Şimdi Ara

35.000₺'ye ilk araba tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam dostlar, ehliyetimi alıyorum ayın 20 sinde direksiyon sınavım var. İlk araç olarak ne önerirsiniz? Krediyle alacağım.
    Kriterler:
    -Mümkün olduğu kadar güvenli olmalı
    -Az yakmalı
    -Sorunsuz olmalı
    -İç hacmi ve bagaj hacmi mümkün olduğu kadar geniş olmalı
    -LPG-Dizel fark etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GünahÇıkartanİmam -- 15 Temmuz 2019; 17:31:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende bu bütçeyle ariyorum bakalim ne tavsiyeler gelecek :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adam geniş demiş gitmiş palio corsa öneriyor. O fiyata Opel astra, ford focus alınabilir

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Lego95

Adam geniş demiş gitmiş palio corsa öneriyor. O fiyata Opel astra, ford focus alınabilir
    Teşekkür ederim hocam

• 2002-2003 arası corolla terra öneririm

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    O fiyata temiz yokki bitik araclar hep 🤔

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu bütçeye göre alınabilecek yüksek model sorunsuz alınabilecek en iyi araç bana göre fiat linea 1.3 multijet motoru sorunsuz az yakar kronik bir sorunu yok hb alacaksanız da punto önerebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumayanadam

Bu bütçeye göre alınabilecek yüksek model sorunsuz alınabilecek en iyi araç bana göre fiat linea 1.3 multijet motoru sorunsuz az yakar kronik bir sorunu yok hb alacaksanız da punto önerebilirim
    Teşekkür ederim hocam Kaza durumunda koruması nasıl olur?

• quote:

Orijinalden alıntı: GünahÇıkartanİmam

Teşekkür ederim hocam Kaza durumunda koruması nasıl olur?

Alıntıları Göster
    Punto 2006 yılında ilk çıkarken euro ncap ten 5 yıldız almıştı linea da puntola aynı platform da üretildi iyi diyebiliriz kaldı ki bu paraya alınacak eski model araçlardan bu konuda daha başarılı olacağını söyleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Okumayanadam

Punto 2006 yılında ilk çıkarken euro ncap ten 5 yıldız almıştı linea da puntola aynı platform da üretildi iyi diyebiliriz kaldı ki bu paraya alınacak eski model araçlardan bu konuda daha başarılı olacağını söyleyebilirim.

Alıntıları Göster
    Anladım hocam sağolun keşke bi 10K çıkabilsem de Cruze alabilsem

• 2004-2006 arası ford focus olabilir. Temiz bulur musun bilmem ama ilk aklima bu geldi.

• sahibinden.com
    Renault / Clio / 1.2 / Extreme / 127BİNDE DEĞİŞENSİZ BAKIMLI AİLE ARACI sahibinden.comda - 702814476
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-127binde-degisensiz-bakimli-aile-araci-702814476/detay

kendi aracımı satıyorum dostum al arkana bi 2 3 sene bakma sanayi yolunu unutursun.en az yakan araclardan biri benzinde bile binilir

• 1.2 Clio.

• Nissan almera sedan... Tabi Hb kasaları da çok yakışıklı bulurum.

Örnek ilan :
    sahibinden.com
    Nissan / Almera / 1.5 / Tekna / İlk Sahibinden Almera Tekna sahibinden.comda - 708201300
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-almera-tekna-708201300/detay

Az yakar idealdir. Lpg tam uyumlu taş gibi motoru vardır... 14 ay sahip olduğum ve 60 bin km yaptığım bir modeldi yağ su bakımından başka sorun görmedim. 120 km hızdan sonra yağ gibi akmaya başlıyor araç jic zorlanmadan 180 km ye kadar çıkıyor. Uzun yolda 110-140 hızlarda akıcı ve güven hissi veriyor.

Farlar mercek far ve suanki bir çok yeni otomobilden daha iyi aydınlatma sunuyor.

Airbag, esp, abs hepsi barındırıyor... Orjinal yol bilgisayarı vs vs... Temiz ve düşük km buldun mu kaçırma derim. Almera forumlarına sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirARSLAN -- 16 Temmuz 2019; 0:50:0 >

• Mitsubishi attrage colt, chevrolet aveo bunlara bir bak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirARSLAN

Nissan almera sedan... Tabi Hb kasaları da çok yakışıklı bulurum.

Örnek ilan :https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-nissan-ilk-sahibinden-almera-tekna-708201300/detay

Az yakar idealdir. Lpg tam uyumlu taş gibi motoru vardır... 14 ay sahip olduğum ve 60 bin km yaptığım bir modeldi yağ su bakımından başka sorun görmedim. 120 km hızdan sonra yağ gibi akmaya başlıyor araç jic zorlanmadan 180 km ye kadar çıkıyor. Uzun yolda 110-140 hızlarda akıcı ve güven hissi veriyor.

Farlar mercek far ve suanki bir çok yeni otomobilden daha iyi aydınlatma sunuyor.

Airbag, esp, abs hepsi barındırıyor... Orjinal yol bilgisayarı vs vs... Temiz ve düşük km buldun mu kaçırma derim. Almera forumlarına sorabilirsin.
    Çok sağol hocam

• fiat albea olabilir bagaji guzel ici fena degil kullanimi basit linea cok uzun arac albea kullandim memnundum dizelini

• O paralara düşük modelli konforlu araç alacağına nispeten düşük modellere göre daha güvenli Linea alabilirsin. Sorunsuz, az yakması ile oldukça ünlüdür. Almışken temiz bulursan diğer modellere göre biraz daha genç bir otomobil olacaktır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.