Bildirim
345in god tier level itme momentum sorusu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
E? -
cevap d mi hocam? -
cevap E hocam momentum değişimi =m.ΔV = m.a.Δt ise a'lar eşit ve gsinα, ve t ler eşit m ler zaten eşit oranlarsan 1 olur kolay gelsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhrkydln -- 15 Nisan 2020; 20:5:17 > -
hocam t ler nasıl eşit ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cisimler aynı anda çarpışır iki cisim farklı bir zamanda çarpışamaz harekete aynı anda başlıyorlar geçen süre eşit -
A ?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
yerçekimi ivmesi var eşit, aynı ayna bırakıldığına göre çarpışana kadar geçen süre eşit t ler de eşit buradan, hızlanma miktarları a ve t ile orantılı a ve t eşitti v ler de eşit, kütleleri de eşit verilmiş. 1 2 3 4
hocam Vson bir işimize yarar mi burda?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 15 Nisan 2020; 20:12:2 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar V’ler nasıl eşit yav? Hızlar farklı yönde olduğu için V eşit değildir. Cevap bence D
edit: oran soruyor yönle işimiz yok arkadaşlar doğru söylemiş büyüklükler eşit olduğu için birbirini götürür cevap E olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sütursatır -- 15 Nisan 2020; 20:16:41 >
dostum son hızı bulman bu soruda bir şeyi ifade etmez hızlarındaki değişim ve dolayısıyla ivme ve geçen zamanlarla işlem yapmamız yeterli olur momentumların sayısal değerini isteseydi o zaman vsonu bulmaya çalışırdık ki soru bunla alakalı bir bilgi vermemiş -
dostum hızlar eşit değil hızların değişimi eşit zaten soruda momentum değişimlerini oranlamış :) -
aynen az önce farkettim. eyvallah hocam
-
-
anladım hocam sağol -
anlaşıldı hocam teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X