Şimdi Ara

347. DÖNEM (AĞUSTOS 2012) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI-Güncel Liste ilk Mesajda (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.743
Cevap
96
Favori
728.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee beyler zaman yaklaşıyor. mersinden adanaya gidecek olan varsa yazsın bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nidal

bende karsta öğretmenim, istanbulda sınava giricem inşallah, hepimizin Allah yardımcısı olsun.

iznimizi ustalıkta kullanabiliyoruz değil mi, mesela eylül sonu ben 1 hafta izin alabiliyorum?
    dağıtım iznine çıkmaktan daha mantıklı geliyo bana, hem usta birliğimizi de görüp izne ayrılmak eğer böyle bi hak varsa

kıbrısta usta birliğin gelirse mantıklı değil çok zorunlu olmadıkça ama 12 gün izin hakkın var yanılmıyorsam dağıtım izni kullanmazsan
  • Hepimize şimdiden hayırlı tezkereler
  • slm arkadaşlar mehmetçik dersaneleri kapatıldı diye bir söylenti var doğruluğu nedir acaba. özellikle ağustosta askere gidecekler için çok önemli bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilir mi?
  • Hayırlı ramazanlar kardeşler.
  • beyler bi kapak fotografı lafı geçiyordu noldu o :)
  • kaldı 23 gün bitermi la bu askerlik..hayırlı sahurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

beyler bi kapak fotografı lafı geçiyordu noldu o :)

Konunun ilk mesajında mevcut. Veyahttps://www.facebook.com/347DONEMASKERLIK adresinden bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi l EFE l -- 20 Temmuz 2012; 2:42:14 >
  • tum 347 lılere hayırlı ramazanlar..rabbım bu guzel gunlerı anlayarak ve yasayarak ıdrak etmeyı nasıp etsın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sarı zarf elimde. ben de listedeyim.
  • Beyler bu bonservis olayi nasil oluyor sormasi ayip?

Iletisim sinema mezunuyum, fotografta yuksek lisans yapiyordum tez asamasinda dondurdum agustosta gidebilmek icin,

Basin,ajans ve dergiler icin cekim yapiyorum. Bonservis isini halledip gitme ihtimalim ve beni fotografci yapma ihtimalleri nedir nasil olur?

Ulen baya baya gidiyoruz ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodal

kaldı 23 gün bitermi la bu askerlik..hayırlı sahurlar

Biz gelmeden bitirmiş olacaksın
  • bizde aldık meşhur sarı zarfı :)

yabancı şubeden alacaklar diplomanızın orjinali mutlaka yanınızda olsun(ve 4 adet fotokopisinı aldılar)...gerçi kendi şubesinden alırkende diploma isteniyor diyenler var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usb2.0 -- 20 Temmuz 2012; 14:03:29 >
  • Herkese hayırlı ramazanlar devreler... :)

343'de askere giden arkadaşla görüştüm dün, götürdüğü kitapları nizamiye'de almışlar, 3 gün sonra falan geri alabilmiş. Tek tek bakılıp, onaylandıktan sonra teslim ediyorlarmış.
  • Arkadaşlar 1 ağustosta çorlu 5. kolordu komutanlığına sabah 05:00 - 06:00 sularında sınava girmek için kendi aracımla çorluya gidicem. aracımda 4 kişilik yer var gelmek isteyen olursa kişi başı 20 tl (gidiş 10 tl dönüş 10 tl ) benzin paramı karşılamak suretiyle götürebilirim. Bağcılar da oturuyorum yakın olan arkadaşlar pm den msj atarlarsa sevinirim.
  • -Kirli , Temiz poşeti
    -Elbise jelatini
    -Çamaşır filesi
    -Ayna
    -Çengelli iğne 10 ad. falan
    -Traş vs. kutusu
    -Dikiş seti
    -Boyundan asılabilen cüzdan

Toplam 20 TL

Alt - üst iç çamaşırı takımı 6 TL dedi.Kadıköy de bu fiyatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustiki212

quote:

Orijinalden alıntı: nignig

quote:

Orijinalden alıntı: streptokokk

Konyada olupta agustosta askere gidecek var mı?

Ben Konya dan gideceğim kardeş giden üç-dört kişi daha var forumdan bildiğim kadarıyla

ben varım efe var sanırım. ana sayfadaki listede 4-5 kişi var..

Alıntıları Göster
    Konyada olupta agustosta askere gidecek var mı?

Ben Konya dan gideceğim kardeş giden üç-dört kişi daha var forumdan bildiğim kadarıyla

ben varım efe var sanırım. ana sayfadaki listede 4-5 kişi var..

bi ara görüşelim eger herkes calısmıyosa, ben asker alısverişi yapmadım nereden yapılır onu da bilmiyorum Konyaya 1 sene oldu geleli; bilgi alısverişi yapalım uzun dönem isteyen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

quote:

Orijinalden alıntı: kodal

kaldı 23 gün bitermi la bu askerlik..hayırlı sahurlar

Biz gelmeden bitirmiş olacaksın

Siz gitmeden çıkış zor onlara
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

-Kirli , Temiz poşeti
    -Elbise jelatini
    -Çamaşır filesi
    -Ayna
    -Çengelli iğne 10 ad. falan
    -Traş vs. kutusu
    -Dikiş seti
    -Boyundan asılabilen cüzdan

Toplam 20 TL

Alt - üst iç çamaşırı takımı 6 TL dedi.Kadıköy de bu fiyatlar.

Bence herşeyi almayın o jelatin falan fistan orda da var daa ucuza askeriyenin içinde herşey mevcut be kardeşim birde şöyle birşey var sizin dedeleriniz siz gidince terhis olacaklar onların jelatilerinide alırsınız askılıklarını falan alabilirsiniz bence acele etmemekte fayda var ben almamıştım mesela giderken o saydıklarının hepsi askeriyenin içindeki kantinde 10 lira tutmamıştı bile bilginize....

• İlla sabit görev şart değil denmiş ama sabit görev şart beyler. Sabit görev olmayınca bütün angarya işlere gidersiniz. Ahmet oraya gel, mehmet buraya git... Gece gündüz nöbet manyağı olursunuz. Nöbet tutmak gibi bir hobiniz varsa bilemem... 5'den sonra 3 saat eşofman giymek için bütün gün güneşin altında eğitim yapmak hiç eğlenceli değil. Orada sürün-kalk yapacağıma ofis de rahat rahat yazıcılık yapmayı tercih ederim.
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.