Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (622. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.193.206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: conboo

Merhaba, İstanbul ikamet ve İstanbul'a çıkmış askerlik ne güzel...Evli misin bekar mı? Birkaç tanıdığım vardı evli, İstanbul'da yaptılar yani ikametlerinde...Bana sanki evlilere bu yönde bir uygulama yapılıyor gibi geliyor ama tesadüf de olabilir...
    Ben de evliyim İstanbul bekliyorum... dua ediyorum İnşallah darısı başıma...

Bende forumda okumuştum ikametgahı olup askerliğide istanbula çıkmış olan, keşke bende istanbul da yapsam, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun hocam...
  • Tertipler tabanlık konusunda 35 tl vs. bana göre fazla. Yani askerlik için fazla, orada yer değiştirir vs. içimize oturur sonra. Beğenmediğimiz keçelere kalırız valla oralarda

Ankarada olanlar için sincanda büyük gimsa var bilenler bilir. Oradan dün doğal koyun malzemesinden yapılmış tam kışlık tabanlık aldım. Ayrıca bir katı silikon bir katı koyun malzemesinden üretilmiş. Fiyatı 7.5 lira. Denedim ısıtması süper. Rahatlığı da orta derecede. 2. Katta ayakkabı reyonunun oralarda ara bir reyon var orada satılıyor. Bir kaç çeşit daha var. Fiyatlarda ortalama derecede. Sanırım en pahalısı 20 liraydı. Birde batıkentte var gimsa orada da satılıyor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Hergün traş olayı sakat benim için.Ben ne zaman traş olsam yüzüm kızarır leke leke kızarıklıklar olur ve yarım saat geçmez.Her sabah dayak yemiş gibi ortalıkta dolanacağım.Bu duruma bir çare yok mu?

Benimde aynı durumdaydı traş konu olunca genel bi yazayım dedim tertip Ben çözümü pudrada buldum traş olduktan sonra yüzündeki su damlalarını havluyla aldıktan sonra avucuna az bişey pudra döküp surata sıvarsan bütün yanma hissi anında geçiyor tahriş olan yerdeki kızarıklıkları alıyor Birde istanbul da oturan arkadaşlara tavsiyem benim bildiğim üsküdarda ki mağazası ama internetten bakarsanız rossman diye bir mağaza var gratis watsons gibi kozmetik parfüm üzerine bir yer fakat Alman menşeili bütün ürünleri özellikle traş bıçaklarını tavsiye ederim hem fiyatı çok uygun hemde hiçbir şekilde hassas ciltlerde bile kızarıklık,tahriş yapmıyor bunun dışında genel olarakta yanımızda götüreceğimiz yara bandı,nemlendirici,ayak spreyi gibi şeylerde de kendi markalı ürünlerinin fiyatları genel geçer markalara göre (nivea gibi ) bayağı uygun aklınızda bulunsun

• quote:

Orijinalden alıntı: conboo

Merhaba, İstanbul ikamet ve İstanbul'a çıkmış askerlik ne güzel...Evli misin bekar mı? Birkaç tanıdığım vardı evli, İstanbul'da yaptılar yani ikametlerinde...Bana sanki evlilere bu yönde bir uygulama yapılıyor gibi geliyor ama tesadüf de olabilir...
    Ben de evliyim İstanbul bekliyorum... dua ediyorum İnşallah darısı başıma...

ya torpil vardır ya da milyonda bir rastlanan bir şans, evlisiniz diye ikamet ettiğiniz yere çıkmazsınız. moral bozmak adına söylemiyorum ama çok duyuyoruz evli olup şehit düşen askerlerimizi. tsk evliliğe bakmıyor. inşallah dualarınız kabul olur da istanbul'a çıkarsınız.
  • tanıdıklarımın hergangi bir torpili yoktu onu biliyorum..ama tabii nasip kısmet meselesi...
  • arkadaşlar 2013 ağustosunda askerlikle ilgili yeni sistem geliyormuş yeni sistem hakkında bilgisi olan var mı?
    neler değişecek nasıl olacak hakkında ???

yada şöyle söyleyeyim aöflü yeni sistemde yedek subay olma şansı biraz daha mı artar yoksa hiç mi olmaz bilgisi olan var mı?

tektip askerliğin yeni sistemle alakası var mı?
  • Tertipler bu spor ayakkabı meselesi orada veriyolar mış zaten illaki bizde götürecekmiyiz götüreceksek beyaz mı olması gerekiyor dün öyle denmişti.benim spor ayakkabılar tamamen lacivert sorun olur mu acaba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoName!

quote:

Orijinalden alıntı: principino

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

tertip bu saatlerin kapıda ödeme seçeneği var mı önceki sayfalarda bir arkadaş var demişti ama bende bulamadım sadece kredi kartı ile var....

bende göremedim hocam k.kartıyla aldım

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

tertip bu saatlerin kapıda ödeme seçeneği var mı önceki sayfalarda bir arkadaş var demişti ama bende bulamadım sadece kredi kartı ile var....

