Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
728.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gevezze

Vay arkadaş geçmiyor vakit... Hala iş'ten çıkmadığım halde geçmiyor, bir de erken ayrıl diyorlardı. O zaman hiç geçmezdi :)

Geçer geçer buda geçer kardeşş az dişini sık yaw su koyverme daa yolun başındasınız
  • Slm beyler Agustos 23 de normal er olarak askere gidiceğim ne zaman gidiceği e- devlet te ne zaman açıklanır yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaTaL_ErroR_44

quote:

Vay arkadaş geçmiyor vakit... Hala iş'ten çıkmadığım halde geçmiyor, bir de erken ayrıl diyorlardı. O zaman hiç geçmezdi :)

Geçer geçer buda geçer kardeşş az dişini sık yaw su koyverme daa yolun başındasınız

yok müdür su koyvermem yahu. şirkette yapacak işte kalmadı :) takılıyorum öyle sabahtan akşama facebook, twitter, DH :) Çalıştıklarımıza saysınlar birazda :)

• quote:

quote:

quote:

yok müdür su koyvermem yahu. şirkette yapacak işte kalmadı :) takılıyorum öyle sabahtan akşama facebook, twitter, DH :) Çalıştıklarımıza saysınlar birazda :)

Sen gene eysin ya ben:(
    Askerden geldik bittide ne oldii:D
    Şimdi sabahtan akşama masa başında zaman öldürmece:S
    Dertlerin biri bitti derken diğeri başlıyor maalesef:D
    Askere gidince işi ararsın askerden gelince işe girince bu sefer askerliği ararsın bu işler böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: cega

quote:

Orijinalden alıntı: BarGol

eee beyler zaman yaklaşıyor. mersinden adanaya gidecek olan varsa yazsın bakalım :)

ben varim :)

mersinin neresindensin?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Askere gidince işi ararsın askerden gelince işe girince bu sefer askerliği ararsın bu işler böyle

İş mi bulamadın sen naptın kardeş? Senin meslek ne ?

Valla patron'la konuştum, dönünce de inşallah aynı yerde devam edicem ama hayırlısı bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İş mi bulamadın sen naptın kardeş? Senin meslek ne ?

Valla patron'la konuştum, dönünce de inşallah aynı yerde devam edicem ama hayırlısı bakalım.

Yok yaw bende çalısıyorumda iş sıkıcı Bil. müh. olarak bi şirkette çalısıyorum ama akşama kadar yatış yaw:D
    Yazılım geliştiriyorumda ama zamanımın %95i yatarak geçiyor nette dolaşa dolaşa beynim sulanıyor yaw:S
    Face engelli hotmail engelli bi DH'ye girebiliyorum burda takılıyorum bende öyle bi yandan da iphone'da film izliyorum şuan ki zaman geçsin orucum zaten
    Askeriyeyi özler gibi oluyorum bazen yaw orda daa rahattım sankim

• işten gelip çantayı alıp ordan askere gidicem gibi görünüyor.

saat konusunu tekrar canlandıralım , alın size tavsiye

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=58837&urun=
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

işten gelip çantayı alıp ordan askere gidicem gibi görünüyor.

saat konusunu tekrar canlandıralım , alın size tavsiye

http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=58837&urun=

Bu saatin o fiattan o fiata düşmesi normalmi acep:D
    %90 çakma gibi görünyorss

• hepsiburada.com da daha ucuz
  • Öncelikle herkese şimdiden hayırlı tezkereler.12 ağustosta bende askerim.1 sorum olcak sizlere sınava sakallı gitsek oluyormu?işten 1 hafta önce ayrıldım ve yıllardır sakal bırakamıodum şimdi sakal bıraktım ve kesmek koycak hiç değilse sınavda kesmesek olmazmı:DBilenler cevaplarsa sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghorkem

Öncelikle herkese şimdiden hayırlı tezkereler.12 ağustosta bende askerim.1 sorum olcak sizlere sınava sakallı gitsek oluyormu?işten 1 hafta önce ayrıldım ve yıllardır sakal bırakamıodum şimdi sakal bıraktım ve kesmek koycak hiç değilse sınavda kesmesek olmazmı:DBilenler cevaplarsa sevinirim teşekkürler

Ben sakallı gitmiştim ama çok abartıda bırakma sakata girmesin sonra
  • saat konusuna bu kadar kafanızı takmayın ayrıca buradan 20 30 tl verip almayın göreceksiniz ki birliğe gittikten sonraki ilk çarşı izninde işportacılardan 5 10tl ye çok şekil ve ucuz çin malı saatler göreceksiniz zaten içerde illaki çalınıyor casio saatler birbirine benzediği içinde o benim diyemiyosun hiç olmazsa farklı bir saat alırsanız çalınma riski olmaz yada çok ucuz diye kimse çalmaz.

