Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (629. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.193.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lise mezunlarına yanımda 92 tl verdiler ne iş anlamadım.
    biz üveymiyiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: blauzahn

quote:

Orijinalden alıntı: serkannn_86

beyler an itibari ile sarı zarfımı ve 31.40 tl yol paramı almış bulunmaktayım şubede çok sıra yoktu yarım saatte hallettim şükür hatta bu yarım saatin 10 dk falan şube başkanı ile muhabbetle geçti.
    bide gss işini merak edenlere söylüyorum şuebden sonra sgk ya gittim sevk belgesının fotokopisi ile sgk daki memur aralık 1 de asker sayılacagımız için geleceğe yönelik sistemde işlem yapamadğını aralık birden sonra gelirsem erteleme işlemini yapacağını söyledi merak edenlere duyurulur

Ben de şimdi geldim sgk'dan aynı şeyi bana da söylediler. Çıkmadan burayı okusaydım keşke :/

sgk ya gidicek mi herkes bu gss için?askerdeyken sağlık sigortası falan faturası gelmez die biliorm

bence gitmenizde fayda var belli olmaz bunlara askerdeykende borç falan çıkarırlar uğraş dur sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: gazi_şehirli

lise mezunlarına yanımda 92 tl verdiler ne iş anlamadım.
    biz üveymiyiz...

Onlara birliğe teslim olmak için yol parası veriyorlar.
    Bize sınav yerine göre yol ve/veya yemek parası veriyorlar.
  • arkadaşlar saat kampanya vs var mı uygun fiyatlı bir yerlerde satışı?
  • izmirden gidecek arkadaşlar.. askerlik için alışveriş yaptınız mı uygun yerler nerede var?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBERTO87

quote:

Orijinalden alıntı: Gentlement39

2 aralıkta Tekirdağ\Çorlu 105.topçu alayında sınava girecek arkadaşlar varsa aramızda toplanalım artık!! sınava az kaldı.

bizde gıdıcez tertıp corluda gırıcekler ayrı bı konu yada grupmu acsak facede fılan

üstadım 2 aralıkta Tekirdağ\Çorlu 105.topçu alayında sınava girecek başka arkadaşlarda varsa Facebook Profil ID'ini buraya yazarsanız buradan sizleri yeni açacağımız gruba ekleyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: morphen

Arkadaslar sari zarfi almaya gitcm yarin, yanimda ne goturmeliyim evrak falan ne istiyolar ? Onceki sayfalara baktmda goremedm yardimci olurmusunz

4 diploma fotokopisi kimlik ve orjinal diploma bukadar yeterli resimde götür şubeye göre degişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

quote:

biz üveymiyiz...

Peki bizim sınavdan sonra çıktığımız yere yol parasını vermiyorlar yine ters durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ognuzn

quote:

quote:

biz üveymiyiz...

Peki bizim sınavdan sonra çıktığımız yere yol parasını vermiyorlar yine ters durum

Aynen

• quote:

quote:

biz üveymiyiz...

ben de bunu sormak istiyordum iyi denk geldi.bize de birliğe teslim olmak için yol parası verilecek mi?sarı zarfı almaya gittiğimde ordaki eleman sınav sonucu açıklandıktan sonra buraya gelmene gerek yok direk gidip teslim olacaksın dedi.bu durumda bize yol parası verilmeyecek mi acaba
  • Nüfus: izmir

Birilerinin 30 binlira verip yattığı yerde 5 ay bile ızdırap a.q.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hendivli

