Şimdi Ara

35.000 TL Civarı 0 KM ARAÇ (ACİLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkeze merhaba bugün işyerimiz için 2.Bir arac'a ihtiyacımız olduğunu konuştuk 35.000 TL Civarı 0 Km bir araç alacağız araç eşşek gibi kullanılacak ben 2. el bakarım ben felan dedim ancak babam ve dayım gerek yok 0 km alırız 2.El ile uğraşılmaz felan dediler bende okeyledim.Sizinde bir tavsiyeniz varsa alabilirim.Alt linkteki araç alınırmı sizce işimizi görürmü ne dersiniz?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-reis-opel-bayiden-2013-0km-c-elysee-1.2-vti-attraction-tekno-161011459/detay

Hayatta öyle seçimler yap ki; kazandığın şeyler,kaybettiklerine değsin!

• Su essek gibi kullanilacak kismindan bir trafik canavari aracai daha tureyecek anlamini cikardim nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: frood

Su essek gibi kullanilacak kismindan bir trafik canavari aracai daha tureyecek anlamini cikardim nedense

Trafik canavarı yanlış bi kelime ama açık konuşursak MECBURİYETTEN araç günlük iş koşuşturmasında biraz seri kullanılacak buna trafik canavarlığı diyorsanız Türkiye trafiğindeki araç sürücülerinin %50 si Trafik canavarı demektir.

• Dacia sandero dizel alın eşşek gibi katır gibi kullanın.

Hem bayiden alırsanız şirket üstüne vergiden düşemiyor musunuz?

Orijinalden alıntı: Kutu149

C-elysee alacaksanız bile dizel alın derim.

Hem bayiden alırsanız şirket üstüne vergiden düşemiyor musunuz?

Biz aracı şahsımızın üzerine alırız diye düşünüyoruz.Birde aracı mesela 1-2 sene sonra satsak Şirket üzerine olması nedeniyle bir farklılık oluyormu?Olmuyorsa dizel mantıklı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım daha mantıklı olur:http://forum.donanimhaber.com/m_39322624/tm.htm

Tek sorun batarsanız araca haciz gelir.Yani şirkete gelen haciz araca da gelir bildiğim kadarıyla

Ama mantıklı durum olsa gerek kuzenlerim şirket üstüne 2 tane 525xdrive ve 1 tane de Captiva almıştı.

Araştırın derim.
  • 36,900'e ibiza 1,4 style alabilirsiniz. Tavsiye ederim.

• ilhan555 kullanıcısına yanıt
    Dacialar işinizi görür, dağa taşa vurun, sizi üzmez.
    Amaaa....
    İş güç veya mecburiyet boş-bahane geldi biraz. Trafikteki herkes bir işi için orada. Herkes mecburiyetten yani. Keyfine trafiğe giren kimseyi tanımadım. Fakat (sözde)bahaneleriniz trafikte "seri" kullanmanız için bir gerekçe değil. Yanlış anlamayın, arabayı ne kadar harala gürele kullanacağınızla ilgilenmiyorum, trafikte normalce seyreden sürücülerin arasında serilik yapmanızdan bahsediyorum. Ayrıca %50 çok iyimser olmuş. Ben genelde her baktığım yerde "mecburiyetten seri kullananlar" görüyorum.

Orijinalden alıntı: ilhan555

quote:

Orijinalden alıntı: frood

Su essek gibi kullanilacak kismindan bir trafik canavari aracai daha tureyecek anlamini cikardim nedense

Trafik canavarı yanlış bi kelime ama açık konuşursak MECBURİYETTEN araç günlük iş koşuşturmasında biraz seri kullanılacak buna trafik canavarlığı diyorsanız Türkiye trafiğindeki araç sürücülerinin %50 si Trafik canavarı demektir.

Valla ister %50olsun ister %75 sirket araclarinin vukuatlari ortada onlarin araclari kiralik siz para verip alacaksinoz sizinki de bir kdefa yikanmis turu olsun. En temizi kisiye ozel araba adam yeterli miktarda para vermeden araca deger vermiyor. Eski turkiye olsa essek gibi kavramindan koye gidilecek daga tasa vurulacak derdik. Ama simdi essek gibiden kastimiz hiz kesici tumseklerin viz geldigi bir arac kullanma cesidi anliyoruz. Bilmem yanlismiyim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.