Ben 341.dönem asteğmen olarak size gayet net birşey söyleyeyim bu çalınma olaylarına karşı askeriyedeki tutumu rahat anlarsınız askeriyede çalınma oluyor daha doğrusu yer değiştirme teğmene yada yüzbaşıya bile çıksanız size diyecek ki sende yap yoksa bitmez askerlik diyecek o anki ruh halindeyse %90 kapıdan döneceksiniz kalan %10luk durumda ise size soracak ismin yazıyor mu diyecek ismin yazıyorsa geri alma şansın var ama burada teğmenin tavrı önemli ki genelde çalıntı fakirler ve uzun dönemler tarafından yapıldığı için adamları rencide etmemek için hiçbir teğmen uğraşmaz.. Sonra sizde zamanla o yolun yolcusu olacaksınız. Çalmayın isteyen varsa vereyim olayıda ilk haftadan sonra yalan olur. Göreceksiniz ki kimse kimseye askerlikte günahını vermez. Kimse de gelip istemez. Kaybolan eşyalar kaybolan botlar çantalar vs. yani burada atıp tutmaya gerek yok şöyle yaparım böyle yaparım. Ya birtane alıp koyacaksınız kendi ihtiyaçlarınızın çalınmasını önlemek için yada illaki çalınacak. yapacak birşey yok bu konuda. Zamanla sizde başlarsınız zaten

• arkadaşlar teslim olma tarihi ne zaman açıklanır? sizce 13 ağustos mu yoksa bayramdan sonraki bi tarih midir?elinde kesin bilgisi olan var mı?

Bu arada beni de listeye ekleyin da coolfear(istanbul/erenköy) ağustos kısa/uzun dönem
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntk

saat konusuna bu kadar kafanızı takmayın ayrıca buradan 20 30 tl verip almayın göreceksiniz ki birliğe gittikten sonraki ilk çarşı izninde işportacılardan 5 10tl ye çok şekil ve ucuz çin malı saatler göreceksiniz zaten içerde illaki çalınıyor casio saatler birbirine benzediği içinde o benim diyemiyosun hiç olmazsa farklı bir saat alırsanız çalınma riski olmaz yada çok ucuz diye kimse çalmaz.

Ben 341.dönem asteğmen olarak size gayet net birşey söyleyeyim bu çalınma olaylarına karşı askeriyedeki tutumu rahat anlarsınız askeriyede çalınma oluyor daha doğrusu yer değiştirme teğmene yada yüzbaşıya bile çıksanız size diyecek ki sende yap yoksa bitmez askerlik diyecek o anki ruh halindeyse %90 kapıdan döneceksiniz kalan %10luk durumda ise size soracak ismin yazıyor mu diyecek ismin yazıyorsa geri alma şansın var ama burada teğmenin tavrı önemli ki genelde çalıntı fakirler ve uzun dönemler tarafından yapıldığı için adamları rencide etmemek için hiçbir teğmen uğraşmaz.. Sonra sizde zamanla o yolun yolcusu olacaksınız. Çalmayın isteyen varsa vereyim olayıda ilk haftadan sonra yalan olur. Göreceksiniz ki kimse kimseye askerlikte günahını vermez. Kimse de gelip istemez. Kaybolan eşyalar kaybolan botlar çantalar vs. yani burada atıp tutmaya gerek yok şöyle yaparım böyle yaparım. Ya birtane alıp koyacaksınız kendi ihtiyaçlarınızın çalınmasını önlemek için yada illaki çalınacak. yapacak birşey yok bu konuda. Zamanla sizde başlarsınız zaten

kardeş iyi diyonda. madem üstler bu duruma göz yumuyor o zaman askerin orda kepi çalınsa botu çalınsa bir anda içtima olayları olsa ne olacak fırcanın tillahını yiyecek komutandan. eşyası çalınan askere yazık değilmi diyorsun ki sizde öyle olacaksınız , ee o anda çalınan eşyasını gidip çalmak için veya yer değiştirme ne ise adı bulamaz ise ne olacak belkide dayak yiyecek yani bir yandan çalan kişi rencide olmasın diye mağdur olan asker hem eşyası çalınacak hem azar yiyecek ondan sonra gelde askerde sabırlı ol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 20 Temmuz 2012; 18:11:25 >

• quote:

