Şimdi Ara

345 TÜRKÇE or LİMİT TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
1.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gençler hangisini alayım? Muhtemelen bu sene iki sb çözücem Türkçe için ilk 345 mi Limit mi almalıyım. Bu sene sınavda 31 e 7 yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 side

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • todareistodo kullanıcısına yanıt
    Darphane değilim hocam maalesef

• quote:

Orijinalden alıntı: MaVzeR16

Darphane değilim hocam maalesef
    hocam 2 sb çözcem demişsin 2si yeterli olur diyorum?
  • Limit alma hata çok

• 345 i bilmiyorum ama öneri istersen karekök Türkçe yi öneririm

• Limitin yeni basımını al. Galiba çıkmadı eylülü bekle. Çıktıysa da etiketle ben de alayım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    THOMAS CALCULUS 1-2 TÜRKÇE PDF
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam kaçıncı mezuna kalıyorsunuz kaç k yaptınız bu sene
  • 345 al hocam limitin sb sini bilmiyorum ama denemelerinde saçma sorular var ayrıca 345 in türkçe denemeleri de sınava en yakın denemeydi kesinlikle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beausejour

345 al hocam limitin sb sini bilmiyorum ama denemelerinde saçma sorular var ayrıca 345 in türkçe denemeleri de sınava en yakın denemeydi kesinlikle
    Arkadaşa katılmıyorum paragrafları,sözcükte anlam felan tam sınav kalitesinde olabilir de dil bilgisi kesinlikle yakın değildi. Türkçe branş denemelerinde sana 10 satırlık parça veriyor bu cümlenin içinde fiilimsi vardir tarzı uğraştıran sorular var.öncüllü soru deniyor sanırım onu çok abartmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 14 Ağustos 2019; 20:34:11 >
  • o konuda haklısın hocam dil bilgisi kısmı sınavdan çok üst ama onu çözmeye alışan sınavdaki soruları gözü kapalı çözebilir
  • Beausejour B kullanıcısına yanıt
    345in türkçesi kadar kasıntı bir şey görmedim dil bilgisinin asla sınavla alakası yok ama çözüyoruz işte napalım

• 345

• gigied G kullanıcısına yanıt
    kasıntı dediğin 345 in paragraflarından daha zor geldi sınav,dil bilgisi için haklısınız da o soruları yapan her soruyu yapar zaten diyorum

limit için soru bankası ne kadar iyi bilmiyorum da denemeleri çöp+çöp,soruları çok gereksiz zorlukta hatta saçma

şu linke de bakmanızı öneririmhttps://forum.donanimhaber.com/limit-paragraf-sorulari-neden-cozulmemeli--139417440-2#139462017
  • Herkes denemelerini çözmüş sanırım 345 in. Soru bankasını çözen yok mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.