Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (623. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.193.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeşim link için teşekkürler kargo dahil 49 a satıyorlar almak istediğim yerde. verdiğin siteye girdim bu modeli bulamadım 34 e alabilsem süper olacaktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdergin

quote:

Orijinalden alıntı: NoName!

quote:

Orijinalden alıntı: principino

quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

tertip bu saatlerin kapıda ödeme seçeneği var mı önceki sayfalarda bir arkadaş var demişti ama bende bulamadım sadece kredi kartı ile var....

bende göremedim hocam k.kartıyla aldım

Peki site güvenilir mi ben her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum da...

ilk defa sanal pazardan alışveriş yaptım hocam gittigidiyor olsa düşünme al derim ben açıkçası burdan daha önce alıpta eline ulaşan arkadaşlara güvendim .sanal kart oluşturup saatin fiyatı kadar limit ayarla .internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanıyorum sonrada ya limitini sıfırlıyorum yada iptal ediyorum sanal kartı

sanal kart ne oluyor ben hiç öyle bişey yapmadım da ben internette ya hepsiburadadan , ereyon ve lc waikiki den alışveriş yaparım....oralardada sanal kart diye bişey yok benim bildiğim....

Kullanmak istediğiniz kart hangi bankaya ait ise o bankanın internet bankacılığı hizmetinden sanal kart oluşturma işlemini yapıp istediğiniz limiti asıl kartınızdan sanal karta aktarabiliyorsunuz. Alışveriş işleminiz bitince kartınızı iptal edebiliyorsunuz

eywallah hocam saolasın...

• f-91 almayı çok düşündüm ama bu saatin askerlikte dayanacağını düşünmüyorum. 2 günde elimde kırılmasın diye korktum. bu arada casio f91 ler çin malı olarak üretiliyor artık japon malı bulamazsınız. Yani o eski dayanıklı casiolardan olsa bende kefilim ama bulamayız sanırım. Verdiğin linkteki ürüne baktım tertip. Kargoda dahil bu fiyata satması bana biraz ucuz geldi. Piyasada 17 tl altındaki casiolara aldırış etmeyin diyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: propesyonel

bu sabah itibariyle sınav zarfımı güngören şubesinden aldım. neredyese hiç kimseler yoktu . sınava 3 aralıkta çorluda gireceğim . 29.40 tl yol ve iaşe parası aldım.

Bende tam şu anda yeniköy şubeden almak için kuyruğa girdim. Önümde 4-5 kişi var iyiki sabah gelmemişim ;-)

Bu arada sınav yerim küçük yalı olacakmış...

3. Gün gideceğim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben saatsiz gelicem, artık sorunca söylersiniz arkadaşlar :)

bu arada benim boğazlar şişti, gidemedim izmir tepecikteki askeriyeye..
  • Tertipler ne diyorsunuz sınava giderken ne götüreceksiniz? Emanet olayı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

f-91 almayı çok düşündüm ama bu saatin askerlikte dayanacağını düşünmüyorum. 2 günde elimde kırılmasın diye korktum. bu arada casio f91 ler çin malı olarak üretiliyor artık japon malı bulamazsınız. Yani o eski dayanıklı casiolardan olsa bende kefilim ama bulamayız sanırım. Verdiğin linkteki ürüne baktım tertip. Kargoda dahil bu fiyata satması bana biraz ucuz geldi. Piyasada 17 tl altındaki casiolara aldırış etmeyin diyorlar.

Bende 20 senelik f91w var ve pili 18. senede bitti. Sanalpazar.com daki elemandan aldım geçenlerde ve bire bir aynısı yani orjinal. Orjinalin benzetmesi ürünlerden değil. Zaten saatin geliş fiyatının 7,5-8$ civarı olduğunu biliyorum. Kargo ile sürekli çalışan firmaların kargo ücretlerinin de oldukça düşük olduğunu veya belli bir kotadan sonra ücret ödemediğini düşünürsek bu fiyat normal.

quote:

sizce bu saat nasıl orjinal midir acaba...
    http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-klasik-f-91w-kol-saati-ucretsiz-kargo-65368874

Tertip altında japan u yazan ürünler orjinal değil. Sadece u yazması gerekiyor. Bunlar bire bir benzetme olan ürünlerden. 10 lira bile fazla bu ürüne...

• quote:

Orijinalden alıntı: blauzahn

quote:

f-91 almayı çok düşündüm ama bu saatin askerlikte dayanacağını düşünmüyorum. 2 günde elimde kırılmasın diye korktum. bu arada casio f91 ler çin malı olarak üretiliyor artık japon malı bulamazsınız. Yani o eski dayanıklı casiolardan olsa bende kefilim ama bulamayız sanırım. Verdiğin linkteki ürüne baktım tertip. Kargoda dahil bu fiyata satması bana biraz ucuz geldi. Piyasada 17 tl altındaki casiolara aldırış etmeyin diyorlar.

Bende 20 senelik f91w var ve pili 18. senede bitti. Sanalpazar.com daki elemandan aldım geçenlerde ve bire bir aynısı yani orjinal. Orjinalin benzetmesi ürünlerden değil. Zaten saatin geliş fiyatının 7,5-8$ civarı olduğunu biliyorum. Kargo ile sürekli çalışan firmaların kargo ücretlerinin de oldukça düşük olduğunu veya belli bir kotadan sonra ücret ödemediğini düşünürsek bu fiyat normal.