Bende bugün sarı zarfı almaya gittim. Yarım saat sıra bekledikten sonra sıra bana geldi. Görevli memura zarf için geldiğimi falan söledim. Kimliğimi aldı bilgisayardan baktı ve bana sizin askerliğiniz 2014 9. aya kadar tecil edilmiş dedi. Nasıl olur dedim ben Ekim ayında gelip aralık celbi ile askere gitmek için tecili bozdum dedim, sizde o zaman işlemleri yapıp kasım ayı içinde gelip zarfı almamı söylediniz dedim. Tekrar bilgisayara baktı ve evet 10 ekimde tecili bozmak için başvurmuşsunuz ama 11 ekimde askerliğiniz tekrar tecil edilmiş dedi ve bu durumda aralık celbi ile askere gitmeniz imkansız dedi. Biraz duraksadım ve nasıl oluyorda ben tecilimi bozduğum halde askerliğim tekrar tecil edilmiş oluyor diye sordum. Görevli memur bende bilmiyorum bi soralım dedi ve telefonda biriyle görüştü olayı telefondaki kişiye anlattı. Konuşma bittikten sonra memur bana falanca nolu odaya gidip xxxx xxx beyle görüşün dedi ( telefondaki kişi). Odaya gittim meseleyi baştan anlattım beraber bilgisayara baktık benim 10 Ekimde tecili bozduğum görülüyor ancak 11 Eylülde Dicle üniv. Fen bilimleri ensitütüsü tarafından askerliğimin tekrar tecil edildiğini gördük. Adam bana sordu öğrencimisin diye pratiikte hayır ama teorikte evet dedim. Dİcle üni.de yüksek lisansa kayıt yaptığımı ama hiç gitmediğimi ayrıca tecili bozarken görevli memura yük.lisans öğrencisi olduğumu bunun askere gitmeme mani olma ihtimalini sormuştum görevli memurda siz tecili bozduktan sonra mani olmaz demişti. Adamdan da umudu kesince görevli personel başkanı binbşı xxx xx ile görüştüm. o da bana eğer üniversitede kaydın varsa sen tecilini bozduğun an onlar tekrar tecil eder yani askere gitmek için ya üni. öğrenci işlerine dilekçe verip askerlik işlemlerine karışmamasını isteyeceksin yada üni den kaydını sileceksin dedi. Peki dedim aralık celbi ile askerliğe gitmem yalan mı oldu evet dedi. En erken ne zaman gidebilirm dedim peki nisan celbinde gidebilirsin dedi.

Durum bu arkadaşlar ben aralık celbi ile askere gitmeyi çok istemiştim. Tüm arakadaşlarım aralık ayında gidiyor tek başıma kaldım. Yok mu bu arlık celbi ile askere gitmenin bi çaresi. Üniversiteye bak sen yaw kendi kafasına göre benim askerliğimi tecil etmiş.

Hocam başından geçenler kötü olmuş kısmete bak dedim okurken.. Hayırlısı böyleymiş hocam. Sen gönüllerin 349. Dnm. Kısa Dönem ve Yedek Subay Adayısın

• quote:

Orijinalden alıntı: erAn_

quote:

Askerliğini yapmışlara bir sorum var.

Terlik, spor ayakkabı, havlu, çengelli iğne, bot kilidi bunları çantamıza koyup birliğimize gideceğiz. Kapıda aranıp içeri soktuklarımızı nerede muhafaza edeceğiz?

Sivil eşya deposunda mı? Oraya belli saatlerde girme imkanı var mı?

Dolaplarda belli eşyalar belli nizama göre konuyorsa sorun olmaz mı?

Güzel bir soru.
    Misal bunu içeri sokamazsın dediler. El mi koyuyorlar yoksa depoya mı atıyorlar valizimizle?

sivil eşya depoları var. valizleriniz oraya konuyor. en azından bende öyleydi. ancak buralara pek güvenmeyin. mutlaka valizler için kilit alın. kilit en azından üşenme hissi yaratıyor hırsızlar için.
    sivil eşya deposu, belirli saatlerde açılır. ihtiyacınız olan eşyaları alırsınız. askerde kim, nerenin anahtarına sahipse oranın kralı zannetiği için kendini; bu elemanların çeşitli afra tafralarına katlanmak zorunda kalıyorusunuz.

