Şimdi Ara

35-40 netten 60 nete çıkmamı bekliyorlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 80 soruluk lys-5 sınavında 35-40 neti zorlayarak alıyorum
    2 ay boyunca özel hoca tutup çalışıp + test kitabında test çözsem netlerde artış olur mu ?

• tabiki olur simdi kapa bilgisayari ve ders calis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: version53

tabiki olur simdi kapa bilgisayari ve ders calis

6 saatlik okulda 4 saat test çözüp body e gidiyorum sonrada özel hoca var ingilizce ?
  • 35-40 net demek kelime bilgin berbat demek , çünkü sadece kelime bilsen 50 yapıyorsun o sınavda.
    Bana kalırsa sabah akşam test çözeceksin , bilmediğin her kelimeyi not alıp cümleler kuracaksın onlarla falan filan baya zor iş gibi. Ben 1 yıl geç başladım dil sınıfına , 1 ayda 1 yıllık açığı kapattım mesela , imkansız değil , 2 Ay bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pomocu

35-40 net demek kelime bilgin berbat demek , çünkü sadece kelime bilsen 50 yapıyorsun o sınavda.
    Bana kalırsa sabah akşam test çözeceksin , bilmediğin her kelimeyi not alıp cümleler kuracaksın onlarla falan filan baya zor iş gibi. Ben 1 yıl geç başladım dil sınıfına , 1 ayda 1 yıllık açığı kapattım mesela , imkansız değil , 2 Ay bu.

aslında tam tersi bir durum var bende kelime bilgisi olarak cümlelerin ingilizcesini biliyorum ancak bende daha çok grammer hatası var yani yerlerine yerleştirme ve cümle kurmada hatalar var
    bu arada edebiyat öğrencisiyim sonradan ingilizce düşündüm

• beyler yardım acil bulandı kafam gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

quote:

35-40 net demek kelime bilgin berbat demek , çünkü sadece kelime bilsen 50 yapıyorsun o sınavda.

aslında tam tersi bir durum var bende kelime bilgisi olarak cümlelerin ingilizcesini biliyorum ancak bende daha çok grammer hatası var yani yerlerine yerleştirme ve cümle kurmada hatalar var

Ben 9 da fendim , bioloji korkumdan 10 da tm oldum , edebiyat korkumdan dile geçtim 11 de.

Hmm , kelime bilen birisi bana kalırsa oradaki kek 40 soruyu yapar , biraz zorlasa 10 soru çıkartır bana kalırsa , 35-40 az senin için.

Hocam bir kaynak varsa , aç kaynağı deftere yaz , tekrarla , örnek ver , gerekirse haftalarca banyoya girme , dhye girme ama ezberle şu lanet grammer konularını , ygsye 2 ay kala , 2 ayda bir abnırım 20 puan yükseltirim diyordum , öyle birşey yokmş sınav stresiyle , ya da yeni sorularla şuan ne alıyorsan onu alıyorsun. Şakaya getirme, tembelliğinde alemi yok , kapat şu bilgisayarı adam gibi çalış , he dicenki sen niye çalışmıyorsun , diyebilirsin , şuan ort 70 net yapıyorum buda bana yetiyor , son 2 ayı iyi değerlendirirsem belki 5 net arttırırım , els çalışıyorum ingce en zor diyorlar , açıkcası 70 den yukarısını bekliyorum ama 35-40 ney yapıyor olsaydım burada uzun uzun yazıyor olmazdım açıkcası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suluzırtlak

quote:

Ben 9 da fendim , bioloji korkumdan 10 da tm oldum , edebiyat korkumdan dile geçtim 11 de.

Hmm , kelime bilen birisi bana kalırsa oradaki kek 40 soruyu yapar , biraz zorlasa 10 soru çıkartır bana kalırsa , 35-40 az senin için.

Hocam bir kaynak varsa , aç kaynağı deftere yaz , tekrarla , örnek ver , gerekirse haftalarca banyoya girme , dhye girme ama ezberle şu lanet grammer konularını , ygsye 2 ay kala , 2 ayda bir abnırım 20 puan yükseltirim diyordum , öyle birşey yokmş sınav stresiyle , ya da yeni sorularla şuan ne alıyorsan onu alıyorsun. Şakaya getirme, tembelliğinde alemi yok , kapat şu bilgisayarı adam gibi çalış , he dicenki sen niye çalışmıyorsun , diyebilirsin , şuan ort 70 net yapıyorum buda bana yetiyor , son 2 ayı iyi değerlendirirsem belki 5 net arttırırım , els çalışıyorum ingce en zor diyorlar , açıkcası 70 den yukarısını bekliyorum ama 35-40 ney yapıyor olsaydım burada uzun uzun yazıyor olmazdım açıkcası.

70 çok iyi bir net
    bende fazla heyecan olmuyor nedense aklım başımda giriyorum sınavlara teşekkür ederim

• Ben 60civari yapiyorum seneye girecegim sinava bakalim nolacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

Ben 60civari yapiyorum seneye girecegim sinava bakalim nolacak

dil bölümündesin ? özeniyorum size vallahi
  • Benimde hedefim +55 35-40 bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.