Şimdi Ara

349. DÖNEM (12 ARALIK 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26.093
Cevap
153
Favori
1.193.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yakın zamanda Ümraniye şubeye gidip malum sarı zarfı alacak olan var mı tertipler ben almaya gideceğim nihayet
  • arkadaşlar çalınacak şeylere çok para vermemenizi öneririm.
  • askerde olan arkadaşlar nasihatte bulunuyorlar kimseyle kavga etmeyin uzak durun filan birisini yer değiştirme yaparken görsek ne olacak gelde kavga etme ben çok asabi bir insanım kendime nasıl hakim olacam bilmiyorum
  • Tertipler aıra var ama çok değil. Denetlemeye denk geldim sivil memurlar bile hazırola geçti yıldızlar çelenkler falan samanyolu gibiydi ortalık. Kayan yıldızlardan bir kaç tane denk getirsek en azından yüzbasi olurdum

Konak şubede ki bayan çok süper neşeli pozitif yardımseverdi. İşlemler imza bekleme yüzünden yaklaşık 1 saat sürdü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

quote:

Orijinalden alıntı: Svquare

Eveett nihayet misafirlerimiz oturmaya karar vermiş ki başabaş gidiyoruz artık

17 kayıtlı üye, 17 misafir

Sınavın açıklandığı zaman kaça kaç olacak acaba?

Site kafayı yemezde sağlıklı bir şekilde forumu kullanabilirsek (Sanmıyorum ki böyle olsun, kesin site kafayı yer) 250 kayıtlı üye 50 misafir olur tahminimce.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus78

yahu bide kim nerde sınava girecek nerden gelicek bunları bi listelesekte organize olsak tertiplerim.......

Tertip https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFua0ZHQ2FGdjR0YzhCakNodnJWM2c6MQ#gid=0 buradaki formu doldur sonra devamında gelen sayfadaki listeye göz gezdir. Yaklaşık bir haftadır liste yapar durumdayız

• quote:

Orijinalden alıntı: NoName!

quote:

Orijinalden alıntı: Niyet 0070

quote:

Orijinalden alıntı: principino

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

1 adet sonunda ben de sipariş verdim.

tertip kredi kartı ile mi verdin yoksa kapıda ödeme ile mi ?

Kredi kartı tertip. Karta peşin seçeneği yoktu, 2 taksitle aldım.

En başta PEŞİN diye seçenek var. Kapıda ödeme seçeneği o değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

günaydınn tertipler , fena kaptık şifayı

Tertip aman dikkat et kendine. Teslim olana kadar toparla yoksa zor günler bekliyor...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NoName!

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: principino

arkadaşlar konyadaki saatçinin stoklarda 3 tane gözüküyor şu anda ben sipariş verdim almak isteyen arkadaşlar için link

1 adet sonunda ben de sipariş verdim.

tertip kredi kartı ile mi verdin yoksa kapıda ödeme ile mi ?

Kredi kartı tertip. Karta peşin seçeneği yoktu, 2 taksitle aldım.

En başta PEŞİN diye seçenek var. Kapıda ödeme seçeneği o değil mi?

tertip onu işaretliyorum ama ondan sonra nereye basıp alışverişi bitireceğim onu bulamadım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: blauzahn

quote:

yahu bide kim nerde sınava girecek nerden gelicek bunları bi listelesekte organize olsak tertiplerim.......

Tertip https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDFua0ZHQ2FGdjR0YzhCakNodnJWM2c6MQ#gid=0 buradaki formu doldur sonra devamında gelen sayfadaki listeye göz gezdir. Yaklaşık bir haftadır liste yapar durumdayız

Tertip,

Listeyle ilgili bir mesaj görüyorum, devamını okuyayım belki biri cevap vermiştir tekrarlamayayım diye. Hemen olaya el atmış oluyorsunuz

• Halen bir Uşak'lı yok mu aramızda tertipler
  • Bu arada çanakkaleden benden başka yok heralde
  • S.A. tertipler,bayadır uğramıyordum sayfamıza,bende sevk belgemi aldım kısmet olursa 1 aralıkta MAMAKTA sınava gireceğim,kırıkkaleden mamaka gidecek olan devrem var mı ?????
  • quote:

quote:

Tertipler bu formdaki diğer bilgiler kısmına telefon numaralarımızı yazsaydık daha iyi olmazmıydı?

• Merhaba, İstanbul ikamet ve İstanbul'a çıkmış askerlik ne güzel...Evli misin bekar mı? Birkaç tanıdığım vardı evli, İstanbul'da yaptılar yani ikametlerinde...Bana sanki evlilere bu yönde bir uygulama yapılıyor gibi geliyor ama tesadüf de olabilir...
    Ben de evliyim İstanbul bekliyorum... dua ediyorum İnşallah darısı başıma...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conboo -- 20 Kasım 2012; 12:25:47 >
  • quote:

quote:

quote:

Tertip,

Listeyle ilgili bir mesaj görüyorum, devamını okuyayım belki biri cevap vermiştir tekrarlamayayım diye. Hemen olaya el atmış oluyorsunuz

Valla hep bana denk geliyor. Sanki içinden cımbızla seçiyorum

• Arkadaşlar optik formdaki yabancı dil bölümünü doldurmak iyi midir? Doldurursak yedek subay olma ihtimalimiz artar mı?
  • Tertipler gitmeden discovery chanelde yayınlanmış ULTIMATE WEAPONS(HARIKA SILAHLAR) belgeselini izlemenizi tavsiye ederim. 6 bölümden oluşuyor. Muhtemelen bize emanet edilmeyecek kadar değerli 6 farklı alanda en iyi 10 silahı tanıtıyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Svquare

quote:

quote:

Tertipler bu formdaki diğer bilgiler kısmına telefon numaralarımızı yazsaydık daha iyi olmazmıydı?

İsteyen yazabilir ama bana göre sakıncalı. Orada dh kullanıcı isimleri var, isteyenler burada bire bir temas kurup telefon numaralarını birbirleriyle paylaşabilirler.

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.