Peki site güvenilir mi ben her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum da...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki site güvenilir mi ben her siteden kredi kartıyla alışveriş yapmıyorum da...

ilk defa sanal pazardan alışveriş yaptım hocam gittigidiyor olsa düşünme al derim ben açıkçası burdan daha önce alıpta eline ulaşan arkadaşlara güvendim .sanal kart oluşturup saatin fiyatı kadar limit ayarla .internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanıyorum sonrada ya limitini sıfırlıyorum yada iptal ediyorum sanal kartı

• quote:

Orijinalden alıntı: JETAACK

arkadaşlar 2013 ağustosunda askerlikle ilgili yeni sistem geliyormuş yeni sistem hakkında bilgisi olan var mı?
    neler değişecek nasıl olacak hakkında ???

yada şöyle söyleyeyim aöflü yeni sistemde yedek subay olma şansı biraz daha mı artar yoksa hiç mi olmaz bilgisi olan var mı?

tektip askerliğin yeni sistemle alakası var mı?

Celp dönemleri 3'ten 4'e çıkacak. (Şubat-Nisan-Ağustos-Kasım) Yedek subaylık sınavı kalkacak ve merkezden kimin ne olacağı belirlenecek.

Bence zaman içinde yedek subay ihtiyacı en az seviyeye indirgenecektir. Çünkü Tsk hem tek tip askerlik hemde profesyonel ordu görüşünde. Dışarıdan yedek subay almak yerine bu ihtiyacı içeriden karşılayabilirler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Güvenilir hocam gold kuruluşu site ben çok alışveriş yaptım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilk defa sanal pazardan alışveriş yaptım hocam gittigidiyor olsa düşünme al derim ben açıkçası burdan daha önce alıpta eline ulaşan arkadaşlara güvendim .sanal kart oluşturup saatin fiyatı kadar limit ayarla .internetten alışveriş yaparken sanal kart kullanıyorum sonrada ya limitini sıfırlıyorum yada iptal ediyorum sanal kartı

sanal kart ne oluyor ben hiç öyle bişey yapmadım da ben internette ya hepsiburadadan , ereyon ve lc waikiki den alışveriş yaparım....oralardada sanal kart diye bişey yok benim bildiğim....

• Arkadaş amma özendiniz yok orijinal casio, yok bilmemne. Düğüne mi gidiyosunuz askere mi? Sivilde kıyıda köşede kullanmadığınız tırt saatiniz varsa götürün gitsin boşa masraf yapmayın.
  • bu sabah itibariyle sınav zarfımı güngören şubesinden aldım. neredyese hiç kimseler yoktu . sınava 3 aralıkta çorluda gireceğim . 29.40 tl yol ve iaşe parası aldım.

• ne saat muhabbetiymiş arkadaş. 15 gündür saat muhabbeti dönüyor.

orada tek derdimiz saat olsa keşke
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sanal kart ne oluyor ben hiç öyle bişey yapmadım da ben internette ya hepsiburadadan , ereyon ve lc waikiki den alışveriş yaparım....oralardada sanal kart diye bişey yok benim bildiğim....

Kullanmak istediğiniz kart hangi bankaya ait ise o bankanın internet bankacılığı hizmetinden sanal kart oluşturma işlemini yapıp istediğiniz limiti asıl kartınızdan sanal karta aktarabiliyorsunuz. Alışveriş işleminiz bitince kartınızı iptal edebiliyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

karar verdim en sonunda bunu alıyorum http://urun.gittigidiyor.com/mucevher-saat/casio-w-800hg-digital-kol-saati-10-yil-pil-omru-65222924?ggap_s=Criteo&ggap_m=Criteo&ggap_n=Criteo&ggap_c=urun&mpch=ads&scxid=14489-146659-2357-0

Saatinadresi.com dan aldim bu saati hocam kargo dahil 34 tl arkadasinizi daver ediyorsunuz 10 tl indirim ceki veriyorlar ve kullandiginizda 34 e geliyo.Fatura ve garanti belgesi onayli sekilde orjinal kutusunda geldi bilgine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tek derdimiz bu sorunlar olur inşallah tertip. biran önce askerlik gelsinde gideyim. 12 aralığı BEKLEMEK askerliği yapmaktan daha stresli gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.