Şimdi Ara

345in en balon yayın olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• fizik ve matematik kitapları baya kaliteli bence.

• kazanamaz değil de çok bir esprisi yok ben 2019da kazandğım yıl çözmüştüm bende hayranlık uyandırmadı ama çözülmesi de şart değil işler yayınevinin kitapları daha güzel bir de 3 d yayınları 

• laplasyen kullanıcısına yanıt
    video çözümleri kötü. bir de başka yayında bulamayacağın bir şey sunmuyor ama diğer kitaplardan daha pahalı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • denemeleri güzel kaliteli bence fakat kesinlikle çözülmeli çözülmeden asssla sınava girilmemeli bir yayın değil. sbleri çok balon bence

• Ben hazırlandığım sene sınava en yakın ve benim de en çok faydalandığım yayınlardan biriydi 345.
    Çizgisini bozmamışsa eğer bence çok kaliteli bir yayınevi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesinlikle kalitesiz değil kitapların %70 i kitap dolsun diye gelişi güzel olsa da ortalama bir yayınevi ama kesinlikle bu kadar reklam edilecek bir yayın değil. 11. sınıfken bile her yerden 345 tyt matematik duyuyordum. yeni nesil soru diye whatsapp konuşmasına kelime koyup atıyorum on üç eşittir on üç diyip 13=13 diyebilmemizi bekliyorlardı buna yeni nesil falan diyorlardı baktım onlar bile zorlamıyor kitabı okulda bıraktım pandemiden sonrada çoktan çalınmıştı ama oraya bir orijinal deli kitap bıraksaydım kimse yüzüne bakmazdı :(

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fizik haric sbleri cop

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Fiziği güzeldi

• diyene bak dfkmgsdk

• darthkafir D kullanıcısına yanıt

tyt ve ayt feni iyi hocam

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt
    Yapmayın biyolojisi cok kotu tyt kimya da cöz coz bitmiyor 100 tane test koymuşlar her konudan

• darthkafir D kullanıcısına yanıt

hocam,ben şahsen beğenmiştim.2019 da hepsini doğru yapmıştım.Sadece biyolojisi zordu bana göre

• Fiyatı kazık olduğundan hiçbir soru bankasını almadım. Denemeleri iyiydi.

• Denemeleri kaliteli özellikle 2021 tyt mat denemesini kaliteli buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mindhunter3327 -- 11 Eylül 2021; 2:1:3 >
  • Benim senemde bu tyt ayt sisteminin "modern" sorularını en çok yapabilen 345 ti şimdi belki herkes yapıyor diye bir özelliği kalmamıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematik ve fiziği ilk kitap olarak güzel ama evet, kesinlikle abartıldığı kadar iyi değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.