Şimdi Ara

35 kilo bence press çok mu az

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki aydır body yapıyorum fullbosyden splite geçtim . Başta 40 kilo ile (bar dahil 20 kilo) incline press yaptim pek sıkıntı olmadı. Ama bench press the 40 yaptim ikinci sette son biri yapamadım. Sonra 35 yaptım son iki seti güç bela yaptm hatta son tekrarları yapamadım. Neden bench press I yukseltemiyorum. Sabit kaldığım için düşmeye mi başladım. 35 çok mu az?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hmm ziya.

8 aydir yapiyomus 100 kiloyi gecermis hmm denesene kac kere kaldircan yada bir yerini mi kircan konusmalarin o kadar sallama ki.

ilk basladiginda 15+15 takiyomusta hic alisik olmuyan biri bunlari takarak baslamaz yapamazda taksada 10 tekrar filan!

8 aydir yapiyon 90 kg basiyon herhalde mucize 5-6 yildir yapan adamlar bile 90-100 kg zorlanirken sen mucizesin:)) ya kardes gec bu ayaklari laf yapiyorsun sadece ya sendr gariplik var ya bende sende oldugu kesin..

Biz 1 senedir yapiyoruz nizami yapmaya calisiyorum 20+20 plaka takip 12 tekrar geldigimde zorlaniyorum 55 kilo toplamda..

O ladar kolay yukseltemessin bunda agirligi belli sure sonra zaten 100 kg basan adam 12 tekrar yapmasi icin uzun yil gitmeli kas oranina epey gelmeli.

Sen 8 ay gidip sacma sapan yorum yapma surda
  • Daha yenisin normal. Benim 1 sene oldu 90kg anca çıktım.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Siz kaç kilo ile başlamıştınız?

• Trespuanie T kullanıcısına yanıt
    Boş bara 5 5 yani 30kg falan.

• Matthew Murdock kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Kaslı misiniz?

• İyisin ben üçüncü ayımda 40 kg yi bir kere kaldıramamistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

ahah ne güzel soru bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.85 Boy sizce uzun mu normal mi ?
    15 yıl önce açıldı
    1.80 Boy İçin En İdeal Kilo ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ağırlık arttırma gibi hedeflerin varsa 5x5 tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Trespuanie

• 8. ayım su an 90 kilo 3x10 rahat yapiyorum. Tek set yapacak olsam 100 kiloyi rahat gecerim. Ilk başladığımda 15 15 takıp (top:50) zorlanarak yapmıştım.

1. Yil sonu hedefim 105-110 kilo 3x10 rahat yapabilmek

• bench çöp
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

8. ayım su an 90 kilo 3x10 rahat yapiyorum. Tek set yapacak olsam 100 kiloyi rahat gecerim. Ilk başladığımda 15 15 takıp (top:50) zorlanarak yapmıştım.

Hmm ziya.

8 aydir yapiyomus 100 kiloyi gecermis hmm denesene kac kere kaldircan yada bir yerini mi kircan konusmalarin o kadar sallama ki.

ilk basladiginda 15+15 takiyomusta hic alisik olmuyan biri bunlari takarak baslamaz yapamazda taksada 10 tekrar filan!

8 aydir yapiyon 90 kg basiyon herhalde mucize 5-6 yildir yapan adamlar bile 90-100 kg zorlanirken sen mucizesin:)) ya kardes gec bu ayaklari laf yapiyorsun sadece ya sendr gariplik var ya bende sende oldugu kesin..

Biz 1 senedir yapiyoruz nizami yapmaya calisiyorum 20+20 plaka takip 12 tekrar geldigimde zorlaniyorum 55 kilo toplamda..

O ladar kolay yukseltemessin bunda agirligi belli sure sonra zaten 100 kg basan adam 12 tekrar yapmasi icin uzun yil gitmeli kas oranina epey gelmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

8. ayım su an 90 kilo 3x10 rahat yapiyorum. Tek set yapacak olsam 100 kiloyi rahat gecerim. Ilk başladığımda 15 15 takıp (top:50) zorlanarak yapmıştım.

