerinde sorun yaşamıyorsunuz fakat tcpde sorun yaşıyorsunuz gibi gözüküyor.
    Başka bir modem deneyin devam ederse Türknete tcp paketlerinde performans sorunu yaşıyorum diye bildirin. Udp ile 35 megabit sorunsuz alırken tcp de 3 megabit görüyorum dersiniz.
    Birde testinizi speedtest.net üzerinden yapın. Sonuç tam doğru değil ama diğer sitelerden bir miktar daha iyidir.
  • Merhaba,

Sıkıntın ile alakalı sistemde yer alan hat gücün çok zayıf görülmektedir.
    Bunun ile alakalı teknik destek alman gerekecektir, snr margin değerinin 20'in altında olması sebebiyle bunu görüyorsun.
    Muhtemel olası durumların bina içi kablolamanda kablonun ezilme durumu ve modem ya da ISS kaynaklı bir sorun olabilir.
    Bunun için müşteri temsilcileriyle iletişime geçmelisiniz.
  • Bende de aynı internet var, ancak ben youtubede büyük sıkıntı yaşarken youtube dışı sitelerde tam hız alabiliyorum 360p kasıyor youtube şuan, araştırmaya geldim senin konunu gördüm. İndirme açsam 4.5mb ile indirecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.