Şimdi Ara

35-40 bin TL ye sedan araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2-3 hafta kadar önce golf 7 siparişi vermiştik ancak onu iptal etmek zorunda kaldık bazı sebeplerden dolayı . Elimizde 35-40 bin TL kadar bir bütçe var . Açıkcası 2 .el ve sıfır araclara baktık ama pek karar veremedik.
    Araçta aradığımız özellikler ;

Yakıt konusunda ekonomik olmalı ( LPG / Dizel )
    Sedan ve aile aracı olmalı az birazda sportif görünüme sahip olsa fena olmaz hani :)
    Uzun yolda kullanıcaz genellikle aracı ve yol sesi veya konfor konusunda iyi bir arac arıyoruz acıkcası . 5 kişilik bir aileyiz cunku.
    Toyota ve fiata sıcak bakmıyoruz onuda belirtim .

Bir kac araca ( Honda civic, Citroen C-elysee, Renault Symbol ) baktık ama karar da veremedik önerilerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnnosa -- 6 Kasım 2013; 21:57:20 >

• Mitsubishi Lancer +Lpg veya lpgsiz olabilir .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. el ise size kesinlikle vw jetta tavsiye ederim.

yılda 10000 km civarı yol yapıyorsanız benzinli 1.2 ve 1.4 comfort olanları da tercih edilebilir.
  • Cruze wtcc edition + LPG

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • focus dizel
  • Bende öyle bir araç arıyorum takip
  • merhaba arkadaşlar.

2012 vw jetta 1.4 tsi beyaz manuel aracımı satıyorum.

ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnnosa

2-3 hafta kadar önce golf 7 siparişi vermiştik ancak onu iptal etmek zorunda kaldık bazı sebeplerden dolayı . Elimizde 35-40 bin TL kadar bir bütçe var . Açıkcası 2 .el ve sıfır araclara baktık ama pek karar veremedik.

Sedan ve aile aracı olmalı az birazda sportif görünüme sahip olsa fena olmaz hani :)
    Uzun yolda kullanıcaz genellikle aracı ve yol sesi veya konfor konusunda iyi bir arac arıyoruz acıkcası . 5 kişilik bir aileyiz cunku.

Bir kac araca ( Honda civic, Citroen C-elysee, Renault Symbol ) baktık ama karar da veremedik önerilerinizi bekliyorum

Merhaba hocam, sıfır aldığım aracı nakit ihtiyacı nedeniyle satıyorum. Size linkini göndereceğim bir bakın araştırın isterseniz. Opel fabrikasında üretilen yeni modellerdendir, çok memnun kalırsınız. Fiyat konusunda da yardımcı olurum. iyi günler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1.3-d-aveo-lt-2013-model-141960026/detay/

• quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

2-3 hafta kadar önce golf 7 siparişi vermiştik ancak onu iptal etmek zorunda kaldık bazı sebeplerden dolayı . Elimizde 35-40 bin TL kadar bir bütçe var . Açıkcası 2 .el ve sıfır araclara baktık ama pek karar veremedik.

Merhaba hocam, sıfır aldığım aracı nakit ihtiyacı nedeniyle satıyorum. Size linkini göndereceğim bir bakın araştırın isterseniz. Opel fabrikasında üretilen yeni modellerdendir, çok memnun kalırsınız. Fiyat konusunda da yardımcı olurum. iyi günler.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-chevrolet-1.3-d-aveo-lt-2013-model-141960026/detay/

hocam ilanda otomatik araç alıcam diyorsunuz.
    burda nakit ihtiyacı var diyosunuz. sebep farklı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

quote:

Orijinalden alıntı: by_mercure

quote:

hocam ilanda otomatik araç alıcam diyorsunuz.
    burda nakit ihtiyacı var diyosunuz. sebep farklı gibi

İlanı verdiğimde yeni araç almamıştım, ama geçen haftasonu passat aldım. Yeni araç aldığımdan nakite ihtiyacım var.Sanırım anlaşılmıştır. Ayrıca Yeni Aveolar gerçekten güzel arabalar, fiyat performans olarak çok iyiler. B sınıfı düşünenler için idealdir. Mutlaka bakılması gerekir bence.

• evet şimdi daha anlaşılır oldu teşekkürler.
    takasa almadılar aracınızı, ya da öldürdüler dimi fiyatı
  • aliengin A kullanıcısına yanıt
    aldılar almasına ama galericileri biliyorsun, bende vermedim zaten. Passatı da biniciden aldım, galericilerden iyice soğudum arkadaş. Hiç bulaşmamak lazım, biniciden alıp biniciye satmak en iyisi.
  • Civic öneririm fakat pek konforlu değil.
  • Bende hemen hemen aynı özelliklerde bir araç bakıyom ama sıkıntılı bi durum takipteyim
  • Focus ya da lancer 1.6 invite donanımlı güzel bir araç bulunabilir
  • http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1

hocam birde benim aracıma göz atın belki hoşunuza gider
  • sportif görünümlü sedan dediğin zaman oraya CİVİC gelir hocam....

lpg ile de canavar olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Civic öneririm fakat pek konforlu değil.

hiç kullanmadım hangi yönden konforu eksik yalıtım konusunda biraz eleştiri alıyor onun dışında ne var
  • quote:

Orijinalden alıntı: STasdemir

quote:

Orijinalden alıntı: Thecrow.

Civic öneririm fakat pek konforlu değil.

hiç kullanmadım hangi yönden konforu eksik yalıtım konusunda biraz eleştiri alıyor onun dışında ne var

Dediğin gibi yalıtım konusunda zayıf konfor ararsan alman araçlarına yönelmen gerek onun haricinde pek bir sorunu yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.