Şimdi Ara

3499 HB Laptop Acer Ryzen 5 3500u 8gb 256 ssd (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
3
Favori
6.989
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Acer kullanıcısı olarak bu çıta yapısına sahip bir laptop almanızı önermem. Her gün kapağını açıp kapatırsanız çabuk yıpranıyor (bir standa sabitleyip sürekli açık kalacaksa problem olmaz tabi).
  • bir yakınımın üniversitede okuyan kız kardeşi için yurttayken derslerinde kullanması, günlük işlerini halletmesi için aldık. Fiyat 3248 TL'yken kaçırmıştık bu sefer kaçırmayın dedim. İhtiyacını fazlasıyla görecek bir laptop. Oyun desen zaten oynamaz. office programları, youtube, film izleme, müzik dinleme vs. daha ne olsun.
  • Fiyat iyi de ekran ve kasa kalitesi mutlu etmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 lira daha ucuzdu geçen hafta

belki dolar düştü haftaya 200 daha düşer inş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dehşetengiz -- 15 Mayıs 2020; 15:53:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2guyS

Bir Acer kullanıcısı olarak bu çıta yapısına sahip bir laptop almanızı önermem. Her gün kapağını açıp kapatırsanız çabuk yıpranıyor (bir standa sabitleyip sürekli açık kalacaksa problem olmaz tabi).
    kesinlikle malzeme kalitesi berbat. tuşlar her ana kırılacak gibi. e595 alınabilir bunun yerine ama o da 4500 e çktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: HK-416

Bi siz biliyorsunuz zaten ekonomiyi inceyi yakalayamamışsın sen

Sizin mesajı görene kadar içinden bu caps geçiyordu tam da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu laptoplar hakkında bilgisi olan arkadaş bana ulaşabilirmi bir kaç soru soracağım. Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 10 gün önce 3250 tl den satılırken konuyu ben açmıştım, bir kaç arkadaş satın aldı forumdan benimle beraber. Olumlu olumsuz yönlerini paylaşmak isterim.

Günlük kullanım için sizi üzmez.
    Klavyesi söyledikleri kadar kötü değil, bence orta seviye.
    Fan 60 derece civarı devreye giriyor, cpu ve GPU yu 70 in üstüne çıkarmıyor, işini de gayet sessiz yapıyor.
    WiFi çekiminde sorun yaşamadım. Hız olarak Vodafone net fiber modem ile 5g bağlantıda 85 90 mbit görüyor speed test ile.

Sonuçta oyun bilgisayarı değil ama ben orta sınıf oyunları oynamak için aldım, pişman da olmadım. Cs go yu düşük ayarlarda 60 fps üzeri oynarsınız. Gta5, ets2, pubg lite gibi oyunları da makul fps ler ile oynatması zor değil.

Fakat en önemli konu apu ve ram.

Bildiğiniz gibi oyunlarda fps ve akıcılık için dual channel ram şart, fakat bu cihazda 8gb tek slot geliyor. Eğer 1 tane daha 8gb ram upgrade yaparsanız cihaz size en az yüzde 30 daha fazla fps sunmaya hazır.

Crucial cb8gs2400 kodlu ram.

Dün sipariş verdiğim 8gb ram geldi ve bugün taktım. Değerleri cihazın üzerindeki hynix marka ram ile birebir aynı sanırım.

Oyuntesti de dediğim gibi de oldu, cs go da düşük ayarda fps min 100 full HD de min 60 sabitlendi. Altına inmiyor. Ayrıca pubg lite düşük ayar min 100 110 ultra da min 55 60, pubg mobile emulatör ise dalgalı şekilde 45 50 55 60 dolaşıyor.(bu oyundan kaynaklı bir sorun gibi geliyor bana)

Demem o ki,

Ekranının tn panel ve kasasının plastik olması dışında kötü bir özelliği yok. Tabi nereye kadar, asus lenovo msi gibi markalar 3250 3500 tl bandında bu özelliklerde cihaz satana kadar.

Ben de isterdim vallahi 3250 tl ye harici GPU lu 8gb ram 512ssd li İPS bir asus yada lenovo. Ama bu paraya bu cihaz.

Unutmamak lazım 6 ay önce daha iyi cihazlar bu paralara alınabiliyordu. Artan şey fiyatlar değil bizim alım gücümüz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir merak eden arkadaşlara.

Sağlıklı günler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kansasdevil K kullanıcısına yanıt
    Laptop kaç güne elinize ulaştı?

• jujuuu kullanıcısına yanıt
    Atıf diyelim.
  • Cidden laptoplarda bu fiyatlsri gorunce uzuluyorum. 2 yil once 2300 liraya hp cb005 nt almistim. 2 sene sonra 1.5 kat fiyat farkina cok daha kotu bir bilgisayar alabiliyoruz. Allah sonumuzu hayr etsin

• Uzulmene gerek yok , basit bir karsilastirma ile her seyi anlamlandirabilir hatta heves edip farkli tarih araliklari ile daha detayli arastirma yapabilirsin

2008 senesi icerisinde dolarin gordugu en dusuk fiyat 1,15 TL
    2020 senesi icierisinde dolarin gordugu en yuksek fiyat 7,26 TL

• kansasdevil K kullanıcısına yanıt
    Ram yükselmesi garantiyi bozmuyor mu acaba ? Vidaları iz bırakmadan mı söktünüz bende ram yükseltmeyi düşünüyorum da servise mi göndereyim kendim mi takayım diye kararsızım

• acer a bu kadar para verilmez her şey den kırpmaya çalışan tasarruf etmeye çalışan bir firma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeRun -- 16 Mayıs 2020; 14:31:16 >
  • H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Konuştum ben yükseltmeden önce garantiyi bozmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: J.sins

Bu laptoplar hakkında bilgisi olan arkadaş bana ulaşabilirmi bir kaç soru soracağım. Teşekkürler.
    Sizi forumumuzun teknoloji uzmanı Özkan beye bağlıyorum.

• EmperorOverlord kullanıcısına yanıt
    7 mayısta sipariş verdim, 11 mayısta elime ulaştı. Araya hafta sonu girmesine rağmen 4 gün sürdü. Satıcı hepsiburada idi ve ptt kargo ile yolladılar.

• H4RuNN H kullanıcısına yanıt
    Dün rami takmadan önce servisi aradım, rami ve laptopu bize yollarsanız takıp yollarız dediler. Fakat ankara da yaşıyorum ama servis tek merkez İstanbul çalışıyormuş. bu süreçte kargo firmalarının yoğunluğu yüzünden beklememek için kendim taktım. 5dk sürdü söküp toplamak. Vidalarda gözle görülür bir iz bırakmadım sanırım. Garanti kısmını da çok düşünmedim.

İnce uçlu güzel bir yıldız tornavida ile sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum. Yine de işe girişmeden Acer servis ile konuşmanızı öneririm.

Sağlıklı günler.

• FreeRun kullanıcısına yanıt
    sanki firma keyfinden kısıyor, dolar olmuş 7 vergiler kol gibi ne yapsınlar? senin fakir ülkende ürün satarken böyle sağdan soldan kısacak,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4Vagrant -- 16 Mayıs 2020; 17:48:27 >
  • bahtiyaraziz kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim Bahtiyar bey hemen bağlanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.