Şimdi Ara

35 Bin TL'ye Kia Rio almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yaklaşık 1 aydır araç arayışım devam ediyor.
    Dizel araç bakıyordum ama yılda 10000 km yaptığımı düşününce benzinliye geçip model ve donanım yükseltmeye karar verdim.
    Bütçe şu anda 35 bin lira o da zorlayarak.

Çok araç baktım, Kia Rio şu anda gözümde 1 numara. Tip olarak çok beğeniyorum. Sınıfına göre iç hacim geniş. Fancy ile gayet yeterli donanım.
    2012 1.25 35 bin civarına piyasası var.
    Ama bir yandanda diyorumki 35 bin'e auris falan var, 37'ye çıksan bravo var. Tabi bunlar yıl olarak geriliyor, km olarak yükseliyor Rio'ya göre. Donanım olarak biraz daha boşlar ama C sınıfı işte.
    He C sınıfı takıntım var mı? Kesinlikle yok. 2 yıldır ben Getz'im ile fazlasıyla mutluydum. Bu kadar zor karar vereceğimi bilsem sanırım arabamı satmazdımda.. (Sürücüde hava yastığı yok diye sattım. Çünkü eşim.. Aileden daha önemli ne var?)
    Neyse , 3-4 sene belkide daha fazla binerim ben bu aldığım arabaya.
    Ne yapayım şimdi dostlar bana bir akıl verin.

• begeniyorsan alınır neden alınmasın
  • Alınabilir tabiki. Hem km düşük olur hem de model yüksek olur. Çok el değiştirmemiş olur içiniz rahat eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alınabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabayı uzun yolda kullanırken genelde iki kişi olacaksanız 1.25 atmosferik motor Rio'ya yeter. Fancy donanım haddinden fazla yeterli. 6 hava yastığı+ESP, dört disk fren, elektrikli arka camlar, hız sabitleyici(2012/2 sonrası) gibi sınıfının üstünde özelliklere sahip. Dingil mesafesi olan 2.570mm yine C-sınıfına yakın. LPG uyumu ve sorunsuzluk da bonusu. Tek sıkıntısı 16" jantlar aracın üstünde güzel görünse de 14"ten büyük jantlar bu sınıfta konforu bozuyor. Hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Arabayı uzun yolda kullanırken genelde iki kişi olacaksanız 1.25 atmosferik motor Rio'ya yeter. Fancy donanım haddinden fazla yeterli. 6 hava yastığı+ESP, dört disk fren, elektrikli arka camlar, hız sabitleyici(2012/2 sonrası) gibi sınıfının üstünde özelliklere sahip. Dingil mesafesi olan 2.570mm yine C-sınıfına yakın. LPG uyumu ve sorunsuzluk da bonusu. Tek sıkıntısı 16" jantlar aracın üstünde güzel görünse de 14"ten büyük jantlar bu sınıfta konforu bozuyor. Hayırlı olsun.

Hocam sen neden bu kadar seyrek yazıyorsun ya?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabiki de alınır. 2012 sıfır gibi full bi araç alıyorsunuz aonuçta. Kia Rio b sınıfının en iyi aracı bence ama değerini bilmiyoruz.

• Bence rio b segmenti hak etmeyen bir arac.

• DolceVita. kullanıcısına yanıt
    Ancak bu kadar fırsat bulabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Ancak bu kadar fırsat bulabiliyorum.

O zaman bişey diyemem :) Daha sık yazmanız dileğiyle :)

• Tesekkur ederim arkadaslar kiymetli yorumlariniz icin.
    Gercekten sinir stres altindaydim baya bi rahatladim simdi,
    Kafama gore arac bulmak kaldi. Fikrimde sabit kalirda insallah.
    Bu paraya dizel araba var diyenler kafami karistiriyor benim 😊

Ayigucu dostum, soyledigin iyi bisey di mi?
    C sinifi olmasi gerekir gibisinden diyecektin 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 30 Ağustos 2014; 11:55:15 >
  • 35e rio varsa 1dk durma al. Ama adam gibi temiz dizel rioyi 37 38den asagi alamazsin.

Not :)benzinliymis ben yerinizde olsam rionun ucuzlugunu goz onune alip 37 38 e dizelini alirdim

Tork hp daha fazla yakit daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airarmada -- 30 Ağustos 2014; 11:57:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjuuddaass

ideal bi arac
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-az-yakitli-yuksek-performansli-ekonomik-aile-araci-kia-rio-177393442/detay

Böyle bir Rio güzel bir tercih olur. Diğer taraftan 35-36 civarı 2011 ve üstü Ceed dizel 1.6 CRDi Cool de bulunuyor.
  • airarmada A kullanıcısına yanıt
    Acikcasi dizellerin benzine gore biraz daha masrafli olmasi beni korkutuyor biraz.
    Zaten sehirici kullanicam.
    He birde 40dan asagi dizel duzgun bir rio bulamadim dogrusu..

• bluemoon kullanıcısına yanıt
    Bakmayin 40 yazdiklarina dusecekler.
    Bende 30binde dizel 2012 fancy var boyasiz 39a musterisi cikiyor.1 2 parca boyalisi 37 den fazla etmez.

• alınır arabada baya iyimiş
  • Alınır

• alınır hocam tipsiz bir araç değil, benim hoşuma gidiyor.
  • Alinabilir bir arac. Ben size bir oneride bulunuyum o fiyata 1.4 enjoy corsada alabilirsiniz ayni modelde. Ben yeni aldim cok memnunum aracdan.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.