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-klasik-f-91w-kol-saati-ucretsiz-kargo-65368874

Tertip altında japan u yazan ürünler orjinal değil. Sadece u yazması gerekiyor. Bunlar bire bir benzetme olan ürünlerden. 10 lira bile fazla bu ürüne...

eywallah tertip kapıda ödeme şeçeneği denk getirdiğim saati alacağım artık başka türlü olmıyacak...

• quote:

quote:

quote:

quote:

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

tertip bu saatlerin kapıda ödeme seçeneği var mı önceki sayfalarda bir arkadaş var demişti ama bende bulamadım sadece kredi kartı ile var....

bende göremedim hocam k.kartıyla aldım

Peki site güvenilir mi ben her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum da...

Ben de her siteden alışveriş yapmam. Buradaki yorumlar üstüne yaptım.

Ayrıca sanalkart kullanıyorum.

• quote:

Kardeşim link için teşekkürler kargo dahil 49 a satıyorlar almak istediğim yerde. verdiğin siteye girdim bu modeli bulamadım 34 e alabilsem süper olacaktı

Bende goremedim simdi sitede telefonla aradim sordum elimizde yok dediler.Acaba ben hesapli mi almis oldum zarar ettiklerini sanmiyorum ama hediye ceki olayindan sonra kaldirmis olabilirler belki.F91 de cek kullandirmamisti sistem w800 de kullandim.Baska modellere de bakabilirsun hocam 49 u gozden cikardiysan burdan daha hesapli baska model falan da olabilir.Kusura bakma bende alali bi hafta oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: LUFİAN

askerde olan arkadaşlar nasihatte bulunuyorlar kimseyle kavga etmeyin uzak durun filan birisini yer değiştirme yaparken görsek ne olacak gelde kavga etme ben çok asabi bir insanım kendime nasıl hakim olacam bilmiyorum

ben de agresif bir insanım. benzer bi durum başıma geldi. bu gibi şeylerle, özellikle uzun dönemlerin kalabalık olduğu yerlerde dikkatli mücadele etmek gerekli. önce gidip adamı uyar. bir daha dolabımın etrafında seni görmeyeyim falan de. çalınma olayları zaten sıkça oluyor. çok canına tak ederse, bölüğün dolapları ve ikmaliyle kim ilgiliyse (rütbeli) durumu ona anlat.

özellikle eğitim çavuşu olacak arkadaşlara tek tavsiyem, sizi bi asker delirtse bile kesinlikle küçük düşürücü, onur kırıcı hakaretler etmeyin. kesinlikle darp uygulamayın.

• tertipler yukarıda bir arkadaş sormuş cevap alamamış ben de tekrar soruyorum. KPDS 'den yüksek almışsak belirtelim mi? Uzun dönem çıkar mı o zaman? benim KPDS A beyan etmek zorunda mıyım, edersem ne olur? Kısa dönem, şöyle güzelinden Antalya fln turistik yerler gelir mi:) sanki atama gibi sordum yalnız
  • quote:

Tertipler bu spor ayakkabı meselesi orada veriyolar mış zaten illaki bizde götürecekmiyiz götüreceksek beyaz mı olması gerekiyor dün öyle denmişti.benim spor ayakkabılar tamamen lacivert sorun olur mu acaba...

kullandırtmama ihtimalleri yüksek. kendi ayakkabını git çarşıda giy arkadaşım. spor ayakkabıları da sıkça çalınır. buna da dikkat edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: focus78

quote:

Orijinalden alıntı: eser26

quote:

Orijinalden alıntı: focus78

yaw polatlıda ilk gün sınava girecek arkadaşları bir görelim hadi....

Ben ilk gün giriyorum polatlıda.

kardeşim nerden geliceksin aşti veya polatlıda görüşelim istersen askerliğin ilk gününde saflığımızı iki sohbet ederek atalım derim...

Eskisehirden gelicem kardesm.sen nerden geliceksin

• Tertipler bu kpss'de tercih yapıp atanırsak askerde olduğumuzu belirten bir dilekçe yazıp geldiğimizde göreve başlayabilme olayı doğrumudur? Böyle bişey başına gelen varmı?
  • peki saatten memnunmusun kalitelimi ? tipi fena değil fiyatına göre. Su geçirmiyodur inşallah...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blauzahn

quote:

quote:

eywallah tertip kapıda ödeme şeçeneği denk getirdiğim saati alacağım artık başka türlü olmıyacak...

Sizin bileceğiniz iş tabii ki, aynı fiyata sanalpazar da var orjinal olanı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: djcenk18

Tertipler bu kpss'de tercih yapıp atanırsak askerde olduğumuzu belirten bir dilekçe yazıp geldiğimizde göreve başlayabilme olayı doğrumudur? Böyle bişey başına gelen varmı?

Doğru tertip, şurayı http://www.memurlar.net/haber/306285/ okursanız, Devlet Personel Başkınlığı' nın da bilgilerinin olduğu bir yazı var.
  • quote:

peki saatten memnunmusun kalitelimi ? tipi fena değil fiyatına göre. Su geçirmiyodur inşallah...

F91 tarzinda pek kalinligi yok ama cok basit durmuyo.Tabi beklentin dusuk olsun benim boy 1.90 yaklasik 100 kg da olunca kollar da vucuda orantili olarak kalin o yuzden f91 almadim cok kucuk kalir diye.Bunun da cok farki yok ama idare eder iste kayisi falan.Garanti belgesinde belirtmis muslugun altina sok yika su gecirnez sadece dalis icin uygun degil sanirim.Ama test etme cesaretini gostermedim :)

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.