Şimdi Ara

35 mbit kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gün 50 mbit bağlatacaktık kadın kaldırmayabilir dedi 35 bağladı.35 kullanıp siteden 50'ye yükseltebiliyormuyuz? Ve adsl den vdsl'e transfer yaptırdık kalabalık bir şehirde yaşamıyorum ne kadar sürede geçiş olur?

(extranet ve netspeed 95 destekliyor diyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErrorVerenHesapMakinası -- 2 Temmuz 2018; 15:24:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Extrada 95 diyor ise 50 yapmayı deneyin bir. Aynı tarife içinde değişiklik yapılabiliyor cezası olmadan. Örneğin hafifleten İnternet kampanyası içinde 50 den 35 e inilebiliyor, ya da 35 den 50 ye çıkılabiliyor. Ben yaptım açıkçası sorun olmadı

• Yukseltirsin problem olmaz.

• Online işlemlerden kendin paket yükseltebilirsin ama sağlıklı net fiyat almak için 4441444 den paket değiştirmeni tavsiye ederim sonuçta orda ses kaydı var. 8 Mbps ile başladım daha sonra 24 Mbps ve şuan 35 Mbps kullanıyorum. 50 Mbps hattım desteklemiyor ama müdürlüğe gidip port değişimi talep edicem bakalım verirler belki. Sonuçta müdürlüğe göre 16 Mbps den yukarı kullanamıyordum ama ısrar ettim şuan 35 Mbps veriyor 50 Mbps de verir herhalde
  • Modem değerlerinizi atın bir bakalım benim hattım max 55mbps desteklemesine rağmen 35ten 50'ye geçtim sıkıntı olmadı 46mbps rahat alıyorum sizde deneyin olmadı 35 mbps'e ceza ödemeden geçiş yapabilirsiniz.
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    en yuksek degerın 3assagısınad sorun olmuyor hocam hat 53 max dese 50de sorun olmaz
  • eray1135 kullanıcısına yanıt
    nasıl 50'ye geçtiniz ben baktım 150 lira görünüyor sitede.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ErrorVerenHesapMakinası kullanıcısına yanıt
    Ben ocakta yüksek hız plus kampanyası ile 35mbpse geçmiştim o kampanya dahilinde 50ye yükselttim yalın 50mbps 50gb akn + modem 81 lira ödüyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.