• quote:

quote:

quote:

2 aralıkta Tekirdağ\Çorlu 105.topçu alayında sınava girecek arkadaşlar varsa aramızda toplanalım artık!! sınava az kaldı.

bizde gıdıcez tertıp corluda gırıcekler ayrı bı konu yada grupmu acsak facede fılan

üstadım 2 aralıkta Tekirdağ\Çorlu 105.topçu alayında sınava girecek başka arkadaşlarda varsa Facebook Profil ID'ini buraya yazarsanız buradan sizleri yeni açacağımız gruba ekleyebilirim.

adı fıa varmı grubun lınkı fılan ustune tıklayınca acılıan cınsınden ben aydii fılan anlamamda pek

• bugun şubede sıramızı beklerken genç bir delikanlı geldi saçlar jöleli herşey fiyakalı cebten arabasının anahtarının logosu fırlamış woswos marka yeri gelse delikanlılıkta toz kondurmucak bi tip görevli kadına ben bedelli taksiti yatırmaya geldim nere yatırıyoruz dedi herkes bir anda dumur gibi baktı adama adamın sknde degiliz tabi bu onlara verilmiş hakta ne bilim insan böyle tipleri görüncede askere gitmediklerini yırttıklarını görüncede insanın askerlikten soguyası hevesi şevki kalmıyor dışarda kim bilir nasıl borda bereli laf delikanlısıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noyansosan

bugun şubede sıramızı beklerken genç bir delikanlı geldi saçlar jöleli herşey fiyakalı cebten arabasının anahtarının logosu fırlamış woswos marka yeri gelse delikanlılıkta toz kondurmucak bi tip görevli kadına ben bedelli taksiti yatırmaya geldim nere yatırıyoruz dedi herkes bir anda dumur gibi baktı adama adamın sknde degiliz tabi bu onlara verilmiş hakta ne bilim insan böyle tipleri görüncede askere gitmediklerini yırttıklarını görüncede insanın askerlikten soguyası hevesi şevki kalmıyor dışarda kim bilir nasıl borda bereli laf delikanlısıdır.

ee bosuna dememısler PARAN VARSA RANGE ROVER PARAN YOKSA GAME OVER ... PARA VAR hzuru var mantıgı yapıcak bısı yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

adı fıa varmı grubun lınkı fılan ustune tıklayınca acılıan cınsınden ben aydii fılan anlamamda pek

https://www.facebook.com/pages/105top%C3%A7u-alay%C4%B1-nizamiye/84224044023?ref=ts&fref=ts

böyle bir sayfa buldum!!! oradan irtibatlaşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: noyansosan

bugun şubede sıramızı beklerken genç bir delikanlı geldi saçlar jöleli herşey fiyakalı cebten arabasının anahtarının logosu fırlamış woswos marka yeri gelse delikanlılıkta toz kondurmucak bi tip görevli kadına ben bedelli taksiti yatırmaya geldim nere yatırıyoruz dedi herkes bir anda dumur gibi baktı adama adamın sknde degiliz tabi bu onlara verilmiş hakta ne bilim insan böyle tipleri görüncede askere gitmediklerini yırttıklarını görüncede insanın askerlikten soguyası hevesi şevki kalmıyor dışarda kim bilir nasıl borda bereli laf delikanlısıdır.

bu senin dediğin .ünden korkan zengin pichi bir yawsağun teki zannımca :) böle ibhneler olduğu sürece sen ben onun ..ünün nöbetini tutarız ;) benim kardeşim dediğim bir arkadaşımın 92li kardeşi hakkari şırnak cizre sınır karakoluna düştü ve sen hiç birgünde saçları beyazlayan insan gördün mü he filmlerde görmüşsündür ama bu şahsın babasının birgünde saçları beyazladı öbür ibhneninde saçları jöleli elde anahtarlık sen düşün adaletsizliği he biz yine 155 gün yapıcaz batıda büyük ihtimal rahat rahat :) öbür insan evladının ne günahı varda cizre sınır karakolunda hayatı pamuk ipliğine bağlı olsun ben olsam bahsi geçen jöleli zengin pichine öyle bi laf sokardım ki kimse çıkartamazdı ;)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

https://www.facebook.com/pages/105top%C3%A7u-alay%C4%B1-nizamiye/84224044023?ref=ts&fref=ts

böyle bir sayfa buldum!!! oradan irtibatlaşalım

tertıp burda bı dunya ınsan var bırısı kac sene once askermıs yazmıs bırı usta bırlıgıne gelıom demıs bız nası bulcaz sadece orda sınava gırcek tertıplerı cok kalabalık

• 
Sayfa: önceki 627628629630631
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.