Şimdi Ara

35.000 40.000₺ En Performanslı En iyi Yol Tutan Araç Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar corsa c 1.3 cdti 2004 kullanıyorum

Haliyle beklenti düşük araç sehir içi aracı rüzgarda ve yüksek hızlarda uçuyor resmen ve araç aileye küçük geliyor sizden öneri beklediğim araç benzinli veya dizel olabilir
    Otomatik olmasında sakınca yok ancak seri bir otomatik sanziman olmalı aynı aracın manueli daha kullanışlı ise manuel de önerebilirsiniz
    Araçtan beklentim Iyi bir performans özellikle Rampalarda vs çekişten düşmeyecek bir araç olmalı en önemlisi yolu iyi tutan ruzgar sesi vs cok almayan yüksek hızlarda yüksek devir cevirmeyen bir araç olmalı birde vergi diliminde beni üzmemeli 2.0 dizel cruze dan bu yüzden vazgeçmiştim
    Bu kriterler icin de bulabileceğim en yeni araçlar hangisi olur en yeniden en eski araçlara doğru her türlü öneriye açığım
    Aklıma gelen araçlar ise C D sınıfı olmak kaydıyla ve büyük olduktan sonra hatchback sedan farketmemeksizin
    Subaru Legacy
    Fiat Bravo
    Opel Vectra
    Vw golf
    Toyota Auris
    Honda Civic
    Saab 9-3
    Citroën C5
    Renault Megane
    Seat Leon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bravo yada C4 olabilir bu paraya.

• Focus 2.0 sport trend paranda cebinde kalır

• Ford Mondeo 2.0 2005-2006 model yada Opel Vectra C 2.0 turbo paklar sizi hocam. Benzinli sorun olmayacaksa Toyota Avensis 2.0 Executive Elegant tadından yenmez gibi. Belki uygun lpg kiti de çıkmıştır, o konuda bilgim yok.

• 2.0 focus dediğiniz eski kasa focus mu yeni kasa mı?

• zgn61 kullanıcısına yanıt
    Avensis yakıtı çok fazla ve lpg kiti 5000 lira diye okudum hocam açıkçası aracın arka kısmı hoşuma gitmedi ha yeni avensis mukemmel görünüyor ama oda 55 60 civari

• E46 3.18i

Yaptığınız liste al corsayı vur bunlara al bunları vur corsaya olmuş. Listedeki arabalar için sakın corsadan vazgeçmeyin.

• Bu paraya yeni model olarak aklıma ilk gelen bravo

• Arkadaşım listende c5 te varmış. Ben sana c5 değilde ( c5 hiç kullanmadım uzağım , araca bir yorumum yok) pug 407 1.6 hdi öneriyorum. Aradığın tüm kriterler var neredeyse. Sadece performansta seviyeniz nedir bilemiyorum , ışıklarda kalkış drag felansa işinizi pek görmez ama rampa mampa dinlemez yüklü olsun boş olsun her yol düzdür 1.6 hdi ye. 1.5 ağırlıkla yüksek hızda çizgisinden çıkmaz, yanal rüzgarlardan pek etkilenmez, yol tutuşu çok iyidir. Donanımlıdır , geniştir, yakışıklı bir kasaya sahip. Tüm bunların yanında da gerçekten d segmenti bir araçtan beklenmeyecek seviyede yakıt ekonomisi mevcut. Neticede fransız, ben yakıtta fransızları tek geçerim.

Şimdiye kadar 2 kere 407 sahibi oldum. Parasını sonu a kadar hak eder.Ben çok memnun kaldığım bir modeldi , düşünürseniz daha teferruatlı destekte verebilirim. Bol şans kardeşim...

• Cruze 2 .0 dizel.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2006-2008 arası 2,0 tdi jetta dsg çok keyifli ve çok seri bir araç vergiside 2006 ların bu sene düştü km yüksek olmayan bulursanız tek seçenek bence

• Jetta veya golf. 1.4 tsi 170 hp olan model.. Bide downpipe tadından yenmez

• Sonuç bulunamadı.

Lütfen seçtiğiniz ülkeyi değiştirip tekrar deneyiniz.

• Alfa romeo 156 ya da 147 2.0 selespeed bakın f1 sanziman ve 155 beygir gayet keyifli bir araçtır ayrıca yol tutuşu efsanedir.. 35 e temizinden alır kalan 5 ile arabayı güzelleştirebilirsiniz.

• hocam accord 2.4 6 aylık vergide yaklaşık 550 lira civarı olması lazım ama yol tutuşta altında iyi bir lastik varsa seni üzmez bir de performansı unutmamak lazım, accord kullandıktan sonra civic filan araba gibi gelmez hocam.

• Ben olsam o paraya 4 tane doğan slx alırdım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yol tutuş konusunda Saab sizi üzmez gibi :)

35.000 40.000₺ En Performanslı En iyi Yol Tutan Araç Önerisi

• Konu günceldir konuda bahsi geçen araçlar aşağıdaki araçlardır yeni araç önerilerinize açığım maks bütçe 40000 olarak performanslı araçların öncelik kriteri yeni modelden eski modele doğru olmak kaydıyla tüm araç önerilerine açığım
    Chevrolet Cruze 2.0 Dizel 163 HP 360 NM 2012 sonrası MTV 1400 TL
    Fiat Bravo 1.6 M.JET Dizel 120 HP 300 NM TORK 2011 sonrası MTV 450 TL
    Opel Vectra 2.0 Turbo Benzin 175 hp 265 Nm 2004 sonrası Mtv 750 TL
    Opel Vectra 1.9 Dizel 150 hp 320 nm 2006 sonrası Mtv 750 TL
    Alfa Romeo 2.0 TS Benzin Selespeed 155 hp 187 nm 1999 sonrası MTV 300 TL
    Peugeot 407 1.6 Dizel 110 Hp 240 nm 2006 sonrası MTV 300 TL
    Citroën C5 1.6 Dizel 110 HP 240 nm 2008 sonrası MTV 450 TL
    Volkswagen Jetta 2.0 Dizel 140 hp 320 nm 2006 sonrası MTV 750 TL
    Volkswagen Golf 1.4 TSi GT Benzinli 170 HP 240 nm 2006 sonrası MTV 450 TL
    Honda Accord 2.4 Benzinli 190 hp 223nm 2004 sonrası Mtv 1100 TL
    Saab 9-3 2.0 TS Benzinli 210 Hp 300 nm 2005 sonrası MTV 750 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 4 Mayıs 2017; 22:11:8 >

• c5 en mantıklı

• Hocam 407 nin 2.0 hdi side mevcut. Kullanmadım ama performans ve yakıt olarak rakiplerini zorlar diye düşünüyorum. Ama bence gerek yok , 1.6 hdi yeterli gelecektir ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.