Hmm ziya.

Yazdiklarinda haklisin 90 100 kilo 5 sene ister hariç 1.5-2 sene 100 kilo benchte 5 tekrar cikarmak (naturel biri icin)

Ben 13 aydir duzenli yapiyorum beslenme vs her sey disiplinli 82 x 4 bench yapiyorum

Alintiladigin arkadasi da kaale alma 90 kg 10 tekrar 8 ayda partial reps yapiyor sanirim arkadas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikeIsraetel -- 25 Ocak 2018; 13:34:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• doctor I kullanıcısına yanıt
    3x10 rahat 90 kg ile çalışan adamın tek tekrar maksimum benchi ortalama 140-145 kg dir. 4,5 senede bile ulaşılması zor bir ağırlıktir ( naturel adam için ) 8 ayda bu güce gelmişsin ya çok fena sıkıyorsun yada olağanüstü genetik gücüne sahipsin. Bu gücü değerlendir derim dünya çapında bir powerlifter olabilirsin.

• Arkadaş sanırım 90-100 kg ile 3 set 10 tekrar çıkarmak için 4,5 sene gerekir demek istemiş. Haklıdır 1.5-2 senede imkansız. 100 kg 5 tekrar ise 2 sene içerisinde basarilabilir evet :))

• quote:

Orijinalden alıntı: hyuga kojiro

Arkadaş sanırım 90-100 kg ile 3 set 10 tekrar çıkarmak için 4,5 sene gerekir demek istemiş. Haklıdır 1.5-2 senede imkansız. 100 kg 5 tekrar ise 2 sene içerisinde basarilabilir evet :))

ha orası öyle arkadaşın yazdığı 90-100ü görmek 4-5 sene demiş ondan dedim
  • Ben uzun süre aradan sonra 1 sene içinde 100 kg ye ulaştım ama geçmişte 5 sene yapmışlığım vardı

Şuan 2. Sene içindeyim ama 4 ay bir ara verdim 3 aydır düzenli tekrar başladım yine 100 kg son set 6 8 çıkıyor ama maks hiç denemiyorum.birde bir takıntım var 8 tekrar çıkartamadığım ağırlığı hiç bir zaman arttırmıyorum

100 kg üzeri bir insan spor geçmişi varsa ulaşır gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 25 Ocak 2018; 17:47:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JazHoyt

Ben uzun süre aradan sonra 1 sene içinde 100 kg ye ulaştım ama geçmişte 5 sene yapmışlığım vardı

Şuan 2. Sene içindeyim ama 4 ay bir ara verdim 3 aydır düzenli tekrar başladım yine 100 kg son set 6 8 çıkıyor ama maks hiç denemiyorum.birde bir takıntım var 8 tekrar çıkartamadığım ağırlığı hiç bir zaman arttırmıyorum

100 kg üzeri bir insan spor geçmişi varsa ulaşır gibime geliyor

Dogal beslenen vs ek isler almiyan biri icin cok zor cogu insan icin ben 1 senedir yapiyorum 60 kg ciktim daha dogal beslenme hic takviye kullanmadan guc artisi bu onemli olan cok agirlik degil hasari verebilmek hissederek yapabilmek zaten amatorler icin boyle adaleyi yakabilmek onemli ayrica ara verince bu sporu 10 gun yapma hemem gucten dusuyorsun eski agirligi basamiyorsun istersen 3 sene yap

• Gelmiş 50 kilo cop adamlar bana artistlik yapiyor. Daha kendiyle oynayan adamlar gelmis beni yalanliyor. Kime ne yalan borcum var. Ister inan ister inamayin salonda sizin gibi kendini bilmem kac aydir yapiyorum diye havaya giren acizlere acıyorum. Allahin acizleri soyledigim zerre yalan varsa sizden daha aciz çirozum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

Hmm ziya.

38 yazdığına gore kayseridesin. Burdan ziya demesi kolay gel birgun salonumda seni misafir edeyim hatta kamereya cekelim direk foruma atalim kim ziya ciksin?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.