Hocam 345 ve bilgi sarmal bitirdim. 345 netlerim şu şekilde
neden hepsini yazdım bilmiyorum ama tyt matematikten ne çözebilirim deneme başka? İnişli çıkışlı netlerim. Acil veya endemik nasıl sizce? Bu netler nasıl yükselir hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
345 Tyt Matematik Netlerim | deneme önerisi |

-
-
Hocam nasıl yükselttiniz bu kadar bilgi alabilir miyim
-
Hocam ebob ekok oran orantı problemlerin temelini oluşturduğu için bu konulara eğildim önceden o tarz soruları yapamıyordum periyodik problemler gibi. 1 kitaptan çözdüm. Onun dışında deneme çözdüm hep. Tabii hâlâ düşüyor çıkıyor netler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up yok mu tyt mat deneme çözen
Hocam zaten kaliteli yayınlar belli ben bu seneki acil rejenerasyon denemelerine bi bakmanızı tavsiye ederim güzel olmuş netleriniz bu kadar iyi olmasa acilin matematiğin ilacı denemelerine de bakın derdim hatta zaman sıkıntınız varsa hızlanmak için çözebilirsiniz bence hoş sorular var ama en elzem olanı endemik kesinlikle sonra da 3d bence 3d nin bu seneki basımı zor biraz diğerleirne göre çünkü ben de size bi şey sorayım hocam bu ebob ekok ve oran orantı için direkt soru mu çözdünüz konu çalışması da yaptınız mı yaptıysanız nereden yaptınız
İsmi bilinen herhangi bir tyt matematik denemesi olur. Acil ve bilgi sarmal olabilir, endemik çok garip kitap önermem
-
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Oran orantıyı Mikail Hocadan çalışmıştım. Ebob Ekoku da Matematiğin güler yüzü kanalından çalışmıştım. Mustafa hocanın anlatımını örneklendirmesini beğeniyorum açıkçası. Onun haricinde 3d elimde var hocam dediğiniz gibi bu seneki basımı baya zor geldi bana da. Sizce Endemik mi Acil mi peki
Hocam endemik çok övülüyordu forumda o yüzden merak ettim siz neden beğenmediniz acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: yksyHocam endemik çok övülüyordu forumda o yüzden merak ettim siz neden beğenmediniz acaba?
Endemik alabilirsiniz hocam problemleri uzun ama kısa işlemli TYT mantığında geometrisi de gayet iyi zaten toplasan 5-6 elle tutulur yayın var onlardan biri de endemik
2020 basımını çözmüştüm. Geometri soruları güzel ama geriye kalan sorulardan bazıları gereksiz kasıntı gelmişti. Ha yeni basımıyla değişmiş olabilir tabii bilemiyorum orasını ama geometrisini ve geometri denemesini öneririm.
-
evet geometrisini ben de beğendim tekrardan sağ olun hocam 🙏🏻
Haklısınız hocam çok fazla seçenek yok sağlam acil sizce nasıl?
quote:
Orijinalden alıntı: yksyHaklısınız hocam çok fazla seçenek yok sağlam acil sizce nasıl?
2020 basımı var bende hanı şekil olayına çok gırmısler ama göstermelik şekil soruları olur ya problemdir ama şekille ilgisi yoktur o tip çözülür bence özelikle TYT matematik alanında kolay zor demeden soru çeşidi görmeye çalışın ben öyle yapıyorum şahsen.
Hocam yeni nesil veya zor almak değil aslında amacım yeni nesilciler boya kitabına döndü çoğu zaten. Karekök de düşündüm ama 20 tane deneme aynı yayın nasıl olur bilemedim. Haklısınız her çeşit soru görmek lazım.
3de
-
Kardeşim hedefin ne bilmiyorum onun için bişey demem çok doğru olmaz. Ama hedefin 35+ ise eksiklerin var. 345 in 2. Denemesi mesela sınavın baya altında idi çok kolaydı, tavsiyem eğer 35-40 net arası istiyorsan o denemelerde yapamadığın alanlara bi yoğunlaş. Artık Geometri mi problemler mi cebir kısmı mı bilmiyorum. Hedefin 30 net falansa iyi durumdasın.
Deneme olarak 3d, Acil,Bilgi Sarmal alabilirsin.
Hedefim 10k falan mat hedefim de 33-34 gibi, çok fazla dikkat işlem hatası yapıyorum onun haricinde olasılık vb konular hocam teşekkür ederim yorumunuz için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X