Valla zaman su gibi akip gidiyo bana gore :D Calistigim icin sanirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bizim yemin törenimız ayın kaçında olacak birde yemin töreninden sonra hemen usta birliğine mi geçeceğiz galiba genelde gittiğimiz yerin ilçelerine dağılıyoruz genellikle
  • Benide ekleyin listeye, Ağustos da askerim uzun dönem olarak askere gidiceğim yer e-devlette yazmıyordu,sülüs eve posta yoluylamı gönderiyorlar bizmi askeriyeden alıyoruz? Lütfen yardımcı olun hacılar :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webmasterrizmir

quote:

Orijinalden alıntı: cntk

saat konusuna bu kadar kafanızı takmayın ayrıca buradan 20 30 tl verip almayın göreceksiniz ki birliğe gittikten sonraki ilk çarşı izninde işportacılardan 5 10tl ye çok şekil ve ucuz çin malı saatler göreceksiniz zaten içerde illaki çalınıyor casio saatler birbirine benzediği içinde o benim diyemiyosun hiç olmazsa farklı bir saat alırsanız çalınma riski olmaz yada çok ucuz diye kimse çalmaz.

kardeş iyi diyonda. madem üstler bu duruma göz yumuyor o zaman askerin orda kepi çalınsa botu çalınsa bir anda içtima olayları olsa ne olacak fırcanın tillahını yiyecek komutandan. eşyası çalınan askere yazık değilmi diyorsun ki sizde öyle olacaksınız , ee o anda çalınan eşyasını gidip çalmak için veya yer değiştirme ne ise adı bulamaz ise ne olacak belkide dayak yiyecek yani bir yandan çalan kişi rencide olmasın diye mağdur olan asker hem eşyası çalınacak hem azar yiyecek ondan sonra gelde askerde sabırlı ol

çaldırmayacaksın kardeş. Unutmaki bugun adalet sisteminde bile bir adamın arabasının camını patlatan biri ifadesinde çantası koltuğun üstünde duruyordu dayanamadım camı kırdım dedimi suça teşvik indirimi alıyor. Yani sen eşeğini sağlama alıcan. Milletin gözüne sokmıycan. Sahip çıkacaksın.

Silikon tabanlığın mı var yastığının altına koyacaksın bu kokuyo ya diyip botun içine koyarsan uçar o. Traş aletlerini şampuanını herşeyini çantana koyup kitleyeceksin. Askerde zaten size gidince orada herşeyi verecekler don atlet çorap aklına gelen ne varsa ihtiyaç olan. E haliyele siz bi ton doldurup yanınızda götürüseniz o çantanın içine sığmayacak dolayısyıla ya size o verdikleri çantayı kitleyemeyeceksin yada dolaba koyacaksın. O zamanda çantayı kilitmek için muhakkak birşeyleri gidip dolaba koyacaksın o zaman koyduğun herşey çalınır. Kepi botu geç parkayı palaskayı çalan var. En çok çalınma olayları ustalıkta olur derler ama; en büyük çalınmalar acemide olur. Neden? çünkü herkes acemliğe yararlı yarasız herşeyi doldurup getirirde ondan.

Şunu da söyleyeyim askerde çalınma caizdir. Öyle asarım keserim vururum indiririm gibi olaylara hiç girmeyin zaten kısa dönem gideceksiniz daha ustaya ayrılır ayrılmaz uzun kısa ayrımı olacak sonra millet size bilenir. Yavuz hırsız ev sahibini bastırır hesabı yani. Acı ama gerçek. Kısa dönem rahattır ama bir olay çıktımı teğmeninden bölük komutanına herkes uzun dönemi kollar. Bende öyle yaptım herkes öyle yapar.BEnim dolaştığım yerlerde bu tür olaylar hep görmezden gelindi veya sende yap denildi sahip çık denildi hep çalanda değil çalınan da suç arandı. O yüzden mümkün meretebe sahip çıkacaksınız arkadaşlar.Çok para götürmeyin yanınızda ilk zamanlar genelde paralar çalınır eşyadan çok. Hatta banka kartıyla gidin duruma göre çekip kullanın.

bu gibi hallerin başınıza gelmemesi için çavuşluğu tercih edebilirsiniz. Çavuş olanın eşyası çalınmaz. ama milletin eşyasıda çalınırsa gider hesap verirsiniz gerçi acısını çok pis çıkarır tabi bulursa kimin yaptığını.

• acemi birliğinde oruç tutulabilir mi? pek zannetmiyorum ama ilk defa bu sene yarım yamalak olacak merak ettim..
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.